Ütü tavsiyesi

Ben tefal kullanıyorum Kazanlı memnunum, 7,2 bar basınçlı yani, en yükseğini al sende kazanı heran çıkabilir ve su ilavesi yapılabilir olsun. Biz 6 kişiyiz ben neredeyse herşeyi ütülerim düşün artık ütülemem gerekeni :) çamaşır makinam 8 kg luk ve haftada 4 -6 defa çalışıyor, ütüm yaklaşık 4-6 sepet oluyor ve yaklaşık 2 saatte bitiyor

kazanlı ütü düşünüyorsan hep açık duracağı bir odan olmalı öyle olsa bile yedek küçük bir ütün daha olmalı. Kazanlı tefal ütüm var sadece sık su doldurmaktan kurtuluyosun aman amanda açmıyor. Küçük olarskta philipsin son çıkanlardan kumaş tanıma teknolojili aldım, hiç memjun kalmadım. Ayarlanabilen philips al bnce

kazanlı ütü düşünüyorsan hep açık duracağı bir odan olmalı öyle olsa bile yedek küçük bir ütün daha olmalı. Kazanlı tefal ütüm var sadece sık su doldurmaktan kurtuluyosun aman amanda açmıyor. Küçük olarskta philipsin son çıkanlardan kumaş tanıma teknolojili aldım, hiç memjun kalmadım. Ayarlanabilen philips al bnce
Hımm kazanlı düşünüyordum ama sürekli açık duracağı oda olmayacak gibi görünüyor. Neden sürekli açık ourması gerekiyor peki

philips azur serisinden biri
ben kullanıyorum 5 senedir hâlâ çok güzel ütülüyor ama manuel ayarlısını öneriyorum otomatik kumaş türünü tanıyanlardan pek memnun kalınmıyor.

buhar kazanlınütüler de iyi tabi ki ama mesela dışarı çıkarken pat diye bir gömlek vs ütüleyeyim demek için hiç uygun değil

Ben çeyizime Philips almıştım Kazanlı olanlardan ama tek ütüler için hiç kullanışlı değil. Sürekli ortada açık olması lazım. Biraz komik olabilir ama geçen A101 e fakirin ütüsü geldi onu aldım ve çok memnunum. Çok güzel ütülüyor. 99 TL di sanırım

Tefal buhar kazanli isi ayarli ve su puskurtmeli olani var bende mor. Annem bile kullanmaya bayiliyor. Yengemde philips var kumas turune gore seceninden. Yeni aldi. 1 senede 3 kez servise yolladi ve memnun degil.
Buhar kazanli utu alacaksaniz arzum un buhar kazanli utuler icin ozel utu masasi var onu da alin :)

Ben 7 sene önce tefal kazanlı aldım daha bir kere arıza görmedim
Her seyi otomatik ayarda ütülüyor cok memnunun
Kv ye demiştim o da gecen sene kazanlı tefal aldı ama onun ki hiç güzel değil rahat tutulmuyor bile

Ütü masası da önemli
Şu yeşil marka adı g ile başlayan turk malı örtüden tavsiye ederim

Back
X