- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- Konu Sahibi mellifluous
tamam ben çok cahilim yadırgamak yerine rahatlatmak daha doğru değil miBu kadar cehalette olmaz artık yaaa olmamalı yani (bilmiyorum olabilir mi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam ben çok cahilim yadırgamak yerine rahatlatmak daha doğru değil miBu kadar cehalette olmaz artık yaaa olmamalı yani (bilmiyorum olabilir mi)
Iyi de arkadasim bu kadar takintiliysan al bi islak mendil ya da antibakteriyel mendillerden tuvalete girince oturacagin yeri tutacagin kolu cesmeyi falan sil oyle otur tuvalet kagidina dokunmak istemiyorsan havlu pecete al yanina cebinden cikar sil yani... bu kadar takiosan tedarikli gez kafan rahat olsunbiliyorum anlatiggim cok olanaksiz ama vajinama dokundugum anlarda hic dusunmedim elime bisey mi bulasmis midir diye. ya bulasmissa. evde 2 tane erkek var bir de kuzenlerimin evinde de klozete girmistim aklima igrenc seyler geliyo gercekten dusunmek istemiyorum
eldiven takıyorum da korona için:) ben birinin evine gittiğmde ortak tuvaletten falan da şüphe etmeye başladım. yani kullanırken değil. reglim gecikince ordn bir şey mi oldu falan hemen aklıma geliyoBence bundan sonra dışarıda eldivenle dolaşmalısın , en azından bu düşünceden kurtulursun .
Dalga geçmeye utanmıyor musunuz? Zira bu ondan başka bir şey olamaz.sanki vajinamdan çıkan şey sperme benziyo böyle yapışkan
dalga gecme artik ya. kirli bilgi ile temiz bilgiyi ayirt edemiyorsan zekani sorgula. hastane sayfalarinda tonlarca bilgiler var. masil ayirt edemiyorsun? ya dalga amacli actin ya erkeksin ya da 13 yasinda bir cocukgoogledaki forumlarda çok kirli bilgiler var. anlayamadım ki herkes bir şey demiş. birisi ben bu yüzden erkek eşofman altı falan giymem mesela demiş.
bundan sonrası için onu da yaparım tamam . ben diyorum ki reglim gecikti böyle böyle olabilir mi. bundan sonrası için değil sorum yapmayın allah aşkına ben çok mu mutluyum böyle takıntılı olmaktanIyi de arkadasim bu kadar takintiliysan al bi islak mendil ya da antibakteriyel mendillerden tuvalete girince oturacagin yeri tutacagin kolu cesmeyi falan sil oyle otur tuvalet kagidina dokunmak istemiyorsan havlu pecete al yanina cebinden cikar sil yani... bu kadar takiosan tedarikli gez kafan rahat olsun
corona konusu da var amaaa .Neyseki korona gibi sacma sapan derdimiz yok sizin derdin yaninda....
yemin ederim amacim öyle degil kac defa soyledim isterseniz ozelden fotografimi atayim diyecegim ama tanidik cikarsaniz rezil olurum tabi :)dalga gecme artik ya. kirli bilgi ile temiz bilgiyi ayirt edemiyorsan zekani sorgula. hastane sayfalarinda tonlarca bilgiler var. masil ayirt edemiyorsun? ya dalga amacli actin ya erkeksin ya da 13 yasinda bir cocuk
Canım eski konularına mesajlarına baktım da öncelikle anneni kaybetmiş Allah rahmet eylesin babanla sorunun var ablanı kayırıyo falan hastalık görünce hemen belirti arıyorsun kendinde hasta gibi hissediyorsun vs vs birsürü şey üstüne de bu konu. Köyde yaşadığını etrafında bu gibi konuları konuşacağın kimse olmadığını söylemişsin ciddi almadıklarını seni. Ama yaşın artık 18 olmuş yani normal konular değil bunlar insanı yer bitirir elinde olmadan. Destek alman şartyok yemin ederim öyle bir şey ben burda öyle şeyleri de anlatırdım direkt net cevap alayım diye :)
Bir psikiyatristin gizli defteri kitabında gerçek bir vaka var, kadın sizin gibi hamileliği takıntı yaptığı için karnı şişiyor, regli gecikiyor ve hatta memelerinden süt geliyordu. Uzun bir psikanalizin sonunda iyileşiyordu. Sizin de gidişiniz kötü. Gidin bir destek alın. Normal değil.50 kiloyum da önceden 43 falandım. son aylarda aldım 7 8 kilo. o da sanırım hızlı alınca göbeğime gitti. yani yağlı baya dokununca sert değil.
Siz kafaya taktiginiz icin stres yaptiginiz icin gecikiyor iste.. onlari yapsanız stres olmazsiniz kafaniz rahat olur akliniza bu tür düşünceler gelmez.. yani mevsimsel olabilir yumurtalikla rahimle ilgili olabilir stresten olabilir ama hamile olma ihtimalinizden degil bence..bundan sonrası için onu da yaparım tamam . ben diyorum ki reglim gecikti böyle böyle olabilir mi. bundan sonrası için değil sorum yapmayın allah aşkına ben çok mu mutluyum böyle takıntılı olmaktan
sanki vajinamdan çıkan şey sperme benziyo böyle yapışkan
iyi bir klinik psikoloğa ihtiyacınız var yaşınız daha da büyümeden tedavinizi olun.ziraaaa bu düşüncelerle evlilik yapıp anne olmanızı asla istemem.evleneceğiniz kişiye de çocuğunuza da hayatı çekilmez hale getirirsiniz.ailenizi zorlayın sizi doktora ve psikoloğa götürsünnyemin ederim amacim öyle degil kac defa soyledim isterseniz ozelden fotografimi atayim diyecegim ama tanidik cikarsaniz rezil olurum tabi :)
Yaaa ben eski konularına bakmadığım için bilmiyordum mellifluous canım seni kırdıysam özür dilerim .. hakkını helal et. Ben seni bilglii ama bizimle dalga geçen bir ergen zannetim..Canım eski konularına mesajlarına baktım da öncelikle anneni kaybetmiş Allah rahmet eylesin babanla sorunun var ablanı kayırıyo falan hastalık görünce hemen belirti arıyorsun kendinde hasta gibi hissediyorsun vs vs birsürü şey üstüne de bu konu. Köyde yaşadığını etrafında bu gibi konuları konuşacağın kimse olmadığını söylemişsin ciddi almadıklarını seni. Ama yaşın artık 18 olmuş yani normal konular değil bunlar insanı yer bitirir elinde olmadan. Destek alman şart
Daha hayatın başındasın böyle kuruntuları düşünme lütfen üniversite okuyomuşsun onunla ilgilen derslerinle mesleğinin başına geç. Son olarak imkanın yoksa bile lütfen imkan yaratmaya çalış ve destek al Bi uzmandan