Iyi bir cinsel hayati olmasıyla alakali sanırım. Esiyle aralarındaki uyum da guzel belli ki. Bazen güzel bir birliktelik olunca insan bir sonrakine heveslenebiliyor ama keyif almadığıniz bir iliski yaşamışsaniz bir sonraki görev gibi geliyor soğuyorsunuz.
Hatta çok yakın bir arkadaşım bahsetmişti, evlendiği ilk 3 sene orgazm nedir bilmiyormuş. Aralarında sevisme bile yokmuş nerdeyse, adam ön sevisme falan olmadan direkt birlikte olmak istiyormuş. Bebeği 1.5 - 2 yaşlarındayken araları çok kötüydü, hatta regli gecikmisti hamile olmayasin demiştim, dogumdan beri 1 kez bile birlikte olmadık imkansız demişti. Simdi 3 yaşında kızı. Internette bazı kişisel gelişim videoları izlemiş, kendini keşfetmek adına baya faydası olmuş. Eşine de anlatmış ben de zevk almak istiyorum diye. Bir gün yaşadım o duyguyu ne kadar güzel bir şeymiş meger diyor. Adamla aynı yatakta bile yatmayan kız geçen en son fantezi iç giyim modellerine bakıyordu
Yani özetle bu isteksizlik bence cinsel hayatın iyi olmaması yüzünden oluyor. Yoksa kim çok zevk aldığı bir seyi yeniden yapmak istemesin ki? Tadını çok beğendiğimiz bir yemeği tekrar yemeyi canımız çeker, beğenmediğimiz şeyi bir daha yemek istemeyiz, onun gibi.