Utanarak sorucam

Ayy ne güzel ben adamdan kaçar oldum.İlle araya 3-4 gün girince istek oluyor bende sanırkm doğum kontrol hapı yapıyor.Nişanlım biraz şikayetçi tavsiye verebilecek olan var mı 😂😂

Sorun çözüldü herkese teşekkürler

bende ilişki sıklığınızı az buldum sizinle aynı şekilde 2 çocuk ve 6 yıllık evliyim haftada 3-4 olur bizde. eşinizde isteksizlik mi var acaba? her gün olması yorabilir ama 2 günde birlikte olsanız , size ayak uydurmuş olur en azından
2 çocukla haftada 3 4 mü maşallah ne ara fırsat buluyorsunuz yolu nedir bizim kız uyuyacak da eşimle buluşacağız :KK70:

2 çocukla haftada 3 4 mü maşallah ne ara fırsat buluyorsunuz yolu nedir bizim kız uyuyacak da eşimle buluşacağız :KK70:
çocuklarin biri 5 yaşında uyudu mu uyanmaz sabaha kadar .diğeri 1 buçuk yaşında en az 1 saat uyanmaz .bizde o saati değerlendiriyoruz.:halay:çocukların uyku düzenleri oturunca pek zor olmuyor.

kış nedeniyle geç uyandığımızdan , gece 11 veya 12 gibi uyuyor sabah 11 e kadar
Sabah 11 e kadar uyursa tabiki uyumaz benim büyük kız 11 yaşında oglan 7 yasında en geç 10 da yatağa girmiş olurlar 10:30 uyurlar. gündüz uykuları yok sabah duruma göre 8-9 arası kalkarlar ufak 2 yasında onun 2 ara uykusu var yakında teke düşürecem oda en geç 11 de uyur. Sonra gece bizim.

isteklerini eşin karsilwyamiyor galiba ki adamı yormak istemiyorsun artık...valla zor bı durum her iki taraf icin

Sabah 11 e kadar uyursa tabiki uyumaz benim büyük kız 11 yaşında oglan 7 yasında en geç 10 da yatağa girmiş olurlar 10:30 uyurlar. gündüz uykuları yok sabah duruma göre 8-9 arası kalkarlar ufak 2 yasında onun 2 ara uykusu var yakında teke düşürecem oda en geç 11 de uyur. Sonra gece bizim.
ben gece 3 ten önce yatmadığım için bende geç uyanıyorum çocuklarla beraber.
evde başka türlü zaman geçmiyor gibi.
tabi erken yatıp kalkmak güzel ama yapamıyorum bu aralar malesef

X