Utanarak sorucam

ben gece 3 ten önce yatmadığım için bende geç uyanıyorum çocuklarla beraber.
evde başka türlü zaman geçmiyor gibi.
tabi erken yatıp kalkmak güzel ama yapamıyorum bu aralar malesef
Eşin ne zaman işegidiyor benimki 8 de evden çıkar işyeri 30 dk bende gündüz uyuyabilirim ancak gece 12 de çocuk yatsa uyuyanakadar 12:30 olur biz işimizi görene kadar saat 2:30 3:00 olur adam 7: 30 da kalkacak yazık degilmi

Eşin ne zaman işegidiyor benimki 8 de evden çıkar işyeri 30 dk bende gündüz uyuyabilirim ancak gece 12 de çocuk yatsa uyuyanakadar 12:30 olur biz işimizi görene kadar saat 2:30 3:00 olur adam 7: 30 da kalkacak yazık degilmi
eşim daha erken, 6.30 da gidiyor işe .uyusa bile çocuklar uyuyunca onu uyandırmamı istiyor
şimdi problem yok 2 günde 1 beraber oluruz ama bebeğim küçükken bu libodusu yüzünden tartışmışlığımız çoktu

eşim daha erken, 6.30 da gidiyor işe .uyusa bile çocuklar uyuyunca onu uyandırmamı istiyor
şimdi problem yok 2 günde 1 beraber oluruz ama bebeğim küçükken bu libodusu yüzünden tartışmışlığımız çoktu
Eşim 3 çocugun gürültüsunden uyuyaymaz zaten parça bölük uykuyu sevmez bütün uyumak ister.

Çocuklar küçükken o libido insana işkence yapıyor resmen, yaşadım o çileyi iyi biliyorum

Iyi bir cinsel hayati olmasıyla alakali sanırım. Esiyle aralarındaki uyum da guzel belli ki. Bazen güzel bir birliktelik olunca insan bir sonrakine heveslenebiliyor ama keyif almadığıniz bir iliski yaşamışsaniz bir sonraki görev gibi geliyor soğuyorsunuz.

Hatta çok yakın bir arkadaşım bahsetmişti, evlendiği ilk 3 sene orgazm nedir bilmiyormuş. Aralarında sevisme bile yokmuş nerdeyse, adam ön sevisme falan olmadan direkt birlikte olmak istiyormuş. Bebeği 1.5 - 2 yaşlarındayken araları çok kötüydü, hatta regli gecikmisti hamile olmayasin demiştim, dogumdan beri 1 kez bile birlikte olmadık imkansız demişti. Simdi 3 yaşında kızı. Internette bazı kişisel gelişim videoları izlemiş, kendini keşfetmek adına baya faydası olmuş. Eşine de anlatmış ben de zevk almak istiyorum diye. Bir gün yaşadım o duyguyu ne kadar güzel bir şeymiş meger diyor. Adamla aynı yatakta bile yatmayan kız geçen en son fantezi iç giyim modellerine bakıyordu :KK45:

Yani özetle bu isteksizlik bence cinsel hayatın iyi olmaması yüzünden oluyor. Yoksa kim çok zevk aldığı bir seyi yeniden yapmak istemesin ki? Tadını çok beğendiğimiz bir yemeği tekrar yemeyi canımız çeker, beğenmediğimiz şeyi bir daha yemek istemeyiz, onun gibi.
peki herşey anlattığınız gibi tam yolundaysa ama genede isteksizsek ne yapabiliriz acaba..
bende tuhaf birsey var sanki usengeclik mi nedir çözemedim esim cok istekli kendisinden once beni düşünür vs ama artik cok sikayetci oyle uzanip bekliyosun diye isyan ediyor. o istek gelmiyor yani aklima cinsellik gelmiyor hicbi sekilde hatta bazen sıkılıyorum o esnada..

peki herşey anlattığınız gibi tam yolundaysa ama genede isteksizsek ne yapabiliriz acaba..
bende tuhaf birsey var sanki usengeclik mi nedir çözemedim esim cok istekli kendisinden once beni düşünür vs ama artik cok sikayetci oyle uzanip bekliyosun diye isyan ediyor. o istek gelmiyor yani aklima cinsellik gelmiyor hicbi sekilde hatta bazen sıkılıyorum o esnada..
Aynı şeyi ben de yaşadım afeodizyak etkili gıdalar tüket, ben düzenli olarak incir çekirdeği yağı kullanıyorum, bir ayda farkı farkediyorsun. Her sabah aç karınla bir çay kaşığı, 3 hafta kullan bir hafta ara ver şeklinde bir yıldır devam ediyorum, durumdan eşim de ben de çok memnunuz 🙈

Iste demek ki yeterince zevk almiyorsunuz. Eşiniz istekli çünkü o zevk aliyor ama size görev gibi gelmesi keyfini cikaramadiginiz içindir. Çok zevk alsaniz eminim o sonuca odaklanıp tekrar yapmak istersiniz. Bir de psikolojik olarak da sıkıntılı dönemlerde insanin cani istemez. Su ara malum hepimiz mutsuzuz virüsten dolayı. Afrodizyak bir şeyler deneyin. Mesela havuç suyu tavsiye ediyorum

Aynı şeyi ben de yaşadım afeodizyak etkili gıdalar tüket, ben düzenli olarak incir çekirdeği yağı kullanıyorum, bir ayda farkı farkediyorsun. Her sabah aç karınla bir çay kaşığı, 3 hafta kullan bir hafta ara ver şeklinde bir yıldır devam ediyorum, durumdan eşim de ben de çok memnunuz 🙈
deniycem cok teşekkür ederim♥♡

Iste demek ki yeterince zevk almiyorsunuz. Eşiniz istekli çünkü o zevk aliyor ama size görev gibi gelmesi keyfini cikaramadiginiz içindir. Çok zevk alsaniz eminim o sonuca odaklanıp tekrar yapmak istersiniz. Bir de psikolojik olarak da sıkıntılı dönemlerde insanin cani istemez. Su ara malum hepimiz mutsuzuz virüsten dolayı. Afrodizyak bir şeyler deneyin. Mesela havuç suyu tavsiye ediyorum
cok doğru ailevi sıkıntılarimda var oda etkili oluyor sanirim. havuc suyunuda deniycem cok teşekkür ederim :)♡♥

Aynen ya isteksizlik çok kötü.. İkinci bebebeğimi doğurduğumdan beri şiddetli isteksizlik var hiç yapmasak aramam.. Ama eşimde tam tersi sanki iyice arttı isteği.. Ya da ben isteksiz olunca bana öyle geliyor.. Gündüzden beri sinyal çakıyor anlamazdan geliyorum her gördüğü yerde sırnaşyor falan şuanda yatağa gitmemek için uyusun diye bişeylerle uğraşıyorum 😬
😂😂😂

X