Utandığım bir konu

şuanda erkek spermlerinden aldığımız bilgilere göre hepsi konu sahibinin vajinasından girip yumurtayı döllemek için hazır bekliyorlarmış.

biliyorum anlatiggim cok olanaksiz ama vajinama dokundugum anlarda hic dusunmedim elime bisey mi bulasmis midir diye. ya bulasmissa. evde 2 tane erkek var bir de kuzenlerimin evinde de klozete girmistim aklima igrenc seyler geliyo gercekten dusunmek istemiyorum
Iyi de arkadasim bu kadar takintiliysan al bi islak mendil ya da antibakteriyel mendillerden tuvalete girince oturacagin yeri tutacagin kolu cesmeyi falan sil oyle otur tuvalet kagidina dokunmak istemiyorsan havlu pecete al yanina cebinden cikar sil yani... bu kadar takiosan tedarikli gez kafan rahat olsun

Bence bundan sonra dışarıda eldivenle dolaşmalısın , en azından bu düşünceden kurtulursun .
eldiven takıyorum da korona için:) ben birinin evine gittiğmde ortak tuvaletten falan da şüphe etmeye başladım. yani kullanırken değil. reglim gecikince ordn bir şey mi oldu falan hemen aklıma geliyo

googledaki forumlarda çok kirli bilgiler var. anlayamadım ki herkes bir şey demiş. birisi ben bu yüzden erkek eşofman altı falan giymem mesela demiş.
dalga gecme artik ya. kirli bilgi ile temiz bilgiyi ayirt edemiyorsan zekani sorgula. hastane sayfalarinda tonlarca bilgiler var. masil ayirt edemiyorsun? ya dalga amacli actin ya erkeksin ya da 13 yasinda bir cocuk

Ay dur tamam ben seni hatırladım
Senin genelin takıntı her konuda
Kilo selulit simdi de bu,ve daha neler vardır kendini yiprattigin allah bilir
Bak ciddiyim cok iyi bir doktor bul kendine
Normlade kimseye psikoloğa git demem ama bu konu cok uç birde seni de hatırlayınca mutlaka git ama mutlaka

Iyi de arkadasim bu kadar takintiliysan al bi islak mendil ya da antibakteriyel mendillerden tuvalete girince oturacagin yeri tutacagin kolu cesmeyi falan sil oyle otur tuvalet kagidina dokunmak istemiyorsan havlu pecete al yanina cebinden cikar sil yani... bu kadar takiosan tedarikli gez kafan rahat olsun
bundan sonrası için onu da yaparım tamam . ben diyorum ki reglim gecikti böyle böyle olabilir mi. bundan sonrası için değil sorum yapmayın allah aşkına ben çok mu mutluyum böyle takıntılı olmaktan

dalga gecme artik ya. kirli bilgi ile temiz bilgiyi ayirt edemiyorsan zekani sorgula. hastane sayfalarinda tonlarca bilgiler var. masil ayirt edemiyorsun? ya dalga amacli actin ya erkeksin ya da 13 yasinda bir cocuk
yemin ederim amacim öyle degil kac defa soyledim isterseniz ozelden fotografimi atayim diyecegim ama tanidik cikarsaniz rezil olurum tabi :)

yok yemin ederim öyle bir şey ben burda öyle şeyleri de anlatırdım direkt net cevap alayım diye :)
Canım eski konularına mesajlarına baktım da öncelikle anneni kaybetmiş Allah rahmet eylesin babanla sorunun var ablanı kayırıyo falan hastalık görünce hemen belirti arıyorsun kendinde hasta gibi hissediyorsun vs vs birsürü şey üstüne de bu konu. Köyde yaşadığını etrafında bu gibi konuları konuşacağın kimse olmadığını söylemişsin ciddi almadıklarını seni. Ama yaşın artık 18 olmuş yani normal konular değil bunlar insanı yer bitirir elinde olmadan. Destek alman şart

Daha hayatın başındasın böyle kuruntuları düşünme lütfen üniversite okuyomuşsun onunla ilgilen derslerinle mesleğinin başına geç. Son olarak imkanın yoksa bile lütfen imkan yaratmaya çalış ve destek al Bi uzmandan

50 kiloyum da önceden 43 falandım. son aylarda aldım 7 8 kilo. o da sanırım hızlı alınca göbeğime gitti. yani yağlı baya dokununca sert değil.
Bir psikiyatristin gizli defteri kitabında gerçek bir vaka var, kadın sizin gibi hamileliği takıntı yaptığı için karnı şişiyor, regli gecikiyor ve hatta memelerinden süt geliyordu. Uzun bir psikanalizin sonunda iyileşiyordu. Sizin de gidişiniz kötü. Gidin bir destek alın. Normal değil.

bundan sonrası için onu da yaparım tamam . ben diyorum ki reglim gecikti böyle böyle olabilir mi. bundan sonrası için değil sorum yapmayın allah aşkına ben çok mu mutluyum böyle takıntılı olmaktan
Siz kafaya taktiginiz icin stres yaptiginiz icin gecikiyor iste.. onlari yapsanız stres olmazsiniz kafaniz rahat olur akliniza bu tür düşünceler gelmez.. yani mevsimsel olabilir yumurtalikla rahimle ilgili olabilir stresten olabilir ama hamile olma ihtimalinizden degil bence..

yemin ederim amacim öyle degil kac defa soyledim isterseniz ozelden fotografimi atayim diyecegim ama tanidik cikarsaniz rezil olurum tabi :)
iyi bir klinik psikoloğa ihtiyacınız var yaşınız daha da büyümeden tedavinizi olun.ziraaaa bu düşüncelerle evlilik yapıp anne olmanızı asla istemem.evleneceğiniz kişiye de çocuğunuza da hayatı çekilmez hale getirirsiniz.ailenizi zorlayın sizi doktora ve psikoloğa götürsünn

Canım eski konularına mesajlarına baktım da öncelikle anneni kaybetmiş Allah rahmet eylesin babanla sorunun var ablanı kayırıyo falan hastalık görünce hemen belirti arıyorsun kendinde hasta gibi hissediyorsun vs vs birsürü şey üstüne de bu konu. Köyde yaşadığını etrafında bu gibi konuları konuşacağın kimse olmadığını söylemişsin ciddi almadıklarını seni. Ama yaşın artık 18 olmuş yani normal konular değil bunlar insanı yer bitirir elinde olmadan. Destek alman şart

Daha hayatın başındasın böyle kuruntuları düşünme lütfen üniversite okuyomuşsun onunla ilgilen derslerinle mesleğinin başına geç. Son olarak imkanın yoksa bile lütfen imkan yaratmaya çalış ve destek al Bi uzmandan
Yaaa ben eski konularına bakmadığım için bilmiyordum mellifluous mellifluous canım seni kırdıysam özür dilerim .. hakkını helal et. Ben seni bilglii ama bizimle dalga geçen bir ergen zannetim..

Adetiniz polikistik overden dolayı kaynaklanabilir.polikistik över özellikle göbekte yağlanmaya ve kiloya sebep olur .zevk suyu her iki cinste de vardır .sperm dışarıda uzun süre yaşamaz yasasa bile kalitesi bozulur kimseyi hamile bırakmaz.kizlik zarı içeri bir cisim sokulmadikca bozulmaz.bu takıntılar küçüklükten beri biz kadınları sürekli korkuttuklari cinselliği tabu haline getirip bekareti dayattiklari için takıntı yapar .

Daha neler duycaz 😂😂
Bacim 5 ay boyunca esimle beraber olduk yani erkegin spermi girdi iceri ama hamile kalamadim.
Sen erkek spermi olmadan kendi kendine hamile kalmayi dusunuyosun 😂😂😂

Ay ciddiye alıyorum
Sizin masturbasyon yaptığınızda salgıladıgınız sıvı gerçek bir cinsel ilişkide penisin vajinaya rahat girmesini sağlayan sıvıdır kayganlaştırıcı
Kadınlardaki o salgıda sperm bulunmaz hamile kalamazsınız
İnternette yazan erkekteki zevk suyudur arkadaşım içinde sperm bulunabilir diye

Regl illa günü gününe olacak diye bir şey yok stres etkıler çok etkıler kovidden sonra alt üst oldum mesela

doktora gidebilirsiniz

üzücü ya insan mantık süzgecinden geçirir kadınların salgıları sperm üretir hatta biraz daha katılaşırsa testis halini alır
Bu da yetmez kadın ürettiği spermlerle erkeğin spermlerine katkıda bulunur erkeğin spermleri kadın spermlerini besin gibi kullanarak olgunlaşır.

Tamamen basit bir besin zinciri

X