utanç verici hissediyorum

eelliff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
63
14
18
Merhaba kizlar direkt giriyorum konuya gercekten çok utanç verici ama yapacak bir sey yok içimi dökmem lazım. Kolumda kesik izi var 2 sene önce annem yüzünden yaptım keske yapmasaymışım ama küçüktüm ve o günü zaten unutulamıyorum annemden hiç o kadar nefret etmemiştim. Neyse işte 2 sene geçti hala iz duruyor tabiki küçük ama kabarık bir iz, annemde görmedi hala, derdim şu ki ben bu izin üstesinden nasıl geleceğim sürekli ama sürekli aklımda dönüyor ben ne yapacağım diye sürekli bununla mı yaşayacağım diye ne bileyim lazere gideceğim evleneceğim insanlar benim hakkımda ne düşünücek bunuda geç daha annem bilmiyor ben anneme nasıl bir açıklama yapacağım gerçekten çok iğrenç hiisesiyorum. Biliyorum yapmasaydın diyeceksiniz ebet keşke ama küçüktüm ve gercekten yasadıgım sey beni çok etkilemişti her neyse biraz da olsa içimi rahatlatabilir misiniz fazla uzattım

Eklentiler

• image.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 521
İz kolun neresinde ki. Cam kesti dersiniz.

Çok mu belirgin? Bende de var 4lü şekilde ama yıllar geçtikçe artık belli belirsiz bi hale geldi dikkat bile çekmiyor. Neşterle yararak yapılmış gibi olanlardan değilse kafaya takılacak bir şey değil zamanla hafifler görüntüsü. Ben tellere düştüm demiştim 15 yaş salaklığı.. Vücudunun cildinin ne kadar kıymetli olduğunu sana hep hatırlatan bi iz olarak kalır gider max dert etme.

İnşallah cok canımı sıkıyor inanın yorumlarda fotoğrafını ekledim bakabilrisiniz

Ilk olarak terapi alin derim. Kendinizi igrenc hissetmeniz fln iyi degil.
Bir de samimi soyluyorum bence oyle kotu fln gorunmuyor. Ben olsam ugrasmazdim.
Ikinci olarak kedi yapti diyin madem. Benim benzer yaralarim var. Gercekten de kedi yapti (bilerek degil)

Hiç sıkıntı yapma benim kolum harita gibi ergenliğimi bayağı arabeks yaşadım evlendim çocuğum da var kocam koluma bakıp da hiç de ayıplamadı herkesin süreci farklı dövme falan da yaptırmadım açık açık duruyor yani Kimse gelip de koluma bakıp Aa koluna ne olmuş demiyor

Teşekkürler içimi rahatlattınız gercekten kimseye söylemeye söylemeye içimde çok dert olmuştu

en buyuk korkum gercekten biri gelip bune diye sorucak diye en buyugu de annem içime su serptiniz az da olsa teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…