Utanarak sorucam

havali-

Ömür sanıldığı kadar uzun değil...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
1.026
5.986
29
Aşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .
Her gün yapsak yine bıkmam

Ama fırsatımız pek olmuyor yani haftada 1 zor oluyor. Çocuklar, bazen yorgunluk , uyku istegi gibi engellerden dolayi
bazen 3 haftayı buluyor yakinlasamiyor oluşumuz.

Ben kendimden şikayetçiyim Azalması mümkün mü ilacı falan var mı bunun?

Güncelleme:
Cok araştırdım ve çözümü oruç tutmakta buldum.
Okuyan önerilerde bulunan ayni dertten muzdarip olan ve önerilerde bulunan herkese teşekkürler.

Konu benim için kapanmıştır. Hoscakalin 🖐🖐🖐🖐🖐🖐❤❤❤❤

Son düzenleme:
Ay nasıl bu kadar istekli olabiliyorsunuz gercekten çok şaşiriyorum burda bazen demek ki her şey yolundaa

Aynen ya isteksizlik çok kötü.. İkinci bebebeğimi doğurduğumdan beri şiddetli isteksizlik var hiç yapmasak aramam.. Ama eşimde tam tersi sanki iyice arttı isteği.. Ya da ben isteksiz olunca bana öyle geliyor.. Gündüzden beri sinyal çakıyor anlamazdan geliyorum her gördüğü yerde sırnaşyor falan şuanda yatağa gitmemek için uyusun diye bişeylerle uğraşıyorum

Bizde de ben adetteyken adamin isteği tavan. Kacan kovalanir hesabi bi taraf istemeyince oburu deliriyor

Ya ilk evlendiğimde yıllarda çocuk da yoktu. .
O zamanlar her gün yapsak da o istek azalmadı tam aksine arttı.

İsteğinizi neden azaltasanız ki Hem daha çok gençsiniz ve haftada bir zor oluyor diyorsunuz.. Haftada bir az geliyor olması çok çok normal bence.. Bunu dert edinmek yerine eşinize yaklaşıp kafanızı da kendinizi de rahatlatmayı neden denemiyorsunuz Hem eşinizin de hoşuna gidecektir ve isteğiniz doğrultusunda cinsel hayatınızı düzene sokmuş olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…