Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kazanlı bana pek kullanışlı gelmiyor. Philips, Azur ve Siemens. Bu 3 ütü markasından şaşma. Ütünün Watt'ı yüksek olacak, kendisi de ağır. Yoksa kazan kepçe bahane ..
Bende ütü arayışındayım Vestel Kazanlı ütü aldım gayet iyi ama kesinlikle eşimin bazı gömleklerini ütülemiyor açmıyor bu sebeble daha iyi ve kesinlikle zor kumaşları bile ütüleyen bir ütü istiyorum
Kızlar yakın zamanda tencere seti veya kirli sepeti alan var mı Tavsiyesi olan Korkmaz’ı beğeniyorum tencerede Granit asla sevmiyorum Sağlıksız gibi geliyor Kirli sepeti o kadar aradım ki, mümkün değil beğenmedim , interneti talan ettim yok Plastik istemiyorum , hasır ama kaliteli istiyorum ve bir de ütü, elektrikli süpürge ve son olarak klozet takımı Akrabalara uzağız diye ertelemiştim fakat doğum için gelecekler olacak Erteleme ve kararsızlık huyu bitirdi beni Kaliteli olsun değişim için