Kaç senedir evlisin Yaşlar kaç çocuk kac tane ona göre yorum yapcam
2 çocuk .
1-4 yaşlarında
Ben 25 eşim 29 yaşında.
6 yıllık evliyim
Senin yerinde olmak isterdim bendede tam tersi
Ay nasıl bu kadar istekli olabiliyorsunuz gercekten çok şaşiriyorum burda bazen demek ki her şey yolundaa
Bizde de ben adetteyken adamin isteği tavan. Kacan kovalanir hesabi bi taraf istemeyince oburu deliriyorAynen ya isteksizlik çok kötü.. İkinci bebebeğimi doğurduğumdan beri şiddetli isteksizlik var hiç yapmasak aramam.. Ama eşimde tam tersi sanki iyice arttı isteği.. Ya da ben isteksiz olunca bana öyle geliyor.. Gündüzden beri sinyal çakıyor anlamazdan geliyorum her gördüğü yerde sırnaşyor falan şuanda yatağa gitmemek için uyusun diye bişeylerle uğraşıyorum
Keyfini çıkarmalisın diye düşündüm. Elmas değerinde hisler çünkü o istekli olma hali.Bende ergenligimden beri var bu istek.
Yok ben hep oldum olası oleyim malesefHamile olmanizdandir.
Hamile olunca azalıyor istek
Ya ilk evlendiğimde yıllarda çocuk da yoktu. .Zar zor Haftada bir, bazen de üç haftayı bulabilmesinden kaynaklıdır. Hiç değilse haftada 2ye çıkarsanız,hatta zorlayıp 3e çıkarsanız tüm sıkıntı çözülür. Araya zaman girdikçe her gün yapsam doymam gibi hissedilir.
İsteğinizi neden azaltasanız kiAşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .
Her gün yapsak yine bıkmam
Ama fırsatımız pek olmuyor yani haftada 1 zor oluyor. Çocuklar, bazen yorgunluk , uyku istegi gibi engellerden dolayi
bazen 3 haftayı buluyor yakinlasamiyor oluşumuz.
Ben kendimden şikayetçiyim Azalması mümkün mü ilacı falan var mı bunun?