- 4 Kasım 2019
- 377
- 808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alişan ı anlamadım ya ne demek :)aynen :)
Zevk ve renk meselesi. Herkes sevecek diye bir kural yokKızlar cok ama cok utanarak yazıyorum.Bu sperm benim midemi bulandırıyor.bunu kimseye söyleyemezdim.Oralda yapmıyorum.sadece görmek yetiyor inanın.burda kız kızayız diye yazmak istedim.eşimle cinsellik yönünden arzuluyum sıkıntım yok ancak gördügüm an istemsiz öğürüyorum.kusmamak için zor tutuyorum kendimi tuvalete kapatıp biraz daha kusacak gibi oluo kendime gelip cıkıyorum.sizde böyle misiniz yoksa bu bi bende mi var.resmen kusucam ya sırf bu sebepten 5 dk önceki durumun mutlulugunu unutuyorum.herşeyden tiksiniyorum.
Evet bende koku almadım hiç. Tadına bayılanlarda bugün hahha süpersin yaPis kokuyor diyenlere hayret ettim hic kötü koku almadım bu zamana kadar
Görüntüsündende hic tiksinmiyorum
Tadıda mükemmel geliyor simdi ben burada igrenc bir bayan olarak dıslanacam galiba
Olllldu öyleyse
Yok bugün degil, hergünEvet bende koku almadım hiç. Tadına bayılanlarda bugün hahha süpersin ya
DelisinYok bugün degil, hergün
hımmh bal ballll
Kendi eline boşalsın yıkasın sonra koku almazsınız o zamanPrev kullanmayı sevmiyor eşim.geri çekiliyor sürekli.iğrenç birşey igrenç yaaa
Kokuyor muÇok pis kokuyor gerçekten prezervatif kullanıp ışığı kapatın
Gece gece kahkaha attım süpersinBöğürmek iyiymiş yalnız, Allah korusun ya öğürmek olsaydı
Aynısı bende de var. Ben kokusundan tiksinmiyorum çünkü kötü bir kokusu yok. Hafif çamaşır suyu gibi bir kokusu var. Ben im sadece görüntüsünden aşırı midem bulanıyor. Aynı dediğiniz gibi öğürme oluyor. Onda da en iyi çözüm prezervatifKızlar cok ama cok utanarak yazıyorum.Bu sperm benim midemi bulandırıyor.bunu kimseye söyleyemezdim.Oralda yapmıyorum.sadece görmek yetiyor inanın.burda kız kızayız diye yazmak istedim.eşimle cinsellik yönünden arzuluyum sıkıntım yok ancak gördügüm an istemsiz öğürüyorum.kusmamak için zor tutuyorum kendimi tuvalete kapatıp biraz daha kusacak gibi oluo kendime gelip cıkıyorum.sizde böyle misiniz yoksa bu bi bende mi var.resmen kusucam ya sırf bu sebepten 5 dk önceki durumun mutlulugunu unutuyorum.herşeyden tiksiniyorum.
Çamasır suyu muAynısı bende de var. Ben kokusundan tiksinmiyorum çünkü kötü bir kokusu yok. Hafif çamaşır suyu gibi bir kokusu var. Ben im sadece görüntüsünden aşırı midem bulanıyor. Aynı dediğiniz gibi öğürme oluyor. Onda da en iyi çözüm prezervatif
Çok hafif evetÇamasır suyu mu