Utanıyorum

tugba1986

tuğba
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
283
0
46
İstanbul
Arkadaşlar bir sorum olacak. benim makatımda yaklaşık 1 aydır kızarma yanma problemim var. ama bağsur falan değil eminim. hani bebkler pişik olurya kızarır nar gibi aynen öyle. kaşıntımda var fena halde. çokta yanıyor tam geçti derken gene tekararlıyor. 1,5 aylık evliyim eşimdende çekiniyorum. söyledim ona yardımcı oluyor ama dediğim gibi tekrarlıyor gene. ben daha önce anal fissür ameliyatı olmuştum. oyüzden makatımda genişleme var yani doktor lazer ile kas kesmişti. wc ye cıktıktan sonra oramı tertemiz yıkıyorum ama 5 dk sonra makatımı temiklememişim gibi dışkı sızıyor. bundan mı kaynaklanıyor anlamadım. temizliğime çok dikkat ediyorum ama şuan çok zor durumdayım yardım lütfen

bunlar fissür belirtileri....fakat bendede var yıllardır.gçmiyor ameliyatta geçiçi çözüm,sonra yine tekrarlıyor...birde ameliyattan sonra tutamama durumları oluyor..sızıntı bendede var ameliyattan sonra kaldı bende....birdakine tövbe ameliyat felan ...çektiğin ameliyat eziyeteri dahi boşu boşuna...bende yamamımı artık böyle sürdürmeye karar verdim....oturma banyolarıda iyi geliyor..çörk otu yağı ağrısını dindiriyor....böyle idare edip gidiyoruz...sanada geçmiş olsun...

bence fissürde değil çünkü hiç ağrımıyor geçti tamamen yani tuvalete çıktığım zamanlar. 2 defa ameliyat oldum ben 2.sinde cok memnun kadım tek sorun sızıntı işte. yeni evliyim bu yüzdende sürekli yıkıyorum eşim farketmesin diye. koku falan olur diye gerçekten çok kötü bir durum ama bu şuanki olan çok farklı bildiğin pişik gibi bende anlam veremiyorum bir geçiyor bir başlıyor ((

Mantar gibi bi enfeksiyon oluşmuş olabilir canım bi doktora görünmen en iyisi. Muhtemelen ağızdan ilaçla ya da kremle tedavi edilebilir bişeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…