- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
O da ilk evlenmeye bağlı bir durumdur heralde ne biliimYa ilk evlendiğimde yıllarda çocuk da yoktu. .
O zamanlar her gün yapsak da o istek azalmadı tam aksine arttı.
Aşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .
Her gün yapsak yine bıkmam
Ama fırsatımız pek olmuyor yani haftada 1 zor oluyor. Çocuklar, bazen yorgunluk , uyku istegi gibi engellerden dolayi
bazen 3 haftayı buluyor yakinlasamiyor oluşumuz.
Ben kendimden şikayetçiyim Azalması mümkün mü ilacı falan var mı bunun?
Ben sana yardımcı olayım canım .. bunun sebebi öncelikle yumurtaliklarinin fazla çalışması.. (yani hormonların fazla uyarılması) Çözümü de yumurtalıkları yavaşlatan doğum kontrol hapı (Yasmin)Aşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .
Ama fırsatımız pek olmuyor yani haftada 1 zor oluyor. Çocuklar, bazen yorgunluk , uyku istegi gibi engellerden dolayi
(Açık konuşayım benimde başıma geldi veee çokkk çokkk zorrr bi durum bu yüzden kadın hastalıkları dkr gittim anlattım yukarıda yazdığım gibi dedi ve uyguladım geçti ve hiç aklıma bile gelmemişti) hiç durma bacım uygula kurtulBen sana yardımcı olayım canım .. bunun sebebi öncelikle yumurtaliklarinin fazla çalışması.. (yani hormonların fazla uyarılması) Çözümü de yumurtalıkları yavaşlatan doğum kontrol hapı (Yasmin)çözümü bu kuzum dene ve faydasını gör banada dua ett..
Hiç normal değil 3 hafta bu yaşlar için otur eşinle konuş neymiş sorun birlikte çözmeye çalışın önceden hergün oluyordu demişsin o zamandan farklı ne var eşinde ve senin eşine karşı olan davranışlarıda bunları bulmaya çalış bence2 çocuk .
1-4 yaşlarında
Ben 25 eşim 29 yaşında.
6 yıllık evliyim
bende ilişki sıklığınızı az buldum sizinle aynı şekilde 2 çocuk ve 6 yıllık evliyim haftada 3-4 olur bizde. eşinizde isteksizlik mi var acaba? her gün olması yorabilir ama 2 günde birlikte olsanız , size ayak uydurmuş olur en azından2 çocuk .
1-4 yaşlarında
Ben 25 eşim 29 yaşında.
6 yıllık evliyim
Iyi bir cinsel hayati olmasıyla alakali sanırım. Esiyle aralarındaki uyum da guzel belli ki. Bazen güzel bir birliktelik olunca insan bir sonrakine heveslenebiliyor ama keyif almadığıniz bir iliski yaşamışsaniz bir sonraki görev gibi geliyor soğuyorsunuz.Ay nasıl bu kadar istekli olabiliyorsunuz gercekten çok şaşiriyorum burda bazen demek ki her şey yolundaa
Kuzu senin koca düzeldi mi ya merak ettim delirtmisti bir ara seniSaçmalama. Böyle bi şey istemenin altında başka bi sebep olmalı!
Insan sex yapmaya fırsatı olmadığı için, arzusunun ölmesini ister mi!!!?
Buradan yardım istiyorsan, dosdoğru olmalısın!
Eşin tarafından mı arzulanmıyorsun yoksa? Aksi durumda, arzulu bir çift, havada karada, arada derede, bi fırsatını bulup, bulamasa 'da yaratıp sevişir! Ben bunu bilir bunu söylerim
Bence bu kotu birsey degil,esinize de istek var ise ayni sekilde, tadini çikariinAşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .
Kuzu senin koca düzeldi mi ya merak ettim delirtmisti bir ara senibebisin nasıl, nasıl gidiyor annelik