Aynı yaştayız , biz haftada 4 kere birlikte oluyoruz , ikimizde istekliyiz ve şikayetçi değilim. Senin eşin de senin gibi olsa bu dert olmayacak senin gibi ama tam tersin işte .
Saçmalama. Böyle bi şey istemenin altında başka bi sebep olmalı!
Insan sex yapmaya fırsatı olmadığı için, arzusunun ölmesini ister mi!!!?
Buradan yardım istiyorsan, dosdoğru olmalısın!
Eşin tarafından mı arzulanmıyorsun yoksa? Aksi durumda, arzulu bir çift, havada karada, arada derede, bi fırsatını bulup, bulamasa 'da yaratıp sevişir! Ben bunu bilir bunu söylerim
Iyi bir cinsel hayati olmasıyla alakali sanırım. Esiyle aralarındaki uyum da guzel belli ki. Bazen güzel bir birliktelik olunca insan bir sonrakine heveslenebiliyor ama keyif almadığıniz bir iliski yaşamışsaniz bir sonraki görev gibi geliyor soğuyorsunuz.
Hatta çok yakın bir arkadaşım bahsetmişti, evlendiği ilk 3 sene orgazm nedir bilmiyormuş. Aralarında sevisme bile yokmuş nerdeyse, adam ön sevisme falan olmadan direkt birlikte olmak istiyormuş. Bebeği 1.5 - 2 yaşlarındayken araları çok kötüydü, hatta regli gecikmisti hamile olmayasin demiştim, dogumdan beri 1 kez bile birlikte olmadık imkansız demişti. Simdi 3 yaşında kızı. Internette bazı kişisel gelişim videoları izlemiş, kendini keşfetmek adına baya faydası olmuş. Eşine de anlatmış ben de zevk almak istiyorum diye. Bir gün yaşadım o duyguyu ne kadar güzel bir şeymiş meger diyor. Adamla aynı yatakta bile yatmayan kız geçen en son fantezi iç giyim modellerine bakıyordu
Yani özetle bu isteksizlik bence cinsel hayatın iyi olmaması yüzünden oluyor. Yoksa kim çok zevk aldığı bir seyi yeniden yapmak istemesin ki? Tadını çok beğendiğimiz bir yemeği tekrar yemeyi canımız çeker, beğenmediğimiz şeyi bir daha yemek istemeyiz, onun gibi.
Yok ben hep oldum olası oleyim malesef
Ne diyosunKuzu senin koca düzeldi mi ya merak ettim delirtmisti bir ara senibebisin nasıl, nasıl gidiyor annelik
Huyunun düzelmesini mi bekliyorsun ?güneşe koy da uyu kurusun bari. huy filan değişmez boşuna Kendine eziyet etme akışına bırak Kendini kastğına değmez diye düşünüyorum.Cinsel istek yönunden eşimle eşitiz .
Ama normal hayatta bazen beni anlamıyor oluşu.
Muhabbet fırsatımızin az oluşu aslında küçük sebepler mi desem kadın ruhundan pek anlamıyor gerçek hayatta kırıcı bir üslubu var o da farkında değil.
O yüzden bu huyu tamamen düzelmeden isteğimi bastırıp birlikte pek olmasam diyorum.
Şimdi çok iyi davranıyor ben yaklastirmiyorum diye ama amacına ulaşınca yine eskiye döner mi acaba diye düşünüyorum
Hah aynende bizi dedin bacım.Eşin de senin tam tersindir. Bu işler genelde böyle oluyor çünkü .d bir taraf duvara kerkinirken diğer taraf ipimle kuşağım modunda oluyor.
Doğum kontrol hapı öyle önüne gelene tavsiye edilmez, kafaya göre içilmez. Doktor kontrolüyle ve hormon tahlilleriyle uygun ilaç belirlenir. İçerikleri her zaman aynı değildir ve her insanda aynı etkiyi yapmaz. Beş sene yasmin kullandım doktor kontrolünde ve bende isteksizlik yapmadı bu beş sene boyunca.Ben sana yardımcı olayım canım .. bunun sebebi öncelikle yumurtaliklarinin fazla çalışması.. (yani hormonların fazla uyarılması) Çözümü de yumurtalıkları yavaşlatan doğum kontrol hapı (Yasmin)çözümü bu kuzum dene ve faydasını gör banada dua ett..
Zaten arkadaşta doktora görünsün bakalım ne dicek dktr uygun görürse kullansın. Ben bu konuda öyle bir sıkıntı yaşadım ki artık kadın doğuma muayenelere gitmeye başladım. Ve Yasmin yazdı kullandım yaklaşık iki üç ay memnun kaldım faydasını gördüm kesildi . Zaten Yasmin ve diğer doğum kontrol haplarınin isteksizlik etkisi var ve sunuda belirteyim ki bilirsiniz fazla istek vajinada fazla ıslaklık yapar buda yumurtaların salgıladığı bir şey doğurganlık demek fazla istek demek kontrol hapları da doğurganlığı kesiyor ıslaklık kesiyor hormonları durduruyor isteksizlik.(ben bu müzdaripten gitmedim doktor kalmadı ondan biliyorum arkadaşlar )Doğum kontrol hapı öyle önüne gelene tavsiye edilmez, kafaya göre içilmez. Doktor kontrolüyle ve hormon tahlilleriyle uygun ilaç belirlenir. İçerikleri her zaman aynı değildir ve her insanda aynı etkiyi yapmaz. Beş sene yasmin kullandım doktor kontrolünde ve bende isteksizlik yapmadı bu beş sene boyunca.
valla o kadar yanlış biliyorsunuz ki doğrusunu anlatmaya üşendim şu an.Zaten arkadaşta doktora görünsün bakalım ne dicek dktr uygun görürse kullansın. Ben bu konuda öyle bir sıkıntı yaşadım ki artık kadın doğuma muayenelere gitmeye başladım. Ve Yasmin yazdı kullandım yaklaşık iki üç ay memnun kaldım faydasını gördüm kesildi . Zaten Yasmin ve diğer doğum kontrol haplarınin isteksizlik etkisi var ve sunuda belirteyim ki bilirsiniz fazla istek vajinada fazla ıslaklık yapar buda yumurtaların salgıladığı bir şey doğurganlık demek fazla istek demek kontrol hapları da doğurganlığı kesiyor ıslaklık kesiyor hormonları durduruyor isteksizlik.(ben bu müzdaripten gitmedim doktor kalmadı ondan biliyorum arkadaşlar )
Ayyy hadi çok sevindim ya zaman her şeyin ilacı demek ki. Bence o dönem senin hormonlar da çarptı seni. Bir regl olunca bile mahvoluyoruz sonuçta hamilelik neler yapmaz. Maşallah nazar değmesin. Bebisini de öp benim içinNe diyosundoğumdan sonra adam çükünün olduğunun farkına vardı. Yanıyo geceler
Annelik mullen bi duygu. Bebeğim sağlıklı ve uykuları çok yerinde şükürler olsun. Gece 12 de uyuyup sabah 9 da uyaniyo kız. Bize de eğlenmek kalıyo
Alın benden de o kadar. Ben de adet duzensizligi icin kullandim ve hala da kullaniyorum. Libidoyu zerre etkilemediDoğum kontrol hapı öyle önüne gelene tavsiye edilmez, kafaya göre içilmez. Doktor kontrolüyle ve hormon tahlilleriyle uygun ilaç belirlenir. İçerikleri her zaman aynı değildir ve her insanda aynı etkiyi yapmaz. Beş sene yasmin kullandım doktor kontrolünde ve bende isteksizlik yapmadı bu beş sene boyunca.
O reddedince bana daha da kıymetli oluyodu. Ne üzülüyodumAyyy hadi çok sevindim ya zaman her şeyin ilacı demek ki. Bence o dönem senin hormonlar da çarptı seni. Bir regl olunca bile mahvoluyoruz sonuçta hamilelik neler yapmaz. Maşallah nazar değmesin. Bebisini de öp benim için
3 hafta ara verebiliyorsanız bence sandığınız kadar istekli değilsiniz.Aşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .
Her gün yapsak yine bıkmam
Ama fırsatımız pek olmuyor yani haftada 1 zor oluyor. Çocuklar, bazen yorgunluk , uyku istegi gibi engellerden dolayi
bazen 3 haftayı buluyor yakinlasamiyor oluşumuz.
Ben kendimden şikayetçiyim Azalması mümkün mü ilacı falan var mı bunun?
İstekli olmak kötü birşey değil ki emin olun bu şekilde olsam diyen kadınlar var keyfini çıkarınAşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .
Her gün yapsak yine bıkmam
Ama fırsatımız pek olmuyor yani haftada 1 zor oluyor. Çocuklar, bazen yorgunluk , uyku istegi gibi engellerden dolayi
bazen 3 haftayı buluyor yakinlasamiyor oluşumuz.
Ben kendimden şikayetçiyim Azalması mümkün mü ilacı falan var mı bunun?
Maşallah valla imrendim bir vajinismuslu olarak elalem çatır çutur iliskiye girerken biz daha yolu açamadık2 çocuk .
1-4 yaşlarında
Ben 25 eşim 29 yaşında.
6 yıllık evliyim