Lazer Epilasyon Ütüleme Diod Lazer Epilasyon %100 çözüm mü?

18 gün sonunda, yanak üstü, boyun ve ense için şu andaki son durumum bu güzel kardeşim;

Fotoğraflar çok büyük olduğu için ve sayfa geç açılmasın diye forum biçiminde koymadım. Link olarak veriyorum;

http://d1303.hizliresim.com/17/1/kn0yt.jpg

http://d1303.hizliresim.com/17/1/kn0z8.jpg

http://d1303.hizliresim.com/17/1/kn0yy.jpg

2,3 kere keselenmeme rağmen dökülme alexandrite lazere göre yavaşmı yoksa hızlımı oluyor bir türlü anlamadım ama alexandrite lazerde hatırladığım kadarıyla seanstan sonra 1 ay içinde pürüssüz oluyordum ve 2. ayın ortalarına doğru tekrar çıkmaya başlıyordu. Ama şunu da belirtmeliyim ki; kendim kalan kılları tutup çektiğimde elime geliyorlar yani dökülme 18. günde hala devam ediyor ve bu gidişle 10 güne ya dökülenlerin yerine yenisi çıkacak, yada kalanlarda dökülüp hep beraber çıkacaklar :)

Bu arada konunun başındaki ilk mesajımı okuyanlar, erkek olduğumu anladığına göre lütfen artık demet akkus diye çağırmaktan vaz geçsinler aksi taktirde psikolojim bozulmak üzere zira yanlış anlaşılıyor ablalarım kardeşlerim :) Ahh bu forum yok mu ne olurdu erkek adıyla hesap verselerdi. 3 kere istek gönderdim 3'ünde de onay vermediler. Foruma sapık dadanmasın diye erkeklerden uzak tutuyorlar anlaşılan :) Beni sanal alemde soktukları şu kimliğe bak yarabbim bi tanıdık hasbel kader şu konudaki fotoğraflara rastlayıp benim olduğumu anlasa dışarı çıkamam :) Fotoğraf koymasamıydım ne yapsaydım yahu :) Allah'dan herhangi bi mesajda gerçek adımı söylemedim. Söylemedim dimi? Söylediysemde daha silemem artık :) Neyse madem konuyu açtık destekleyeceğiz. Başka arkadaşlarda benim üzerimden gidişat ile ilgili fikir sahibi olursa onlara da katkım olmuş olur ee bi hayır dualarını da alırım artık :)

Son düzenleme:
18 gün sonunda, yanak üstü, boyun ve ense için şu andaki son durumum bu güzel kardeşim;

Fotoğraflar çok büyük olduğu için ve sayfa geç açılmasın diye forum biçiminde koymadım. Link olarak veriyorum;

http://d1303.hizliresim.com/17/1/kn0yt.jpg

http://d1303.hizliresim.com/17/1/kn0z8.jpg

http://d1303.hizliresim.com/17/1/kn0yy.jpg

2,3 kere keselenmeme rağmen dökülme alexandrite lazere göre yavaşmı yoksa hızlımı oluyor bir türlü anlamadım ama alexandrite lazerde hatırladığım kadarıyla seanstan sonra 1 ay içinde pürüssüz oluyordum ve 2. ayın ortalarına doğru tekrar çıkmaya başlıyordu. Ama şunu da belirtmeliyim ki; kendim kalan kılları tutup çektiğimde elime geliyorlar yani dökülme 18. günde hala devam ediyor ve bu gidişle 10 güne ya dökülenlerin yerine yenisi çıkacak, yada kalanlarda dökülüp hep beraber çıkacaklar :)

Bu arada konunun başındaki ilk mesajımı okuyanlar, erkek olduğumu anladığına göre lütfen artık demet akkus diye çağırmaktan vaz geçsinler aksi taktirde psikolojim bozulmak üzere zira yanlış anlaşılıyor ablalarım kardeşlerim :) Ahh bu forum yok mu ne olurdu erkek adıyla hesap verselerdi. 3 kere istek gönderdim 3'ünde de onay vermediler. Foruma sapık dadanmasın diye erkeklerden uzak tutuyorlar anlaşılan :) Beni sanal alemde soktukları şu kimliğe bak yarabbim bi tanıdık hasbel kader şu konudaki fotoğraflara rastlayıp benim olduğumu anlasa dışarı çıkamam :) Fotoğraf koymasamıydım ne yapsaydım yahu :) Allah'dan herhangi bi mesajda gerçek adımı söylemedim. Söylemedim dimi? Söylediysemde daha silemem artık :) Neyse madem konuyu açtık destekleyeceğiz. Başka arkadaşlarda benim üzerimden gidişat ile ilgili fikir sahibi olursa onlara da katkım olmuş olur ee bi hayır dualarını da alırım artık :)

önemli olan senin kendini mutlu hissetmen psikolojini bozacak bi durum söz konusu değil
kıllarından kurtulmak için yaptığın lazer epilasyon araştırman ve deneyimlerin ders niteliğinde olduğunu söylemem
gerekiyor
kesinlikle kendini kötü hissetme
olumlu düşün ve gelişmeleri lütfen bizimle paylaşmaya devam et
bu arada seans sırasında acı ve ağrı hissediyormusun?
alex ile soprano kıyaslar mısın kardeşim?

önemli olan senin kendini mutlu hissetmen psikolojini bozacak bi durum söz konusu değil
kıllarından kurtulmak için yaptığın lazer epilasyon araştırman ve deneyimlerin ders niteliğinde olduğunu söylemem
gerekiyor
kesinlikle kendini kötü hissetme
olumlu düşün ve gelişmeleri lütfen bizimle paylaşmaya devam et
bu arada seans sırasında acı ve ağrı hissediyormusun?
alex ile soprano kıyaslar mısın kardeşim?

Acı ve kıyaslama konusunda 3. sayfanın en altındaki mesajımı okuyabilirsin. Orada bahsetmiştim.

soprano ütüleme için acısız ağrısız diyorlar ama yine de acı oluyormus demekki

Yalnız dikkatini çekerim; ben bir erkeğim ve kıl köklerimde odun gibi ve buna paralel olarak da haliyle daha çok canımın yanması gerekiyordu tabi öylede oldu :) Yani canı çok tatlı olmayan bir bayan masaj yapıyormuş gibi yaptırabilir sanırım. Tabi eğer söylendiği gibi bu cihaz, kalın kıl köklerinde daha çok etkiliyse, sizden çok ben daha şanslıyım :) Yeter ki ebediyen kurtulayım. Ben 3 yıldır bu alexandrite ile ne acılara katlandım, bu ne ki. Zaten yaşta ilerlediği için hormonlar durmaya başladı. Haliyle eğer kıl köklerini kalıcı olarak zayıflatıp tüye dönüştürebilirsem birdaha büyüyemeyeceklerini ümit ediyorum. İnşallah bu son umudum olan soprano xl hayırlı olacak. 27 günün sonunda kılların çoğu döküldü bile. Şu anda temiz bi yanak üstü, boyun ve ensenin sefasını sürüyorum şükür. Param olsa inan komple girerdim ama abartmamak lazım sonuçta bir erkeğim. Gönül isterdi ki akranlarım gibi kılsız olmak ve bu dertleri maddi manevi hiç çekmemek, kafamı mantıklı başka işlere yormak; ama değilim işte o yüzden geri kalanını kabullenmek durumundayım :) Görevli bayan bana "kıllarının %50'si çıktıktan sonra gel" demişti ama ben en az %70,80'inin çıkmasını bekleyip öyle gideceğim. Hatta içim rahat olsun diye %100'ü çıkana kadar bile bekleyebilirim :) Niye %50'sini es geçeyim ki. Varsın hepsinin çıkmasını bekleyene kadar 1 ayda kıllı dolaşayım. Zafere giden yolda 1 ay utansam ne utanmasam ne :)

alex ile coğu kişi iyi sonuçlar almıs senın şansına boyle bır durum olmuş alex yuz bolgeleri icin iyi değil diyorlar fakat sen yuz bolgesıne yaptırmışsın.

alex lazer 15günde kontrol seansları oluyormus ama anladığım kadarıyla soprano diod kontrol seansına çağırmıyorlar
%50si çıkınca gel dediğine göre.
gittiğin yerin adını ya da adresini yazar mısın kardeşim?
anladığım kadarıyla burdan şimdilik memnunsun 3. deneyimin de mutlu sona ulaşacaksın inşallah:))

konunuzu okudum. alexandritedan sonuç alamamanız yaptırdığınız yer ve cihazın kullanımıyla ilgili. erkek kardeşim ve eşim yaptırdı istanbulda alexandritela. göğüs, ense, sırt, üst kol, omuz vs yaptırdılar ikisi de. kardeşim yaklaşık 2-3 senedir gidiyor. düzensiz gittiği ve çok tüylü olduğu için geç sonuç veriyor ama gerçekten etki ettiğini gördüm. hani %100 azalma zaten mümkün değil de %70 azalmıştı. eşimin vücüdu lazere daha iyi sonuç verdi ve yapı olarak da çok tüylü biri olmadığından 2 seansta bile iyi sonuç aldı.

ben alexandrite candela, nd:yag, diod ve iğneli yaptırmış biriyim =) yaklaşık 4 senedir aile yapısından ve hormon bozukluğundan gelen tüylenme sebebiyle bu işle yıllardır uğraştım. öncelikle iğneli yaptırmayı düşünmeyin hiçbir zaman. vücutta iğneli ile başedemezsiniz. zaten yüzde bile bitmesi 2-3 seneyi alıyor nerdeyse. yüzümü iğneli ile bitirdim evet artık hiç çıkmıyor ama o yolda neleri feda ettim :KK70: para, acı, zaman... büyük sabır istiyor iğneli. vücut gibi büyük bölgelerde girmek de hiç akıllıca değil, siz lazerden şaşmayın bu anlamda.

yaptırdığınız lazeri bilmiyorum ama umarım sonuç alırsınız. alamazsanızda işi bilen merkezlerle alexandritela yeniden deneyin derim ben. nd:yaga bulaşmayın, ince tüylere daha çok etkilidir. dalga boyu en yüksek lazer diye biliyorum ve genelde ince tüylerde daha etkili. son iki seansımda üst koluma nd:yag, alt koluma alex yapıldı mesela. kalınlara alex daha etkili.

kıl tüy işi zorlu bir yol. hele ki doğuştan gelen bir miras varsa bu yol daha da güçleşiyor :KK70: yine de son tahlilde azalınca buna değiyor. getirdiği özgüven için bile değer =)

konunuzu okudum. alexandritedan sonuç alamamanız yaptırdığınız yer ve cihazın kullanımıyla ilgili. erkek kardeşim ve eşim yaptırdı istanbulda alexandritela. göğüs, ense, sırt, üst kol, omuz vs yaptırdılar ikisi de. kardeşim yaklaşık 2-3 senedir gidiyor. düzensiz gittiği ve çok tüylü olduğu için geç sonuç veriyor ama gerçekten etki ettiğini gördüm. hani %100 azalma zaten mümkün değil de %70 azalmıştı. eşimin vücüdu lazere daha iyi sonuç verdi ve yapı olarak da çok tüylü biri olmadığından 2 seansta bile iyi sonuç aldı.

ben alexandrite candela, nd:yag, diod ve iğneli yaptırmış biriyim =) yaklaşık 4 senedir aile yapısından ve hormon bozukluğundan gelen tüylenme sebebiyle bu işle yıllardır uğraştım. öncelikle iğneli yaptırmayı düşünmeyin hiçbir zaman. vücutta iğneli ile başedemezsiniz. zaten yüzde bile bitmesi 2-3 seneyi alıyor nerdeyse. yüzümü iğneli ile bitirdim evet artık hiç çıkmıyor ama o yolda neleri feda ettim :KK70: para, acı, zaman... büyük sabır istiyor iğneli. vücut gibi büyük bölgelerde girmek de hiç akıllıca değil, siz lazerden şaşmayın bu anlamda.

yaptırdığınız lazeri bilmiyorum ama umarım sonuç alırsınız. alamazsanızda işi bilen merkezlerle alexandritela yeniden deneyin derim ben. nd:yaga bulaşmayın, ince tüylere daha çok etkilidir. dalga boyu en yüksek lazer diye biliyorum ve genelde ince tüylerde daha etkili. son iki seansımda üst koluma nd:yag, alt koluma alex yapıldı mesela. kalınlara alex daha etkili.

kıl tüy işi zorlu bir yol. hele ki doğuştan gelen bir miras varsa bu yol daha da güçleşiyor :KK70: yine de son tahlilde azalınca buna değiyor. getirdiği özgüven için bile değer =)

Tavsiye ve tecrübelerinizi aktardığınız için teşekkürler. Kardeşinizle benim durumum aynı sanırım. Bende aralıklarla 3 yıl gibi bir süre alexandrite'a gittim hemde en kaliteli 2 farklı yerde, 2 farklı cihazına ve 2 cihazında orjinalliğinden emindim ama dediğiniz gibi %70 azaltmak yerine %70 arttırdı diyebilirim. Demek ki aynı makina her cilt tipinde aynı sonucu vermiyormuş. Yaptırdığım yerlerde ki uzmanlara kalırsa kıllarım %60,70 bitmiş! Ama ne hikmetse bunu birtek onlar görebiliyor. Ben ve çevremdeki arkadaşlarım kör sanırım! Bu kadar haysiyetsizlik ve pişkinlikle ilk defa bu sektörde karşılaştım ben. Harcadığım tüm zaman ve para onlara haram olsun zaten orası ayrı bir konu. Sonuç alamayacaklarını bile bile sırf para için yüzüme gülüp olumlu olumlu konuştular. O yüzden artık ne zamanım ne param nede bu sektöre inancım kaldı..

Neyse son keşfim ve umudum olan soprano xl cihazıyla 1 ay önce seansa girdiğimi gene bu konuda belirttim. Şu anda ilk seansa gireli tam 1 ay olmasına rağmen hala kılların %40'ı bile geri çıkmadı. Ve şu ana kadar bu son umudum, olumlu gidiyor diyebilirim. Hayırlısı.

demetakkus çook teşekkür ederim sana yzdıkların bana epey fikir verdi, son durumunu merak ediyorum soprano xl nasıl gidiyor? ben de bu cihazı araştırıyorum lazerle ilgili bir şeyler okumaktan yorgun düştüm bugün bir de elos diye yeni bi cihazla tanıştım bir o eksikti.. neyse yine de bu xl'i denemekte kararlıyım.. sonunda sanırım istanbul avrupa yakasında bu cihazın olduğu merkezlerin bir listesine ulaşmayı başardım (beş altı tane merkez ismi var) bu noktaya gelene kadar iki yer beni kandırdı telefonda evet evet bizde de soprano xl var dediler gittim gördüm ikisi de spa shr çıktı. ikinci gittiğim yer trajikomik şekilde hayır bu lazer cihazıdır diye ısrar etmeye devam etti artık dert anlatacak gücüm de kalmamıştı çıktım gittim.. aslında bu merkez ismi vermeme reklam veya kötü reklam yapmama konusu bana doğru gelmiyor çünkü ben bir tecrübe ediniyorum biliyorum ki adamlar yalan söylüyor bunu paylaşmayayım mı? neyse.. :) cihazı yabancı sitelerde de araştırdım aynı bizdeki gibi yorumlar karışık iyi diyenler de var kötü diyenler de var.. sonuçta anladım ki risk almaktan başka yapacak pek bir şey yok.. eskiden ipl'e gittiğim ve güvendiğim merkezin sahibiyle görüştüm soprano xl ile ilgili ne düşündüğünü sordum, herkesin üzerinde farklı sonuçları olabilir paket satın alma, birkaç seans dene önce, olacak gibiyse paket alırsın dedi.. ben de öyle yapacağım
bir de bu soprano xl sanırım 2009dan beri var türkiyeye ilk ne zaman girdi onu bilmiyorum sadece çok pahalı bir cihaz o yüzden de merkezler almak istemiyorlardır ellerindeki taka tuka idare ediyorsa niye alsınlar ki sanki daha iyi hizmette ısrar edecek bi tüketici profili mi var nasıl olsa yapıp gönderiyor iki sene sonra kıllar geri çıkmış çıkmamış kaç yazar.. gene sinirleniyorum:)) neyse inşallah bu cihaz şişirme değildir bakalım göreceğiz

demetakkus çook teşekkür ederim sana yzdıkların bana epey fikir verdi, son durumunu merak ediyorum soprano xl nasıl gidiyor? ben de bu cihazı araştırıyorum lazerle ilgili bir şeyler okumaktan yorgun düştüm bugün bir de elos diye yeni bi cihazla tanıştım bir o eksikti.. neyse yine de bu xl'i denemekte kararlıyım.. sonunda sanırım istanbul avrupa yakasında bu cihazın olduğu merkezlerin bir listesine ulaşmayı başardım (beş altı tane merkez ismi var) bu noktaya gelene kadar iki yer beni kandırdı telefonda evet evet bizde de soprano xl var dediler gittim gördüm ikisi de spa shr çıktı. ikinci gittiğim yer trajikomik şekilde hayır bu lazer cihazıdır diye ısrar etmeye devam etti artık dert anlatacak gücüm de kalmamıştı çıktım gittim.. aslında bu merkez ismi vermeme reklam veya kötü reklam yapmama konusu bana doğru gelmiyor çünkü ben bir tecrübe ediniyorum biliyorum ki adamlar yalan söylüyor bunu paylaşmayayım mı? neyse.. :) cihazı yabancı sitelerde de araştırdım aynı bizdeki gibi yorumlar karışık iyi diyenler de var kötü diyenler de var.. sonuçta anladım ki risk almaktan başka yapacak pek bir şey yok.. eskiden ipl'e gittiğim ve güvendiğim merkezin sahibiyle görüştüm soprano xl ile ilgili ne düşündüğünü sordum, herkesin üzerinde farklı sonuçları olabilir paket satın alma, birkaç seans dene önce, olacak gibiyse paket alırsın dedi.. ben de öyle yapacağım
bir de bu soprano xl sanırım 2009dan beri var türkiyeye ilk ne zaman girdi onu bilmiyorum sadece çok pahalı bir cihaz o yüzden de merkezler almak istemiyorlardır ellerindeki taka tuka idare ediyorsa niye alsınlar ki sanki daha iyi hizmette ısrar edecek bi tüketici profili mi var nasıl olsa yapıp gönderiyor iki sene sonra kıllar geri çıkmış çıkmamış kaç yazar.. gene sinirleniyorum:)) neyse inşallah bu cihaz şişirme değildir bakalım göreceğiz

Biraz geç oldu ama bayadır bu konu aklıma gelmiyordu. Bugün aklıma geldi de bir gireyim dedim :) İlk seansıma gireli tam 3 ay oldu ve ense ile yanak üstünde kıllar hala ince ve seyrek, 6,7 kere de jiletle traş olmama rağmen kıllarda ne artma ne kalınlaşma oldu. Ama ensemdeki kıllar, yanak üstü ve boyunda ki kıllardan daha çabuk ve sık çıktı. 3 ayda ensemi toplam 4 kere falan makinayla kısaltmışımdır, yanak üstü ve boynumu ise 1,2 kere falan. Oda iş için traş olduğum zaman mecburi oraları da alıyorum.

Tabi şunu söyleyebilirim ki; 3 ay önceki ilk seansa, bu soprano xl cihazı ile değilde alexandrite cihazı ile girseydim şu anda ense,yanak üstü ve boynumu insan içine çıkmak için her hafta kısaltmak zorunda kalıyor olurdum ona eminim! Bu cihaz kişiden kişiye farklılık gösterebiliyormuş ve gidişata göre şu anda benim üzerimde ilk seanstan etkili olmaya başladı gibi. O yüzden bu cihaz ile en aşşağı 4,5 seansa daha girmeyi düşünüyorum ki 2. seansa giderken görevli bayana joule değerini bi 15dk dişimi sıkıp 12 den 15,16 ya almasını ve bütün sorumluluğu kabul ettiğimi söyleyeceğim ki o seans beni bi 5,6 ay götürür herhalde :)

Bu arada omuzum ve sırtımada atış yaptırdığım o alexandrite cihazı ile girdiğim son seanstan sonra, şu anda omuzum ve sırtımdaki tüyler birer kıl olduğu için 15 günde bir onları makina ile kısaltmak zorunda kalıyorum. Kendi elimde o lanet alexandrite cihazında atış yapmalarını rıca ettiğim içinde kendime kızıyorum. 3,5 tüy için koca omuzda ve sırtta kıllar çıkarttı bu lanet cihaz. Soprano xl cihazının maddi durumum da bir sıkıntı olmaz ve yüz bölgemde etkili olduğunu görürsem, sırtım ile omuzuma da yaptırıp kurtulmayı düşünüyorum.

2. seansıma haftaya cumartesi gideceğim. Şimdilik aktaracaklarım bu kadar. Bu son umudumda gittiğim yer ve cihaz benim için hayırlı gibi gözüküyor. En azından şimdilik. Umarım bu cihaz herkes için hayırlı olur.

Bu konuda güvenilir bir merkez arıyorum ben de. alexandrite lazer yüzünden sizinle benzer sıkıntıları yaşadım. kesinlikle alexandrite yüze uygulanmaması gereken bir lazer. vücutta kol altında sonuç aldım mesela, ama yüzümü mahvetti. gittiğiniz yeri nasıl öğrenebilirim sizden?

Merhaba herkes öncelikle bende bir erkeğim herkesten özür diliyorum.Ama yazdıklarını okudukça kendımi gördüm.bende senin gibi çok kıllıydım.2009 yılında yine bakırköydeki
bir yere alexdrita cihazı gitmiştim.toplamda bende yukarı 4 defa gittim.sonra sadece enseme boynuma gittm .incelmeler oldu ama sankı daha çok yayıldı gibi geldi sonra başka bir yer buldum bostoncıda oraya başladım.kollarım eskıye göre çok inceldi ama ense ve sırt olarak zor geçiyor sonra çalıştığım iş yerinden bir arkadaşım var bi yer var dedi.soprona sts firmasının getirdiği cihaz olduğunu söyledi.Önceden 6 seans alexdreat gittiğini memnun kalmadığını ama bu cihazın çok iyi olduğunu söyledi.Bende oraya gidicem ayrıca belli fiyat para veriyorsun bitine kadar geliyorsun başka para almıyorlar.kollarım da çok az kaldı göğsümde de az ama ensemde alex tam istediğim gibi olmuyor ince çıkyıor ama sankı kalın gibi geliyor enseme yaklaş 10 seans oldu ince çıkıyor sertlik yok. ama artık sopronaya geçiyorum hemde 1500 tl benden yukarı heryere bitene kadar bakalım gidince sölicem farkı ama şunu bil yazdıklarının aynısı bende de vardı iyi akşamlar

merhaba,
öncelikle başına gelen şeyler için gerçekten üzüldüm.
klasik memleketimin teknoloji uygulamaları ve garanti olarak da,
ya- bize daha şikayet eden olmadı veya
- ben kendim bile bundan yapıyorum gibi fix lafflar.
neyse demetakkuş nickli erkek kardeş son halin nedir nicedir?
bizi bilgilendirir misin lütfen?

bende 2 yıldır gidiyrm lazere ama aynı sorun bendede var senini için çok üzüldüm cünkü seni şu an en iyi anlıyanlardan biride eminim benim. cıkmayan yerlerde bı kıl cıkıyo ve ben artık yzuzume bıle bakmak ıstemıyrm ağdaya da dönemiyorm ne yapacağımı sasrdım. ist daymıssın pervin dinçer nete yaz zaten nasıl ulasacagını bulursun ben oraya gtmememe ragmen arayıp durumu anlattıgımda benmle o kadar cok ılgılendıkı anlatamam. oraya gdnce zaten senn ıcın uygun cıhazı onlar secıyo kendın arastrıp kulaktan dolma seylerle gtme yanı bence oraya gt ben de bursada o turuyrm ve artık son care oraya gıdıcem cunku baska carem kalmadı umarım senınkıde azalır yada biter sıkma canını Allah büyük :KK66:

Ben tam 4 sene kılla uğraşıyorum.ama ben hiç memnun kalmadım.bilgiseyarda bir araştırma yaptım benim anladığım en etkili cihaz SOPRANO.bir salonda buldum ve inanamadım,çünkü bu cihazın salonlarda olmayacağını düşündüm.cihazın belgesini alıp kontrol ettim çıkış ülke amerika hakikaten gerçek bir SOPRANO,fiat da uygun . 6 ay yaptıryorum ve inanın hiç kıl kalmadı,çok memnünum,tavsiye ediyorum.sizın verdığınız fotografta aynı .ama mutlaka cihazın belge isteğin,çünkü sahte Çin'de çiktı o cihazlar vücüda zarar veriyor.

Ben tam 4 sene kılla uğraşıyorum.ama ben hiç memnun kalmadım.bilgiseyarda bir araştırma yaptım benim anladığım en etkili cihaz SOPRANO.bir salonda buldum ve inanamadım,çünkü bu cihazın salonlarda olmayacağını düşündüm.cihazın belgesini alıp kontrol ettim çıkış ülke amerika hakikaten gerçek bir SOPRANO,fiat da uygun . 6 ay yaptıryorum ve inanın hiç kıl kalmadı,çok memnünum,tavsiye ediyorum.sizın verdığınız fotografta aynı .ama mutlaka cihazın belge isteğin,çünkü sahte Çin'de çiktı o cihazlar vücüda zarar veriyor.
merhabalar nereye gidiyorsunuz acaba adres veya gttgınız yerın adını yazabılır mısnız:44:

merhabalar bir liste oluşturduğunuzu yazmışsınız avrupa yakasında bu cihazı kullanan yerler için özelden mesaj yazabilirmisiniz?
yada buraya isimleri çok teşekkür ediyorumm:KK16:

Selam,
Ben avrupa yakasında ütüleme diod lazer e gidip memnun kalmış arkadaşların nereye gittiklerini soracağım ?
Ve bitme garantili olarak anlaşmak istiyorum ,fiyatları merak ediyorum.

O kadar çok farklı yorum yapılıyor ki insanlar neye inanacağını şaşırdı ...

Bir de konu sahibi sayfaya dönüp bize durumundan bahsetse hepimiz çok çok memnun oluruz sanki.

Hayırlı araştırmalar,hayırlı yorumlar diliyorum :KK3: :KK9:

Canım kimseye inanmak zorunda değilsın,galiba sende tüyleme problemı yok,cihazı bul , ufak bölgeye başla ,mesela bığik veya çene , sonra karar verirsın...

X