ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Mutfağa her gidişimde bulaşık makinesi bana bakıyor ben ona. Bende çekip temizliycem bigün ama du bakalım
çek anam çek evi mok götürüyor ama orayı temizledim ya ev güllük gulistanlik gibi geliyor bana
Hastaneye gittik tatlım da yeni okuyorum
Oğlanın pipisi şişmişti biraz. Doktor çocuk cerrahına götürün sünnet gerekebilir dedi
Geçmiş olsun bizim de oyle oldu 2-3 gün içinde randevu verdi doktor

Acil olduğu için değil de ne kadar yakın olursa o kadar iyi demişti

Geçmiş olsun kuzum,
Sağol balım
Sağol canım. Peki nasıl yaptılar? Genel anesteziyle mi yaptılar? Bide iyileşme süreci zor mu

Sağol balım

Sağol canım. Peki nasıl yaptılar? Genel anesteziyle mi yaptılar? Bide iyileşme süreci zor mu
Evet genel olmuştu ama isteme lokal de oluyormuş sanırım bize öyle bir şans vermemislerdi

3 gün ağladı hatta pipimi op dedi durdu

3 . Gün ayağa bir kalktı sanki hiç birşey yokmuş gibi sürekli otur artık dedim dikis açılacak diye

Benim mantığım şu, düzenli yapmayınca o iş birikecek sonunda olan yine bana olacak planlı az az yapınca yorulmamış oluyorum
Benim mantığım şu, düzenli yapmayınca o iş birikecek sonunda olan yine bana olacak planlı az az yapınca yorulmamış oluyorum
Benim felsefe de şu misafir gelmeyecekse ne gerek var

Misafir gelmesine 2-3 saat kala motor takarak 3 günlük iş yapıyorum

Hastaneye gittik tatlım da yeni okuyorum
Oğlanın pipisi şişmişti biraz. Doktor çocuk cerrahına götürün sünnet gerekebilir dedi
Çok geçmiş olsun. Kaç yaşında? Benim de büyük oğlum olacak bu tatilde inşaallah.
Küçük bebekken olmuştu

Kıyamam ya genel anestezi zararlı yazıyor bazı yerlerde o yüzden çok tedirginim.
Chocolita 20 aylık canım

Bende bebekken istiyordum ama olmadı maalesef. 20 aylık teyzesi☺
Hayırlısı olsun. Bizimki de mecburiyetten olmuştu, başka ameliyat olurken onu da yaptırmıştık.
Küçükken daha çabuk iyileşiyorlar, içini ferah tut

Oyy kıyamam ben yaaa kuzumm cokk cokk gecmiş olsun Rabbim şifa versin bizde daha degişik bi şekilde versiyonunu en küçük yiğenimde yasadık 40 gunluk degildi sünnet oldugunda şimdi 5 yasında anasınıfını bitiren bi yakışıklı oldu sünnet dediler mi ben sünnet oldum hiç bidaha olamam deyip işin içinden çıkıyo sıpa okulda arkadaşı gözünü korkutmaya calısmıs bizim sıpa siz korkun beni korkayım sizde bebekken olaydınız kafanız rahat olurdu diye dalgasını gecmiş şebegimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…