- 20 Temmuz 2016
- 842
- 1.664
- 43
- Konu Sahibi EftelyaNergis
-
Benim kullandığım buhar kazanlı ama buna rağmen çabuk ısınıp buhar veriyor. Tek taraf ütü yapıyorum tam tembel işi yani benlik özellikle ütüden nefret edenlere tavsiye ediyorum. :)Genelde herkes philipsten memnun görünüyor.
philips azur aldim geçenlerde, memnunumPhilips in ütüler güzel oluyor
Kesinlikle Philips tek geçerim.. ütü de en iyisi tavsiye üzerine aldım çok memnunumPhilips in ütüler güzel oluyor
Philips philips philipsMerhaba Hanımlar,
Nasip olursa eylülde düğünüm var çeyiz için ütü almam lazım.
Çoğumuz gibi ütü yapmaktan hoşlanmayan bir insanımo yüzden iyi bir markaya ihtiyacım var kumaş türüne göre ısı ayarlasın, bir kerede jilet gibi olsun vs vs.
Hangi modelleri önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler
Benim de philips azur,maşallahı var,4 yılı aşkındır kullanıyorum.Bilmeden iyi olduğunu umarak almıştım,yanılmadım.philips azur serisinden biri
ben kullanıyorum 5 senedir hâlâ çok güzel ütülüyor ama manuel ayarlısını öneriyorum otomatik kumaş türünü tanıyanlardan pek memnun kalınmıyor.
buhar kazanlınütüler de iyi tabi ki ama mesela dışarı çıkarken pat diye bir gömlek vs ütüleyeyim demek için hiç uygun değil
Ütüsü değil ama masası bende var,çok kullanışlı evet...İvi / Gazella marka kazanlı ütüler. Tek geçerim mükemmel ütülüyor. Ütü masasını da aynı marka almanızı tavsiye ederim.
Öyle ayarı olmayan ütü alırsanız 5 dakikalık ütü 10 dk sürer.Tek ayar olanlar düşük ısıda çalışıyor poliesterde iyi olur ama kot ütülemek işkence olur.Kumaşı otomatik algılayan bir sistem icat edilmedi henüz.Reklamlara fazla aldanmadan biraz mantık yürütmekte fayda var.Evet ayarı olmasın kendi ayarlasın daha 1ay önce eteğime yapıytı ütü sinir oldum ısı yüksek derecede kalmış
Philips iyi o zaman ;-)Yok ütüden hiç hoşlanmıyorum çarşaf falan ütülemişliğim olmamıştır
Canım, acil ütülğk bi durum oldu diyelim. Büyük masasını kuruyosun, ütünün buharının hazırlanması için bir süre gerekiyor, masası diğetlerinden büyük oluyır, kendide öyle. İndir kaldır sor iş. Ütülüklerin gerçektençok çok fazla olucaksa, çarşaf iççmşır falan ütülüyorsan, al ama değilse manuel philips al.Hımm kazanlı düşünüyordum ama sürekli açık duracağı oda olmayacak gibi görünüyor. Neden sürekli açık ourması gerekiyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?