• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uterus septum (rahim içi perde) ameliyatı olanlar...!

Istanbul da özel bir yerde çektirdim hsg. Nermin hanim a falan nasıl randevu bulmak sıkıntı oluyor mu ki. Başka iyi doktor var mı Nermin hanim disinda bildiğin
Arif hoca var o da mükemmel devletteki doktorlara da git Can'ım inan ben kaç aydır çok koşturdum çok araştırdım birden faZla doktora sordum hemen ameliyat olmak istemedim sen hiç hamile kaldın mı

Arif hoca var o da mükemmel devletteki doktorlara da git Can'ım inan ben kaç aydır çok koşturdum çok araştırdım birden faZla doktora sordum hemen ameliyat olmak istemedim sen hiç hamile kaldın mı
Yok hiç hamile kalmadım. Arayıp randevu almaya çalışacağım bakalım

Yok hiç hamile kalmadım. Arayıp randevu almaya çalışacağım bakalım
Aradım Arif hoca Nermin hanim ve Selçuk hoca. Ama hepsi de 15 gün dolu diyor.
Ben bu site deki Bülent tıraş a yollamıştim ameliyat demişti. Ankara da yıllardır gittiğim doktor u aradım oda ameliyat olman gerek dedi. Cumartesi de adatıp ta Bülent beye gidiyorum bakalım ne olacak

Ben bu site deki Bülent tıraş a yollamıştim ameliyat demişti. Ankara da yıllardır gittiğim doktor u aradım oda ameliyat olman gerek dedi. Cumartesi de adatıp ta Bülent beye gidiyorum bakalım ne olacak
Bülent hoca da direk ameliyat diyecek orada ameliyat
adatip da ameliyat diyecek doktor çok önemli ben Çarşamba olacağım detayları anlatırım sana korkuyorum biraz Nermin hanıma haftaya vardı bugün baktım internetten randevularına bak orada daha yakın tarihler var

Bülent hoca da direk ameliyat diyecek orada ameliyat

adatip da ameliyat diyecek doktor çok önemli ben Çarşamba olacağım detayları anlatırım sana korkuyorum biraz Nermin hanıma haftaya vardı bugün baktım internetten randevularına bak orada daha yakın tarihler var
Internette hangi site ki ben bulamadım. Herkes ameliyat diyor çare yok demek ki. Doktor doktor dolaşmak fayda eder mi

MHRs de oluyor ama belli saatlerde randevu güncelleniyor cumartesi git bakalım ne diyecek ada tip

Herkese merhaba. Bu konuyu acali cok uzun zaman olmuş... ben o surecte cok umutsuz ve mutsuzdum... yasadigim kayiplar, tedavimin uzun surmesi psikolojikmen yipratmisti beni...
Simdi bunlari benimle ayni seyleri yasayam arkadaslara umut olmak icin yaziyorum. Tedavimi oldum 2 ameliyat sayisiz histeroskopiler sonucu 7 aylik hamileyim. cok ama tatli bi kizim olacak. :)
hiç korkmayın inşallah perdedir bende çok korkuyordum korktuğum gibi olmadı inşallah sonrası iyi olur, siz hiç hamile kaldınız mı?

Merhaba sizin durumunuz bana ümit verdi bende 2 tane düşük yaptım biri geçen yıl biri bu yıl bende bu durumun araştırılması için pıhtılaşma testi yaptırdım temiz çıktı özel hastaneye gittim doktorum rahim filmi çekmek istedi filmle beraber perde ameliyatı oldum 3 ay geçti şimdi tekrar film çekineceğim inşallah bi sorun çıkmaz çünkü çok zor rabbim kimseye yaşatmasin ama sizin yazdıklarınızı okuyunca içime bi ümit doğdu

Merhaba sizin durumunuz bana ümit verdi bende 2 tane düşük yaptım biri geçen yıl biri bu yıl bende bu durumun araştırılması için pıhtılaşma testi yaptırdım temiz çıktı özel hastaneye gittim doktorum rahim filmi çekmek istedi filmle beraber perde ameliyatı oldum 3 ay geçti şimdi tekrar film çekineceğim inşallah bi sorun çıkmaz çünkü çok zor rabbim kimseye yaşatmasin ama sizin yazdıklarınızı okuyunca içime bi ümit doğdu
Bendede perde var ameliyat olmam lazim film cektirip ama çok korkuyorum. Her kadın doğum doktoru yapamaz değil mi bu ameliyatı. Neye göre seçmek gerekiyor doktoru. Bi de tek ameliyat yeterli olmayabiliyormus sanırım o_O

MHRs de oluyor ama belli saatlerde randevu güncelleniyor cumartesi git bakalım ne diyecek ada tip
Merhaba sizin yorunlarınızı okudum çok zaman olmuş siz yazalı ama aynı sizin durumunuzdayım çok doktor gezdim kimi çift rahim çift vajina diyor iki rahim ağzının olduğunu söylüyor kimi de tek rahim ağzı var ama vajinayı da ortadan bölen büyük bir septum var diyor pelvik emar çekildim vajinaya kadar uzanan perde olduğu yazıyor mr raporumda ama şimdi istanbulda gittiğim bir profesör ayrıca hsg de çekilmem grrektiğini onu da çekildikten sonra tanı amaçlı histeroskopi yapavağını söyledi. Sizin tam teşhisi koydular mı ne çıktı sizinki

Canım topigi gezerken denk geldim çok sevindim hamile kalmışsın histereskopiden ne kadar sonra hamile kaldın acaba.
Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin :KK68:
Histereskopi yapmadılar Can'ım perde çok değil Bebek tutunur orda dedi doktor.bebek büyüdükçe perdeyi iter genelde yer olmazsa da dedi

Histereskopi yapmadılar Can'ım perde çok değil Bebek tutunur orda dedi doktor.bebek büyüdükçe perdeyi iter genelde yer olmazsa da dedi
Bana da aslında Dr çok derin ve büyük değil bir kere daha denenebilir dedi ama ben riske atamadım. Ameliyat oldum nisanda temmuzda bıraktık korunmayi bekliyoruz hala :(

Bende oldum amelyat 4 kasım da bu ay adet kanaması görmedim normal mi acaba sadece leke gördüm stres yapt cevap bekliyordum

Yani diyorum ki ameliyat tan sonra ki ay lekemi hasta oluyor insan onu demek istiyorum ve ne zaman gebe kaldiniz

Siz hangi tarih de oldunuz ben 4 kasımda oldum 4 aralik da hasta oldum ama sadece kahverengimsi leke gördüm o kadar siz hasta oldunuz normal adet kanamasimi gördünüz

Normal adet tarihinden 8 9 gün gecikmeli oluyorsun stres yapma hatta doktor kontrole o zaman çağırmıştı beni adetin ikinci günü

Back