• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uterus septum (rahim içi perde) ameliyatı olanlar...!

Normal adet tarihinden 8 9 gün gecikmeli oluyorsun stres yapma hatta doktor kontrole o zaman çağırmıştı beni adetin ikinci günü

Anladım canım bende şaşırdim hasta olmayinca bakalım napicam bütün herkese rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Stres yapma o etkiliyor çünkü sen laporoskopi oldun mu sadece histeroskopi mi oldun. Amin insallah hayırlısıyla Evlat sahibi oluruz

Dikişlerin eriyen dikiş mi, ne zaman dikişler geçecek doktorun bir şey dedi mi. Bende bir ay önce oldum ameliyat

Benim eriyen dikişlerim var da o yuzden sormuştum tesekkurler geçmiş olsun size de insallah hayırlısı ile en yakın zamanda hamile kalırsınız

Selam kızlar dün rahim filmi çekildim,
rahimde perde
çıktı
ameliyat olmam gerekmiş...
olanlar yardımcı olabilirler mi

Kızlar size birsy sormak istiyorum bnm iki düşügum var erken haftalarda pıhtılaşma testim yapıldi pıhtılaşma varmis bugün öğrendim ki bu perde olursada düsük olabiliyorms doktor bna rahim filmi falan çekmedi bunun bir belirtisi varmı arkadaşlar ağrılı adet ilişkide zorlanma ne bilim yda daha farklı ?? Vajinal ultrason ile detaylı bakıldı araştırma hastanesinde hatta rahim şekli durumu normal yazıyor kâğıtta yinede perde olma ihtimali varmı film cekileym mi ?

Kızlar size birsy sormak istiyorum bnm iki düşügum var erken haftalarda pıhtılaşma testim yapıldi pıhtılaşma varmis bugün öğrendim ki bu perde olursada düsük olabiliyorms doktor bna rahim filmi falan çekmedi bunun bir belirtisi varmı arkadaşlar ağrılı adet ilişkide zorlanma ne bilim yda daha farklı ?? Vajinal ultrason ile detaylı bakıldı araştırma hastanesinde hatta rahim şekli durumu normal yazıyor kâğıtta yinede perde olma ihtimali varmı film cekileym mi ?
Benim doktoruma ultrasonda baktığında şüphelenmişti ama hsg çekilince kesinleşmişti perde olayı bence çekil hsg en azından ihtimal ortadan kalkar çünkü perde dusuge yada erken Doğuma neden oluyor tabii her perdesi olan böyle oluyor diye de bir genelleme Yok

Benim doktoruma ultrasonda baktığında şüphelenmişti ama hsg çekilince kesinleşmişti perde olayı bence çekil hsg en azından ihtimal ortadan kalkar çünkü perde dusuge yada erken Doğuma neden oluyor tabii her perdesi olan böyle oluyor diye de bir genelleme Yok
Haklisin . Doktorunla görüsrym bir de en mantiklisi cekilmk

Back