- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.950
- 698
çek anam çek evi mok götürüyor ama orayı temizledim ya ev güllük gulistanlik gibi geliyor banaMutfağa her gidişimde bulaşık makinesi bana bakıyor ben ona. Bende çekip temizliycem bigün ama du bakalım
Geçmiş olsun bizim de oyle oldu 2-3 gün içinde randevu verdi doktorHastaneye gittik tatlım da yeni okuyorum
Oğlanın pipisi şişmişti biraz. Doktor çocuk cerrahına götürün sünnet gerekebilir dedi
Sağol balımGeçmiş olsun kuzum,
Sağol canım. Peki nasıl yaptılar? Genel anesteziyle mi yaptılar? Bide iyileşme süreci zor muçek anam çek evi mok götürüyor ama orayı temizledim ya ev güllük gulistanlik gibi geliyor bana
Geçmiş olsun bizim de oyle oldu 2-3 gün içinde randevu verdi doktor
Acil olduğu için değil de ne kadar yakın olursa o kadar iyi demişti
Gecmis olsun canim kac yasinda oglun?Hastaneye gittik tatlım da yeni okuyorum
Oğlanın pipisi şişmişti biraz. Doktor çocuk cerrahına götürün sünnet gerekebilir dedi
Evet genel olmuştu ama isteme lokal de oluyormuş sanırım bize öyle bir şans vermemislerdiSağol balım
Sağol canım. Peki nasıl yaptılar? Genel anesteziyle mi yaptılar? Bide iyileşme süreci zor mu
Her hafta çekiyorum ben onlarıEveeet gercekten bayildiimcunku ben daha hic makineyi yerinden oynatmadimm
Her hafta perde de yıkıyor musunHer hafta çekiyorum ben onları
Yok canım 3 ayda birHer hafta perde de yıkıyor musun
Heeee bende çok pimpirikim. OzamanYok canım 3 ayda bir
Benim mantığım şu, düzenli yapmayınca o iş birikecek sonunda olan yine bana olacakHeeee bende çok pimpirikim. Ozaman
Benim mantığım şu, düzenli yapmayınca o iş birikecek sonunda olan yine bana olacakplanlı az az yapınca yorulmamış oluyorum
Benim felsefe de şu misafir gelmeyecekse ne gerek varBenim mantığım şu, düzenli yapmayınca o iş birikecek sonunda olan yine bana olacakplanlı az az yapınca yorulmamış oluyorum
Çok geçmiş olsun. Kaç yaşında? Benim de büyük oğlum olacak bu tatilde inşaallah.Hastaneye gittik tatlım da yeni okuyorum
Kıyamam yaEvet genel olmuştu ama isteme lokal de oluyormuş sanırım bize öyle bir şans vermemislerdi
3 gün ağladı hatta pipimi op dedi durdu
3 . Gün ayağa bir kalktı sanki hiç birşey yokmuş gibi sürekli otur artık dedim dikis açılacak diye
Bende bebekken istiyordum ama olmadı maalesef. 20 aylık teyzesiÇok geçmiş olsun. Kaç yaşında? Benim de büyük oğlum olacak bu tatilde inşaallah.
Küçük bebekken olmuştu
Ahhh ah biliyorum ama yapamıyorumBenim mantığım şu, düzenli yapmayınca o iş birikecek sonunda olan yine bana olacakplanlı az az yapınca yorulmamış oluyorum
İşte benim mantık buBenim felsefe de şu misafir gelmeyecekse ne gerek var
Misafir gelmesine 2-3 saat kala motor takarak 3 günlük iş yapıyorum
Hayırlısı olsun. Bizimki de mecburiyetten olmuştu, başka ameliyat olurken onu da yaptırmıştık.Bende bebekken istiyordum ama olmadı maalesef. 20 aylık teyzesi☺
Evet genel olmuştu ama isteme lokal de oluyormuş sanırım bize öyle bir şans vermemislerdi
3 gün ağladı hatta pipimi op dedi durdu
3 . Gün ayağa bir kalktı sanki hiç birşey yokmuş gibi sürekli otur artık dedim dikis açılacak diye
Benide etiketleyin@EternaaLLove @Blue_Perii @Kutsal Tiramisu @balbocuuu @Sweet mummy @markoluparisli @zehra1809 @hizuran @2014prenseslerim2015 @Psikolojik Deliii @adel8893 @SaryamVBonus @RosSsS @Pembeemzik @SeviyomHee @kurabiyekokusu78 @Hifaa @Nurov @Dilos06 @Ayas19 @CinnetNur Cozuttu @Kova hatunu @Cay6 Limonsuzzcay @imzaben @ecesaygi @Gunyeli @slnkhrmn008 T Tatlianne20 @Gama kralice @Hebehubele @kevsersoylu @Cennet Annesi @Kendinisevenbiriii @Brunello Cicinelli @bide bele cek @Kurkmantolumdnn @Kmsl Hnd @drdotty @kitapkahvehuzur @Silent Scream @ReyhanHatun93 Minik Duduklu Tencere @hicmet16
Kimseyi atlamamaya çalıştım. Aramızda görmek istediklerinizi etiketleyebilirsiniz. Ama dikkat edin
Burası korkaklara göre değil
Hoş geldin canımm herkesler gelsiin ben tanıdıklarımı etiketleyebildim ama yeni yeni dostlar edinelimm :)Benide etiketleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?