Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 yıllık evliyim. 3 sene korunduk. geçen sene 6 ay denedik olmayınca doktora gittim perde var dedi. ondan sonrası malum işte :) Beni bir daha kontrole çağırmadı zaten. 6 ay dene olmazsa tekrar görüşelim dedi.
Sana 5 nisan'da histeroskopi mi yapacak? Anlamadım ?
sadece histeroskopi ise hiç korkma. basit bir ameliyat. İlk inde bende çok paniktim. 5 gün önce 2. yi oldum walla çok uykum vardı ameliyat masasına yatım gelen giden bir şey soruyor. içimden dedim yapın şu anesteziyi de uyuyayım. :) düşün yani :)Evet bende 5 nisan da histeroskopi olacağım doktor perde yada çift rahim diyor emin olmak için ofis histeroskopi yapalım dedi
sadece histeroskopi ise hiç korkma. basit bir ameliyat. İlk inde bende çok paniktim. 5 gün önce 2. yi oldum walla çok uykum vardı ameliyat masasına yatım gelen giden bir şey soruyor. içimden dedim yapın şu anesteziyi de uyuyayım. :) düşün yani :)
Evet bende 5 nisan da histeroskopi olacağım doktor perde yada çift rahim diyor emin olmak için ofis histeroskopi yapalım dedi
Bi yanım ol diyor bir yanım olma diyor esimin de sperm testi çok dusuk çıktı moralim bozuk o yüzden de korkum var
Bu işler kar zarar hesabı ile yürüyor. Sen şimdi ofis histeroskopisi mi olacaksın? Her ne olacaksan neden korkuyorsun?Bi yanım ol diyor bir yanım olma diyor esimin de sperm testi çok dusuk çıktı moralim bozuk o yüzden de korkum var
Çok teşekkürler korkuyorum ameliyattan dediğin gibi rahat girmeye çalışacağım çok sağol canimcanım 2.si için bir şey diyemeyeceğim ama 1. durumu ilk ameliyattan önce bende yaşadım. Herkese soruyordum nasıl olacak diye, ameliyat masasına aldıklarında tansiyonum acayip yüksekti. Ama inan hiç bir şey hissetmeyeceksin. uyu uyan bitti. uyandıktan sonra ağrım vardı ağrı kesici yaptılar benim gözlerim doldu ağlayacağım zor tutuyorum kendimi. görende ağrıdan sanacak :) Ama ben uyandım diye sevinçten ağladım.
2. de dediğim gibi çok rahattım ki benim tansiyonum 13-8 in altını normalde az görür. Ölçtüklerinde 11-7 di. Çok uykum vardı zaten amaaan dedim bir an önce açsalar da şu damar yolunu verseler anesteziyi uyusam :) uyandığım da off dedim alamamışım uykumu :) Nasıl girersen öyle uyanıyorsun derlerdi inanmazdım. ekşi sözlükte falan narkoz sonrası ayılma diye yazılar var oku gül :) inan korkulacak bir şey değil. İlk verirlerken narkozu Allah büyük dedim içimden hop gitmişim zaten :) Allahın izniyle bitecek meraklanma, rahat ol.
Canim bende Sakarya da yaşıyorum perde var rahim de ameliyat dediler. AdaTıp yapıyormus Bülent duran beyefendi. Sen neler duydun ki kötü olarak. Fiyat verdiler mi sana ordaRahim filmini oZel hastanede çektirdim ama yaşadığım yerde histeroskopi ve laporoskopiyi sadece unv hastanesi ve bir tane özel hastane yapıyor özel hastane ameliyat konusunda biraz kotu geldi narkozdan sonra 2 3 kişi uyanmamış o hastanede o yüzden araştırma hastanesinde olacağım
Ada tipi önermediler Can'ım ben orada çektirdim Hsg yi ama ameliyat icin orada pek önermediler Bülent duran ile de konuştum devlet daha mantıklı tek doktora görünme Nermin Akdemir e git benceCanim bende Sakarya da yaşıyorum perde var rahim de ameliyat dediler. AdaTıp yapıyormus Bülent duran beyefendi. Sen neler duydun ki kötü olarak. Fiyat verdiler mi sana orda
Neden Laparoskopi de olacaktın. Senin sorun neydi tam olarakBen 4 5 doktora göründüm sende tek doktora bağlı kalma ihmal etme ada tip indirimli laporoskopi ve histeroskopi yakacaktı aynı anda 750 tl indirimli 1 günde yatacaktim
Nermin hanım la ilgili tanıdık tavsiyesi varmıydi peki. Asistan lara yaptırma oluyorMuş ya eğitim araştırma da bazen.Neden Laparoskopi de olacaktın. Senin sorun neydi tam olarak
iNermin hanım la ilgili tanıdık tavsiyesi varmıydi peki. Asistan lara yaptırma oluyorMuş ya eğitim araştırma da bazen.
Sen Hsg çektirdin mi orada mı belli oldu ben hem Hsg çektirdim ada tıpta devlette kesin tanı icin Pel vik mr da çekindimNermin hanım la ilgili tanıdık tavsiyesi varmıydi peki. Asistan lara yaptırma oluyorMuş ya eğitim araştırma da bazen.
Istanbul da özel bir yerde çektirdim hsg. Nermin hanim a falan nasıl randevu bulmak sıkıntı oluyor mu ki. Başka iyi doktor var mı Nermin hanim disinda bildiğinSen Hsg çektirdin mi orada mı belli oldu ben hem Hsg çektirdim ada tıpta devlette kesin tanı icin Pel vik mr da çekindim