- 19 Aralık 2019
- 303
- 1.911
Bende hep aynı kokuyu alıyorum.sabit yani.hiç değişmiyo ve igrenççç
Çamaşır suyu gibi dimi bahsettiğiniz koku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hep aynı kokuyu alıyorum.sabit yani.hiç değişmiyo ve igrenççç
Ayyynennn öyleeee.bu kadar benzer olabilirr
Kokudan çok görüntü etkiliyor..
Şaka yapıyorum. Ama sperm kokmaz ki bilmiyorum ben kokusunu hiç almadım ama tadı berbatEvlendim artık nası olacak bu çözüm? Yok mu baska yolu
tadinin nasil berabt oldugunu anladiniz acabaŞaka yapıyorum. Ama sperm kokmaz ki bilmiyorum ben kokusunu hiç almadım ama tadı berbat
Tadı da iyi değil ama bana kokusu berbat gelir. Ben kokusundan ötürü rahatsız olurum. eşim olduğu için katlanırım ve kırılmasın diye de belli etmem ama burnumdan nefes almamaya çalışırım o an. Evlendiğimden beri avokadodan tiksinir oldum. Hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama avokadonun tadı da kokusu da çok andırıyor. Hatta avokadoya bir kaç damla çamaşır suyu damlatın koku aynen o koku. O koku yoğun, sabit ve hep aynı. Tadı ise değişkenlik gösterebiliyor bazen tuzlu bazen tatlımsı bile olabiliyor yedikleri ile ilgili sanırım. O kadar kötü kokmasa ben iğrenmem ama konu sahibi sanırım dokusundan ve görüntüsünden de iğreniyor. Hermesss eşiniz zaten geri çekiliyor ya, o sırada kendi ellerine / avucuna boşalsa çözüm olmaz mı? o zaman üzerinize de gelmez, görmek zorunda da kalmazsınız.Şaka yapıyorum. Ama sperm kokmaz ki bilmiyorum ben kokusunu hiç almadım ama tadı berbat
Kokusuz diye biliyordum çamaşır suyu gibi filan yazmışlar aşırı şaşırdım odada öyle koku duysam benim de midem bulanır ıyySizinki kokmuyo belki
valla kokusu var çamaşır suyu gibi değil de tarifsizKokusuz diye biliyordum çamaşır suyu gibi filan yazmışlar aşırı şaşırdım odada öyle koku duysam benim de midem bulanır ıyy
Yediği içtiği şeylerden olabilir mi acaba sigara alkol vs gibi?valla kokusu var çamaşır suyu gibi değil de tarifsiz
Benimki avucuna boşalıyor yani eşim değil eski erkek arkadaşım.. o yüzden hiç koku almıyordum söyleseniz kendisineTadı da iyi değil ama bana kokusu berbat gelir. Ben kokusundan ötürü rahatsız olurum. eşim olduğu için katlanırım ve kırılmasın diye de belli etmem ama burnumdan nefes almamaya çalışırım o an. Evlendiğimden beri avokadodan tiksinir oldum. Hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama avokadonun tadı da kokusu da çok andırıyor. Hatta avokadoya bir kaç damla çamaşır suyu damlatın koku aynen o koku. O koku yoğun, sabit ve hep aynı. Tadı ise değişkenlik gösterebiliyor bazen tuzlu bazen tatlımsı bile olabiliyor yedikleri ile ilgili sanırım. O kadar kötü kokmasa ben iğrenmem ama konu sahibi sanırım dokusundan ve görüntüsünden de iğreniyor. Hermesss eşiniz zaten geri çekiliyor ya, o sırada kendi ellerine / avucuna boşalsa çözüm olmaz mı? o zaman üzerinize de gelmez, görmek zorunda da kalmazsınız.
Sence?tadinin nasil berabt oldugunu anladiniz acaba
aslında spermin içerisinde glukoz düzeyi çok yüksektir fakat tat alma bölgesi dilin ucunda olduğu için şekerli tadı alamazsınız gırtlakta ekşiyi ve acıyı algılayan kısım bulunduğu için (özür dileyerek yazıyorum ) oral seks esnasında boşalmada daha çok o bölgeye doğru gittiğinden spermin içerisindeki acı ve ekşi tadı alırsınız .Kırmızı et tüketimi tadını tuzlu yapar kafein fazla alındıysa acı olur tarçın limon nane ananas gibi besinler yoğun tüketildikten sonraki günlerde spermin tadı güzel ve aromatik olur ve tabi ki spermin büyük çoğunluğu su olduğundan bol bol su içilmeli ki spermdeki yoğun ve kötü tat ortadan kalksın bilginiz olsun bir de böyle deneyin derimŞaka yapıyorum. Ama sperm kokmaz ki bilmiyorum ben kokusunu hiç almadım ama tadı berbat
Ya ben de diyorum olayın Alişan la ne alakası varBende mide spazmı bogurme öğürme hepsi oluyo. Kondom sevmiyosa erkek napicaz? Tobe bismillah şeye benziyo. Alişan arkadaşlar nasıl alıştı acaba
aynen :)Ya ben de diyorum olayın Alişan la ne alakası var
Niye goruyorsunuz akşam yapın gorme ihtimaliniz kalkarKızlar cok ama cok utanarak yazıyorum.Bu sperm benim midemi bulandırıyor.bunu kimseye söyleyemezdim.Oralda yapmıyorum.sadece görmek yetiyor inanın.burda kız kızayız diye yazmak istedim.eşimle cinsellik yönünden arzuluyum sıkıntım yok ancak gördügüm an istemsiz öğürüyorum.kusmamak için zor tutuyorum kendimi tuvalete kapatıp biraz daha kusacak gibi oluo kendime gelip cıkıyorum.sizde böyle misiniz yoksa bu bi bende mi var.resmen kusucam ya sırf bu sebepten 5 dk önceki durumun mutlulugunu unutuyorum.herşeyden tiksiniyorum.