utanç verici hissediyorum

en buyuk korkum gercekten biri gelip bune diye sorucak diye en buyugu de annem içime su serptiniz az da olsa teşekkür ederim

Anneniz görseydi zaten o kabuk bağlamadan önce fark ederdi benim annem yapar yapmaz fark etmişti annenizin fark edeceğini sanmıyorum eğer sorarsa da dikenli tel çizmiş hatırlamıyorum dersiniz.

Annen görmedi mi hala? Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer küçüksen ileriki yaşlarda minik bi dövme yaptırabilirsin. Ya da yaptırma cam kesti bisikletten düşmüştüm vs bi ton sebep sunulur. Hem kim neden sorsun daha annenin bile fark etmediği izi?

Benim kolumda ayni buna benzer, bisikletle gul agacinin ustune dusmekten kaynakli bir iz var o yuzden hic takmayin kafaniza.

Bende bir de kedi tirmalama izleri var bolca

yok görmedi bariz belli olan bir şey bilmiyorum ben mi abartıyorum bıktım yani sürekli kolumu dusunmekten diyorumki kendime boşver hiç bi şeyin garantisi yok buna mı kafayı takıcaksın diye yok sonra yine geliyo aklıma sürekli aynı döngü usandım bıktım gerçekten

Instagram'da cilt_doktorunuz diye bir doktor var o izler için gönderi paylaşıyor arada sayfasını kontrol et birşeyler bulabilirsin

Bence takıntı haline getirmişsin ya da belki de içten içe sorulsun ve bu sıkıntın deşilsin içindekiler dökülsün istiyorsun?

Kimse sormaz ya hiç tasalanma boşuna. Bende de var. Eskiden anteni radyolar olurdu, bizim radyonun kırık anteni kesmişti Hatta benimki Bi de tam bilekte. Senin yukarıda. Hiç öyle o tarz Bi kesik gibi durmuyor emin ol. Kimse sorgulamaz. Soran olursa da işte arkadaşların dediği gibi cam silerken oldu VS dersin.

İzin çok silik duruyor gören biri anlık olarak bir yere sürttü diye bile düşünebilir

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Fotoğrafta yanılmıyorsam iki tane düz kesik izi görünüyor. Bunlar zamanla epey silikleşir. Eğer anneniz şu ana kadar görmediyse başkasının da dikkatini çekeceğini zannetmiyorum. Camın üstüne düştüm vs gibi bir şey diyebilirsiniz. Benim kolumda da var ama benimki de şöyle oldu: Çöp çıkartıyordum, büyük jumbo poşet, biraz ağırdı, kucakladım ve içinde cam kırığı olduğunu akıl edemedim ve cam kolumu kesti. Aynen böyle oldu yani. Neyse başkalarının ne düşündüğü önemli değil siz iyi olun, kendinize bir daha zarar vermeyin yeter. Benim bir tanıdığım var, koskoca adam. Kolları gerçekten çok berbat durumda, onlarca böyle kesik izi var. Bir keresinde muhabbet ederken sordum ve "Ben 17 yaşımda bir kızı sevdim, beni reddetti, büyük cahillik işte o yaşın deliliği ile kollarımı kestim, sonra pişman oldum, iz kaldı ama işte cahillik" dedi gayet kendiyle barışık bir halde.

Teşekkürler içimi rahatlattınız gercekten kimseye söylemeye söylemeye içimde çok dert olmuştu
Yağ bebesi vardı doktor küçük kesik yapıp aldı bezeyi dersin soran olursa.
Bu kadar kafaya takacak bir görüntü yok canım

Söylemesen ben anlamadım kılların için söylüyorsun zannettim :)) takma kafana lazere git. Sen kimseye bir şey demedikten sonra kim ne diyecek. Soran olursa cam kesti. Oldu bitti. Sıkma güzel canını.

Kimse kimse için kendine zarar vermemeli canımızi yakarak iyi olamıyoruz anlamında hatırlatıcı olur size böyle düşünürdüm..Deri nakli olabilir lazeri bilmiyorum aynaya değdi küçüktüm kirikti ayna kesti deyiniz tüm kolun üzeri bu şekilde değilse tabi..

Alt alta birkaç tane olunca bilerek yapıldığı anlaşılıyor. Bu normal yaralanma gibi duruyor. Herkesin başına gelebilen cinsten. Soran olursa küçükken cam kesti tam hatırlamıyorum de kendin de unut. Yalnız bir şeyi çok merak ediyorum bunu neden yapıyorsunuz onun acısı o anki siniri mi yatistiriyor?

Ben birinde bunu görsem bı yere vurdu falan diye düşünürdüm hiç aklıma gelmez kendisinin yaptığı

Yaşın küçük olduğu için böyle düşünüyorsun.sonradan kendine gülersin.bejim onun kaç katı kolumda yara izi var.senin yaşlarında ben de öyleydim dediğim gibi kendime güldüm.birşey görmüyorum bu arada.

Bende de var hem de tek bir tane değil birisi bileğimdeki damarın üzerinde beyaz çizgi şeklinde. Ama utanmıyorum ergenlikte depresyon tedavisi görüyordum çünkü. Neler neler gördüm daha kötüleri var bazılarında. Ayrıca hiç belli bile olmuyor fotoğrafa baktım da. Kafana takacak birşey yok üstünden zaten zaman geçmiş. Takılma böyle ufak şeylere boşver

belki lazerle veya (sallıyorum) altın iğne ile geçebilir. çok görünür bir yerde çok değil, tel olduğu için de pek dikkat çekmez diye düşünüyorum.

"utanç içinde hissediyorum".
yara izinde bir şey yok. abartılacak bir durum değil. zamanla silikleşecektir, lazerle sildirme de düşünebilirsin.

Fazla belli olmuyor bu kadar kafana takma,dövme yaptırabilirsin mesela ama hiç göze batmıyor 2 senedir annen bile anlayamamış mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…