Uterus septum (rahim içi perde) ameliyatı olanlar...!

Sağolun istanbulda mı oldunuz siz ameliyatı?

Merhabalar,
banada 6 ay once cıft rahım dedıler hamılılıkte hıc bı sıkıntın olmaz hamıle kalabılırsın. 2-3 doktor aynı seyı soyledı.
cocuk dusunmeye karar verdiğimde riske atmamak için de prof bı doktora tekrar gorunmek ıstedım ve cıft rahım olmayabılır suphelendım emar cektırelım dedı ve uterus septum yanı rahımde perde var amelıyat olmadan gebe kalamazsın dedı .
hocama cok guvenıyorum istanbulda suleyman akhan bu ay yada sonrakı ay amelıyat olmayı dusunuyorum . hoca amelıyatla ılgılı olarak daha oncesınde perdenın tamamını kesıyoduk fakat rahım yetmezlıgı cok oluyor diye 2-3 senedır perdenın tamamını almadıgını belırttı sadece engel olan kısmını amelıyat edıyoruz dıyor.
doktor yaklasık 8-10 bın tl fıyat soyledı ozel hastanede hem laparoskopi hem histereskopi ameliyat olucam ..
sizin istanbulda gıttıgınız doktor varmı baska tavsıye edecegınız.
ben bu doktordan asırı derecede memnun kaldım ve cok guvenıyorum fakat fıyatından dolayı kararsızım ...:KK43:

İSTANBULDA BU AMELIYATI OLUP TAVSIYE ETTIGINIZ DOKTORLAR VARSA ARKADASLAR LUTFEN YARDIMCI OLUN...

Benim doktoruma ultrasonda baktığında şüphelenmişti ama hsg çekilince kesinleşmişti perde olayı bence çekil hsg en azından ihtimal ortadan kalkar çünkü perde dusuge yada erken Doğuma neden oluyor tabii her perdesi olan böyle oluyor diye de bir genelleme Yok

Hangi doktorda ameliyat oldun banada yardımcı olur musun lütfen :KK43:

Merhaba arkadaşlar.Ben yarın perde ameliyatı olucam.1 yıldır çocuk için uğraşıyorum. 2kere famera kullnımı sonucu gebe kaldım ama kimyasal gebelikmiş düştü.pko var bende amh 8 fsh 3 lh 11 artk pko dan mı perdeden mi düştü yada hamile kalamadım bilmiyorum.septum 2cm bile değil aslnda ama alalım dedi doktorum.uludağ üniv. Bilge hanıma gideceğim. Bakalım hakkmda hayırlısı:)

Merhaba arkadaşlar.Ben yarın perde ameliyatı olucam.1 yıldır çocuk için uğraşıyorum. 2kere famera kullnımı sonucu gebe kaldım ama kimyasal gebelikmiş düştü.pko var bende amh 8 fsh 3 lh 11 artk pko dan mı perdeden mi düştü yada hamile kalamadım bilmiyorum.septum 2cm bile değil aslnda ama alalım dedi doktorum.uludağ üniv. Bilge hanıma gideceğim. Bakalım hakkmda hayırlısı:)
2 cm mi 2 mm mi sanırım mm yanlış yazdın cunku 1 cm altına ameliyat yapmıyorlar pek önermiyorlar geçmiş olsun

Merhabalar,
banada 6 ay once cıft rahım dedıler hamılılıkte hıc bı sıkıntın olmaz hamıle kalabılırsın. 2-3 doktor aynı seyı soyledı.
cocuk dusunmeye karar verdiğimde riske atmamak için de prof bı doktora tekrar gorunmek ıstedım ve cıft rahım olmayabılır suphelendım emar cektırelım dedı ve uterus septum yanı rahımde perde var amelıyat olmadan gebe kalamazsın dedı .
hocama cok guvenıyorum istanbulda suleyman akhan bu ay yada sonrakı ay amelıyat olmayı dusunuyorum . hoca amelıyatla ılgılı olarak daha oncesınde perdenın tamamını kesıyoduk fakat rahım yetmezlıgı cok oluyor diye 2-3 senedır perdenın tamamını almadıgını belırttı sadece engel olan kısmını amelıyat edıyoruz dıyor.
doktor yaklasık 8-10 bın tl fıyat soyledı ozel hastanede hem laparoskopi hem histereskopi ameliyat olucam ..
sizin istanbulda gıttıgınız doktor varmı baska tavsıye edecegınız.
ben bu doktordan asırı derecede memnun kaldım ve cok guvenıyorum fakat fıyatından dolayı kararsızım ...:KK43:

İSTANBULDA BU AMELIYATI OLUP TAVSIYE ETTIGINIZ DOKTORLAR VARSA ARKADASLAR LUTFEN YARDIMCI OLUN...

MerhaMerhaba bende de vajinayı da ortadan ikiye bölecek kadar büyük bir septum vardı başta bana da çıkar rahim dediler fakat sonra birkaç farklı doktora da gittikten sonra perde olduğu anlaşıldı. Bir hafta önce kocaeli üniversitesi araştırma hastanesinde ameliyat oldum. Ameliyatim iki buçuk saat sürdü çünkü septum çok derinmiş. Hem laporoskopi hem hsiteroskopi yapıldı laporoskopi ile rahmin dış görünüşüne bakıldı dışında bir anormallik bulunmadi. Ameliyata para vermedim doktor farkı yatak parası adı altında toplam 500 tl gibi rakam ödedik bir de özel oda tutmuştuk günlüğü 90 tl idi. Benim ameliyatım zor geçtiği için 5. Gün taburcu oldum o yüzden özel oda farkı olarak 360 tl daha ödedim. Bana kalirsa araştırma hastanesinde ol ameliyatini

B
MerhaMerhaba bende de vajinayı da ortadan ikiye bölecek kadar büyük bir septum vardı başta bana da çıkar rahim dediler fakat sonra birkaç farklı doktora da gittikten sonra perde olduğu anlaşıldı. Bir hafta önce kocaeli üniversitesi araştırma hastanesinde ameliyat oldum. Ameliyatim iki buçuk saat sürdü çünkü septum çok derinmiş. Hem laporoskopi hem hsiteroskopi yapıldı laporoskopi ile rahmin dış görünüşüne bakıldı dışında bir anormallik bulunmadi. Ameliyata para vermedim doktor farkı yatak parası adı altında toplam 500 tl gibi rakam ödedik bir de özel oda tutmuştuk günlüğü 90 tl idi. Benim ameliyatım zor geçtiği için 5. Gün taburcu oldum o yüzden özel oda farkı olarak 360 tl daha ödedim. Bana kalirsa araştırma hastanesinde ol ameliyatini
Başta bana da çift rahim dediler yazacaktim düzelteyim

İnşallah arkadaşım :KK66:
Canım serklaj konularına baktım senin listeni bulmaya çalışıyordum. İstanbul'da serklaj doktoruna ihtiyacım var çünkü.
Perde (septum) için İstanbul'da Mustafa aceti tek geçerim. Ben 4kez başkalarında histereskopi oldum hiçbirşey yapamadılar sonra Mustafa aceti buldum ve tek seferde halletti perdeyi aldı. Çok ince aletler kullanıyormuş ama önceki doktorların bana ne yaptığını bilmediğimden servikal yetmezlik oluşmuşsa diye korkuyorum.
Mustafa acet muayene 400, histereskopi ameliyat; duruma göre 5000ila 7500 arasında.
Serklajı da 5000+KDV ye yapıyormuş ama daha uygun birini arıyorum

Arkadaşlar merhaba. Bende de geniş septum var. Daha önce 1 kez dusuk yaptım. Ameliyat icin İstanbul’da iyi bir doktor arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Konu yukarı çıksın diye tekrar yazıyorum. İstanbul’da septum ameliyatı yapan iyi bir dr var mi?

Konu yukarı çıksın diye tekrar yazıyorum. İstanbul’da septum ameliyatı yapan iyi bir dr var mi?

Ben bu ameliyatı ankara'Da prof da oldum
başka doktorun bir kaç ameliyatla alabileceği, perdeyi
tek ameliyat ile halletti sağolsın

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/rahimde-septum.919533/
Bende septum için çok mücadele verdim. 5kez ameliyat ve 1düşük geçirdim.
İlk 4ameliyatımdan milim dahi sonuç olmadı ve en son Mustafa Acet de histeroskopi oldum ve ameliyattan 3ay sonra hamile kaldım. 39.haftada sezaryenle doğum yaptım ve bebeğim şuan benimle hamdolsun. Mustafa Acet hakkında çok fazla olumsuz söylem var ama eğer söz konusu septum ise ondan başka düzelten az kişi var canım.

Merhaba arkadaslar ben post sahibiyim, aradan cok zaman gecmis pek giremiyorum hesabıma . 3 sene once deli gibi arastırıyordum bu hastalıgı,
Ameliyatlarımı oldum sonrasında saglıklı bir çocuğum da oldu fakat bu ameliyatların garantisi yok kızımdan sonra yine kayıplar verdim..
Allahım herkesin yardımcısı olsun

X