Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat korkulacak bir şey değil bende çok korkuyordum ama korkulacak birşey değil Allah şifanı versinSelam kızlar dün rahim filmi çekildim,
rahimde perde
çıktı
ameliyat olmam gerekmiş...
olanlar yardımcı olabilirler mi
Sağolun istanbulda mı oldunuz siz ameliyatı?Ameliyat korkulacak bir şey değil bende çok korkuyordum ama korkulacak birşey değil Allah şifanı versin
Yok İstanbul'da olmadım ben insallah iyi bir doktor bulursunSağolun istanbulda mı oldunuz siz ameliyatı?
Yok İstanbul'da olmadım ben insallah iyi bir doktor bulursun
Ameliyat korkulacak bir şey değil bende çok korkuyordum ama korkulacak birşey değil Allah şifanı versin
Benim doktoruma ultrasonda baktığında şüphelenmişti ama hsg çekilince kesinleşmişti perde olayı bence çekil hsg en azından ihtimal ortadan kalkar çünkü perde dusuge yada erken Doğuma neden oluyor tabii her perdesi olan böyle oluyor diye de bir genelleme YokKızlar size birsy sormak istiyorum bnm iki düşügum var erken haftalarda pıhtılaşma testim yapıldi pıhtılaşma varmis bugün öğrendim ki bu perde olursada düsük olabiliyorms doktor bna rahim filmi falan çekmedi bunun bir belirtisi varmı arkadaşlar ağrılı adet ilişkide zorlanma ne bilim yda daha farklı ?? Vajinal ultrason ile detaylı bakıldı araştırma hastanesinde hatta rahim şekli durumu normal yazıyor kâğıtta yinede perde olma ihtimali varmı film cekileym mi ?
Haklisin . Doktorunla görüsrym bir de en mantiklisi cekilmkBenim doktoruma ultrasonda baktığında şüphelenmişti ama hsg çekilince kesinleşmişti perde olayı bence çekil hsg en azından ihtimal ortadan kalkar çünkü perde dusuge yada erken Doğuma neden oluyor tabii her perdesi olan böyle oluyor diye de bir genelleme Yok