- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- Konu Sahibi mellifluous
galiba bu takintimdan dolayi o olayı baya bir ertelicem...Off cinsel hayatın başlayinca senin psikolojiyi tahmin bile edemiyorum he...bak daha imgelerken yoruldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galiba bu takintimdan dolayi o olayı baya bir ertelicem...Off cinsel hayatın başlayinca senin psikolojiyi tahmin bile edemiyorum he...bak daha imgelerken yoruldum
ya erkek kuzenlerimin de kullandigi tuvaletlerden falan bahsediyorum evlerdeki komik degil su yaptiginizBirşey sorcam.. Tuvaletten sperm bulaşmasından korkan apla.. Biz kadınlar tuvaletine gittiğimiz için korkmuyoruz ....
Erkekler fışkiye gibi her dakika sperm atmıyorlar ki her yere.ya erkek kuzenlerimin de kullandigi tuvaletlerden falan bahsediyorum evlerdeki komik degil su yaptiginiz
kendi evinde yaşayan birinden bu şekilde hamile kalınıp kalınamayacağını soruyor bence.
bir kac onceki mesajda ne demek istedigimi anlattimBak şimdi tuvalet peçetesi, dışarıdaki eşyalar falan hepsi tamam da; kendi zevk suyundan hamile kalabileceğini düşünmen komik değil mi?
ahahaallah aşkına vajinandan nasıl sperm çıksın. Keşke çıksa erkeklere muhtaç olmadan ürerdik
O zaman sen de klozete gitme kardeşim.. normal tuvalete git. Ha normal tuvalet yoksa da klozete oturmadan önce oturduğun yeri temizle. Bunlar çok mu zor düşünmesi. Bana şu yaptıgınz komik değil diyorsun ama burada ki insanların sana olmaz diye yazdığı şeylere milyonda bir ihtimal vb. Diyerek sen komik oluyorsun.ya erkek kuzenlerimin de kullandigi tuvaletlerden falan bahsediyorum evlerdeki komik degil su yaptiginiz
evet aslinda her an bir riskte degilim ama ya boyle bisey yapmislarsa sonra peceteye falan bulasmissa ben de onu kullanmissam falan...yani cok sacma ama gobegimin cikmasi falan tesaduf mu tamErkekler fışkiye gibi her dakika sperm atmıyorlar ki her yere.
bundan sonra gitmem tamam bundan öncekini soruyorum ben soruda bundan sonra ne yapayım demiyorumO zaman sen de klozete gitme kardeşim.. normal tuvalete git. Ha normal tuvalet yoksa da klozete oturmadan önce oturduğun yeri temizle. Bunlar çok mu zor düşünmesi. Bana şu yaptıgınz komik değil diyorsun ama burada ki insanların sana olmaz diye yazdığı şeylere milyonda bir ihtimal vb. Diyerek sen komik oluyorsun.
Bundan önce 18 yl boyunca birşey olmadıysa olmaz zaten. Geçmişte olmayan birşeyi niye.kafana takıyorsun ? Senin dediğin gibi olsaydı bu işler hepimiz klozete oturduk diye hamile kalırdıkbundan sonra gitmem tamam bundan öncekini soruyorum ben soruda bundan sonra ne yapayım demiyorum
yok yemin ederim öyle bir şey ben burda öyle şeyleri de anlatırdım direkt net cevap alayım diye :)Ben de öyle düşünüyorum. Ya da erkak ark. Yakınlaştı ama tepki almaktan korkuyor
En cok kendine yazık edersin valla bakgaliba bu takintimdan dolayi o olayı baya bir ertelicem...
Göbeğinin taşşşşşş gibi olması lazım. Kilon kaç?evet aslinda her an bir riskte degilim ama ya boyle bisey yapmislarsa sonra peceteye falan bulasmissa ben de onu kullanmissam falan...yani cok sacma ama gobegimin cikmasi falan tesaduf mu tam
yani doğru. ama küçük bir sey degil mi. dokununca hissetmeyebilirim diye düşündüm+ Birde o sperm nasıl elinize bulaşabilir?Corana mı bu havadan mı bulaşıyor
50 kiloyum da önceden 43 falandım. son aylarda aldım 7 8 kilo. o da sanırım hızlı alınca göbeğime gitti. yani yağlı baya dokununca sert değil.Göbeğinin taşşşşşş gibi olması lazım. Kilon kaç?
googledaki forumlarda çok kirli bilgiler var. anlayamadım ki herkes bir şey demiş. birisi ben bu yüzden erkek eşofman altı falan giymem mesela demiş.keske buraya konu acmadan (fake degilsen şayet) google a yazip bi ogrenseydin. gercekten nasil bu kadar cahil olabiliyorsunuz? zaten erkeklerin spermleri de senin vajinana girebilmek icin bi yerlerde pusu kurmuslardi eline bulasacak, elinde canli kalacak sen elini oraya surunce senin vajinana girecek orda yol alacak sonra da yumurta bulup dolleyecek
Benim kilomda olsan anlardım ama. 50 kilo ile hamile kalırsan göbeğin hamur gibi olmaz. Taş gibi olur.50 kiloyum da önceden 43 falandım. son aylarda aldım 7 8 kilo. o da sanırım hızlı alınca göbeğime gitti. yani yağlı baya dokununca sert değil.