en buyuk korkum gercekten biri gelip bune diye sorucak diye en buyugu de annem içime su serptiniz az da olsa teşekkür ederim
Annen görmedi mi hala? Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer küçüksen ileriki yaşlarda minik bi dövme yaptırabilirsin. Ya da yaptırma cam kesti bisikletten düşmüştüm vs bi ton sebep sunulur. Hem kim neden sorsun daha annenin bile fark etmediği izi?Merhaba kizlar direkt giriyorum konuya gercekten çok utanç verici ama yapacak bir sey yok içimi dökmem lazım. Kolumda kesik izi var 2 sene önce annem yüzünden yaptım keske yapmasaymışım ama küçüktüm ve o günü zaten unutulamıyorum annemden hiç o kadar nefret etmemiştim. Neyse işte 2 sene geçti hala iz duruyor tabiki küçük ama kabarık bir iz, annemde görmedi hala, derdim şu ki ben bu izin üstesinden nasıl geleceğim sürekli ama sürekli aklımda dönüyor ben ne yapacağım diye sürekli bununla mı yaşayacağım diye ne bileyim lazere gideceğim evleneceğim insanlar benim hakkımda ne düşünücek bunuda geç daha annem bilmiyor ben anneme nasıl bir açıklama yapacağım gerçekten çok iğrenç hiisesiyorum. Biliyorum yapmasaydın diyeceksiniz ebet keşke ama küçüktüm ve gercekten yasadıgım sey beni çok etkilemişti her neyse biraz da olsa içimi rahatlatabilir misiniz fazla uzattım
Benim kolumda ayni buna benzer, bisikletle gul agacinin ustune dusmekten kaynakli bir iz var o yuzden hic takmayin kafaniza.Merhaba kizlar direkt giriyorum konuya gercekten çok utanç verici ama yapacak bir sey yok içimi dökmem lazım. Kolumda kesik izi var 2 sene önce annem yüzünden yaptım keske yapmasaymışım ama küçüktüm ve o günü zaten unutulamıyorum annemden hiç o kadar nefret etmemiştim. Neyse işte 2 sene geçti hala iz duruyor tabiki küçük ama kabarık bir iz, annemde görmedi hala, derdim şu ki ben bu izin üstesinden nasıl geleceğim sürekli ama sürekli aklımda dönüyor ben ne yapacağım diye sürekli bununla mı yaşayacağım diye ne bileyim lazere gideceğim evleneceğim insanlar benim hakkımda ne düşünücek bunuda geç daha annem bilmiyor ben anneme nasıl bir açıklama yapacağım gerçekten çok iğrenç hiisesiyorum. Biliyorum yapmasaydın diyeceksiniz ebet keşke ama küçüktüm ve gercekten yasadıgım sey beni çok etkilemişti her neyse biraz da olsa içimi rahatlatabilir misiniz fazla uzattım
yok görmedi bariz belli olan bir şey bilmiyorum ben mi abartıyorum bıktım yani sürekli kolumu dusunmekten diyorumki kendime boşver hiç bi şeyin garantisi yok buna mı kafayı takıcaksın diye yok sonra yine geliyo aklıma sürekli aynı döngü usandım bıktım gerçektenAnnen görmedi mi hala? Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer küçüksen ileriki yaşlarda minik bi dövme yaptırabilirsin. Ya da yaptırma cam kesti bisikletten düşmüştüm vs bi ton sebep sunulur. Hem kim neden sorsun daha annenin bile fark etmediği izi?
Bence takıntı haline getirmişsin ya da belki de içten içe sorulsun ve bu sıkıntın deşilsin içindekiler dökülsün istiyorsun?yok görmedi bariz belli olan bir şey bilmiyorum ben mi abartıyorum bıktım yani sürekli kolumu dusunmekten diyorumki kendime boşver hiç bi şeyin garantisi yok buna mı kafayı takıcaksın diye yok sonra yine geliyo aklıma sürekli aynı döngü usandım bıktım gerçekten
çok teşekkür ederimKimse sormaz ya hiç tasalanma boşuna. Bende de var. Eskiden anteni radyolar olurdu, bizim radyonun kırık anteni kesmiştiHatta benimki Bi de tam bilekte. Senin yukarıda. Hiç öyle o tarz Bi kesik gibi durmuyor emin ol. Kimse sorgulamaz. Soran olursa da işte arkadaşların dediği gibi cam silerken oldu VS dersin.
Yağ bebesi vardı doktor küçük kesik yapıp aldı bezeyi dersin soran olursa.Teşekkürler içimi rahatlattınız gercekten kimseye söylemeye söylemeye içimde çok dert olmuştu
Fazla belli olmuyor bu kadar kafana takma,dövme yaptırabilirsin mesela ama hiç göze batmıyor 2 senedir annen bile anlayamamış mesela.Merhaba kizlar direkt giriyorum konuya gercekten çok utanç verici ama yapacak bir sey yok içimi dökmem lazım. Kolumda kesik izi var 2 sene önce annem yüzünden yaptım keske yapmasaymışım ama küçüktüm ve o günü zaten unutulamıyorum annemden hiç o kadar nefret etmemiştim. Neyse işte 2 sene geçti hala iz duruyor tabiki küçük ama kabarık bir iz, annemde görmedi hala, derdim şu ki ben bu izin üstesinden nasıl geleceğim sürekli ama sürekli aklımda dönüyor ben ne yapacağım diye sürekli bununla mı yaşayacağım diye ne bileyim lazere gideceğim evleneceğim insanlar benim hakkımda ne düşünücek bunuda geç daha annem bilmiyor ben anneme nasıl bir açıklama yapacağım gerçekten çok iğrenç hiisesiyorum. Biliyorum yapmasaydın diyeceksiniz ebet keşke ama küçüktüm ve gercekten yasadıgım sey beni çok etkilemişti her neyse biraz da olsa içimi rahatlatabilir misiniz fazla uzattım