arkadaşlar merhaba ben erzurumda yasıyorum.2 yıllık evliyim yaklaşık 1 senedir bebek düşünüyoruz fakat olmuyor.bi kac defa doktora gittim alttan mauyene oldum ve dr lar hiç bir sıkıntı yok gebe kalırsın dediler bi süre bekledim fakat yine olmadı en son üniveriste hastanesine gittim prof.dr bünyamin börekçi ye muayene oldum ve rahmimde geniş bir uterus septum yani perde olduğunu öğrendim ve bana bunu aldırmamı söyledi yoksa düşükler yapabileceğimi yada erken doğum olabileceğini söyledi.adet bitiminden hemen sonraki bi kaç gün içerisinde ameliyat olmamı söyledi bende martın 10 da hem laparaskopi hem de histereskopi oldum.bu gün 8. gün.çift rahim ya da rahmin kalp şeklinde olmasından şüphelenmişti fakat çok şükür ikisi de dğilmiş.rahmim düzgün sadece perde varmış ve onuda almış doktorum cok güzel gectiğini söyledi.tüplerimde açıkmış.ameliyattan sonra ilk gün biraz kötiydüm fakat 2. gün kendime geldim suan evimdeyim dinleniyorum işlerimi yapıyorum karnımda dikişler olmasına ragmen cok şükür iyiyim.böyle durumda olan arkadaşlar hiç korkmayın ameliyattan allah yardımcı oluyor.baya yazdım sanırım :) neyse dediğim gibi 8. günüm bu gün 2 ay koruncam 20 g,n sonra kontrole gidicem inş bi aksilik olmaz ve gebe kalırım.Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah.