- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afrodizyak etkili gıdalar tüketin, başka bir yol henüz bulamadımAyy ne güzel ben adamdan kaçar oldum.İlle araya 3-4 gün girince istek oluyor bende sanırkm doğum kontrol hapı yapıyor.Nişanlım biraz şikayetçi tavsiye verebilecek olan var mı
Çözüldü derken? İnşallah tatsız bir durum yoktur allah her şeyin gölünüze göresini nasip etsinSorun çözüldü herkese teşekkürler
Oruç tutmak iyi geldiÇözüldü derken? İnşallah tatsız bir durum yoktur allah her şeyin gölünüze göresini nasip etsin
Hadi yaa oyle mi olduu ben de cok niyetlendim almaya cocuklardan cekindim açıkçası. Merak ettim istek disinda neler katti kitap sizeGrinin 50 tonu okuduğum zaman geldi aklıma. Adam artık yalvarmıştı. Ne olur okuma şu kitabı diye
Bir şey katmadı canım. Yabancı dilden çevrilmiş. Çeviri de bir şeye benzemiyorHadi yaa oyle mi olduu ben de cok niyetlendim almaya cocuklardan cekindim açıkçası. Merak ettim istek disinda neler katti kitap size
2 çocukla haftada 3 4 mü maşallah ne ara fırsat buluyorsunuz yolu nedir bizim kız uyuyacak da eşimle buluşacağızbende ilişki sıklığınızı az buldum sizinle aynı şekilde 2 çocuk ve 6 yıllık evliyim haftada 3-4 olur bizde. eşinizde isteksizlik mi var acaba? her gün olması yorabilir ama 2 günde birlikte olsanız , size ayak uydurmuş olur en azından
çocuklarin biri 5 yaşında uyudu mu uyanmaz sabaha kadar .diğeri 1 buçuk yaşında en az 1 saat uyanmaz .bizde o saati değerlendiriyoruz.çocukların uyku düzenleri oturunca pek zor olmuyor.2 çocukla haftada 3 4 mü maşallah ne ara fırsat buluyorsunuz yolu nedir bizim kız uyuyacak da eşimle buluşacağız
Peki 5 yaşındaki saat kaçta uyuyor mesela bizimki uyumamak için çok direniyor da artık onu uyuturken ben uyuyakalıyorumçocuklarin biri 5 yaşında uyudu mu uyanmaz sabaha kadar .diğeri 1 buçuk yaşında en az 1 saat uyanmaz .bizde o saati değerlendiriyoruz.çocukların uyku düzenleri oturunca pek zor olmuyor.
kış nedeniyle geç uyandığımızdan , gece 11 veya 12 gibi uyuyor sabah 11 e kadarPeki 5 yaşındaki saat kaçta uyuyor mesela bizimki uyumamak için çok direniyor da artık onu uyuturken ben uyuyakalıyorum
Anladım sizin iyiymiş uyku saatleri olsun bu halimize şükürkış nedeniyle geç uyandığımızdan , gece 11 veya 12 gibi uyuyor sabah 11 e kadar
sizin çocuklar kaç yaşında ne zaman uyuyorlarAnladım sizin iyiymiş uyku saatleri olsun bu halimize şükür
1 tane 3.5 yaşında 12 1 gündüz uykusu vardı artık onu uyumuyor sabah da en geç 10 da kalkar olsun iyi olsunlar sağlıklı olsunlar da anne baba fedakarlık yaparsizin çocuklar kaç yaşında ne zaman uyuyorlar
aynen haklısınız ,bende 2 evladınız var sandım .Allah bağışlasın1 tane 3.5 yaşında 12 1 gündüz uykusu vardı artık onu uyumuyor sabah da en geç 10 da kalkar olsun iyi olsunlar sağlıklı olsunlar da anne baba fedakarlık yapar
Sabah 11 e kadar uyursa tabiki uyumaz benim büyük kız 11 yaşında oglan 7 yasında en geç 10 da yatağa girmiş olurlar 10:30 uyurlar. gündüz uykuları yok sabah duruma göre 8-9 arası kalkarlar ufak 2 yasında onun 2 ara uykusu var yakında teke düşürecem oda en geç 11 de uyur. Sonra gece bizim.kış nedeniyle geç uyandığımızdan , gece 11 veya 12 gibi uyuyor sabah 11 e kadar
Amin cümlemizinkini yok 1 tane var eşim de vardiyeli çalışıyor o yüzdenaynen haklısınız ,bende 2 evladınız var sandım .Allah bağışlasın
ben gece 3 ten önce yatmadığım için bende geç uyanıyorum çocuklarla beraber.Sabah 11 e kadar uyursa tabiki uyumaz benim büyük kız 11 yaşında oglan 7 yasında en geç 10 da yatağa girmiş olurlar 10:30 uyurlar. gündüz uykuları yok sabah duruma göre 8-9 arası kalkarlar ufak 2 yasında onun 2 ara uykusu var yakında teke düşürecem oda en geç 11 de uyur. Sonra gece bizim.