Utanarak sorucam

Aşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .
Her gün yapsak yine bıkmam 🙈🙈🙈

Ama fırsatımız pek olmuyor yani haftada 1 zor oluyor. Çocuklar, bazen yorgunluk , uyku istegi gibi engellerden dolayi
bazen 3 haftayı buluyor yakinlasamiyor oluşumuz.

Ben kendimden şikayetçiyim Azalması mümkün mü ilacı falan var mı bunun?

Aşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .

Ama fırsatımız pek olmuyor yani haftada 1 zor oluyor. Çocuklar, bazen yorgunluk , uyku istegi gibi engellerden dolayi

Ben sana yardımcı olayım canım .. bunun sebebi öncelikle yumurtaliklarinin fazla çalışması.. (yani hormonların fazla uyarılması) Çözümü de yumurtalıkları yavaşlatan doğum kontrol hapı (Yasmin)👍çözümü bu kuzum dene ve faydasını gör 🤗banada dua ett..

Ben sana yardımcı olayım canım .. bunun sebebi öncelikle yumurtaliklarinin fazla çalışması.. (yani hormonların fazla uyarılması) Çözümü de yumurtalıkları yavaşlatan doğum kontrol hapı (Yasmin)👍çözümü bu kuzum dene ve faydasını gör 🤗banada dua ett..
(Açık konuşayım benimde başıma geldi veee çokkk çokkk zorrr bi durum bu yüzden kadın hastalıkları dkr gittim anlattım yukarıda yazdığım gibi dedi ve uyguladım geçti ve hiç aklıma bile gelmemişti) hiç durma bacım uygula kurtul✋

2 çocuk .
1-4 yaşlarında
Ben 25 eşim 29 yaşında.
6 yıllık evliyim
Hiç normal değil 3 hafta bu yaşlar için otur eşinle konuş neymiş sorun birlikte çözmeye çalışın önceden hergün oluyordu demişsin o zamandan farklı ne var eşinde ve senin eşine karşı olan davranışlarıda bunları bulmaya çalış bence

Niye şikayetçisiniz ki kendinizden, bence eşinizden olmalısınız onda durum tersiyse.
Cinsel istekliliğiniz sağlıklı bir birey olduğunuzu gösteriyor🤗

2 çocuk .
1-4 yaşlarında
Ben 25 eşim 29 yaşında.
6 yıllık evliyim
bende ilişki sıklığınızı az buldum sizinle aynı şekilde 2 çocuk ve 6 yıllık evliyim haftada 3-4 olur bizde. eşinizde isteksizlik mi var acaba? her gün olması yorabilir ama 2 günde birlikte olsanız , size ayak uydurmuş olur en azından

Bu aşırı istek değil ki, genç bir kadınsınız ve ilişkiniz sekteye uğramış, uzun ara veriyorsunuz.
Her gün de olabilir ayrıca, niye dizginlemeye çalışıyorsunuz ki, sevişin gitsin...

Aynı yaştayız , biz haftada 4 kere birlikte oluyoruz , ikimizde istekliyiz ve şikayetçi değilim. Senin eşin de senin gibi olsa bu dert olmayacak senin gibi ama tam tersin işte .

Saçmalama. Böyle bi şey istemenin altında başka bi sebep olmalı!

Insan sex yapmaya fırsatı olmadığı için, arzusunun ölmesini ister mi!!!?

Buradan yardım istiyorsan, dosdoğru olmalısın!

Eşin tarafından mı arzulanmıyorsun yoksa? Aksi durumda, arzulu bir çift, havada karada, arada derede, bi fırsatını bulup, bulamasa 'da yaratıp sevişir! Ben bunu bilir bunu söylerim 🤷‍♀️

Niye azaltmaya çalışıyorsunuz ki, fırsatını bulunca sevişin gitsin. Ben de çok istekli biriyim, hiç azaltılması gereken bir şey olduğunu düşünmedim bunun, aksine çok mutluyum böyle olduğum için. Sevişmek gibisi var mı?
Neden azaltmak istediğinizi çok merak ettim.

Ay nasıl bu kadar istekli olabiliyorsunuz gercekten çok şaşiriyorum burda bazen demek ki her şey yolundaa :KK68:
Iyi bir cinsel hayati olmasıyla alakali sanırım. Esiyle aralarındaki uyum da guzel belli ki. Bazen güzel bir birliktelik olunca insan bir sonrakine heveslenebiliyor ama keyif almadığıniz bir iliski yaşamışsaniz bir sonraki görev gibi geliyor soğuyorsunuz.

Hatta çok yakın bir arkadaşım bahsetmişti, evlendiği ilk 3 sene orgazm nedir bilmiyormuş. Aralarında sevisme bile yokmuş nerdeyse, adam ön sevisme falan olmadan direkt birlikte olmak istiyormuş. Bebeği 1.5 - 2 yaşlarındayken araları çok kötüydü, hatta regli gecikmisti hamile olmayasin demiştim, dogumdan beri 1 kez bile birlikte olmadık imkansız demişti. Simdi 3 yaşında kızı. Internette bazı kişisel gelişim videoları izlemiş, kendini keşfetmek adına baya faydası olmuş. Eşine de anlatmış ben de zevk almak istiyorum diye. Bir gün yaşadım o duyguyu ne kadar güzel bir şeymiş meger diyor. Adamla aynı yatakta bile yatmayan kız geçen en son fantezi iç giyim modellerine bakıyordu :KK45:

Yani özetle bu isteksizlik bence cinsel hayatın iyi olmaması yüzünden oluyor. Yoksa kim çok zevk aldığı bir seyi yeniden yapmak istemesin ki? Tadını çok beğendiğimiz bir yemeği tekrar yemeyi canımız çeker, beğenmediğimiz şeyi bir daha yemek istemeyiz, onun gibi.

Saçmalama. Böyle bi şey istemenin altında başka bi sebep olmalı!

Insan sex yapmaya fırsatı olmadığı için, arzusunun ölmesini ister mi!!!?

Buradan yardım istiyorsan, dosdoğru olmalısın!

Eşin tarafından mı arzulanmıyorsun yoksa? Aksi durumda, arzulu bir çift, havada karada, arada derede, bi fırsatını bulup, bulamasa 'da yaratıp sevişir! Ben bunu bilir bunu söylerim 🤷‍♀️
Kuzu senin koca düzeldi mi ya merak ettim delirtmisti bir ara seni😄 bebisin nasıl, nasıl gidiyor annelik 🥰

Ortada aşırı bi istek durumu söz konusu degıl ki, deseniz hergün istiyorum hatta günde 2 falan ok dicem de yani vakit yok iş güc, cocuklar, yorgunluk derken haftada 1 onbeşte 1 leri görünce siz derde düşmüşşünüz konu bu. Şartlar uygun olsa emin olun hafta da 3 4 ancak istersiniz,bu zamanınızın olmayısından kaynaklı bi arzulama ve abartılacak bişiy yok.

Aşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .

Bence bu kotu birsey degil,esinize de istek var ise ayni sekilde, tadini çikariin :KK75:

Örnegin benim bazı zamanlar canım hiç istemez zmanım olsa da istemez bu böyle bı hafta 10 gün sürer sonra bi bakmişim içime şey kaçmışcasına arzular selale gece uykudan uyandırırım adamı :KK53: elim kolum hiç durmaz,hergün isterim deyim yerindeyse üstünden inmem o derece:KK53: bir değişik ruh halleri cok da şeetmemek lazım yani.

Kuzu senin koca düzeldi mi ya merak ettim delirtmisti bir ara seni😄 bebisin nasıl, nasıl gidiyor annelik 🥰

Duzeldi gibi özürler diledi ama yaklastirmiyorum kendime .
Biraz mesafeli davranıyorum.
Dün kahvaltı hazirladi.
Akşam meyve tabağı falan ama yüz vermiyorum 🤣

X