- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
- Konu Sahibi alonedark18
-
Bilincsiz kullanma pekmez ic kan arttirici gidalar tuket ne bileyim yesil sebzeler gunde 3 kofte veya yumurta kuruyemis meyve tahil.bunlar birbirine zincir besleyici seyler.bende fon makinesiz bir kış dusunemem ....hatta kışın kimselerin evinde kalamam fon acamayacagim için ..eğer ki onla isinmazsam mutlaka hastayimdir ogece...kan hapı var şuan kalkıp içsem mi bilemedim damla da var ..iyi geleceklerini bilsem içecem de
15 derecede donmak normalŞuan ev 15 derece ama ben donuyorum parmaklarım çok soğuk d vitamini aldım sizde bi değerlerinize baktırın gerçi ben kafama göre aldım doktora gitmedim siz gidin ama
Kansızlık varmis zaten.3 seçenek var 3ü de hafife alınacak şeyler değil.
D vitamini eksikliği
Anemi
Kalp hastalığı..
Benim kızımda d vitamini eksikliği ve kalp hastalığı var. Vücudu hep soğuk ve hep soğuk soğuk terliyor. Özellikle sırtı buz gibi ve sırttan çok terliyor. İhmal etmeyiniz kan değerlerinize baktırınız
Gerçekten mi evdekiler üşümüyoruz diyince bende sorun var sandım15 derecede donmak normal
Tedavi edilmediği taktirde farklı Hastalıklara da davetiye çıkarmış olur. Ölmeyi bayılmak zannetmiyelim a dostlar :)Kansızlık varmis zaten.
Kilolu olunca insanlara herhalde çok iyi besiliyim diye geliyor. Icmiyormus ilaclari kilo alacak diye.
Benim ev kışın 15 olunca ki geneli 15 battaniye altindan cikmiyorum. Gelende üşüyorum diyor anlamadim yani 13 te kisa kollu yatiyorum diyen varmis.Gerçekten mi evdekiler üşümüyoruz diyince bende sorun var sandım
Doktor demir yazmasına rağmen kullabmadiniz mı başkalarının lafına bakıp. Hemen doktora gidin ve tedavi olun eğer kansizliginiz geçmesine rağmen üşüme geçmiyorsa kardiyolojiye gidin kalp kapakçığı sorunları da bu soylediklerinize neden olur. Önce kansızlık elbette hap tedavisi ise yaramazsa farklı tedaviler var onlar uygulanır. Ayrıca düşündüğünüz gibi vitaminler öyle aman aman bir kilo artışına sebep olmuyo.üşümekten nasıl yorulur insan derseniz ...şu 22 derecelik havada sırtım ve burnum buz gibi şuan bunun sonucunda da öksürük hapşırık üşüme .ve buzz gibi ter atmak...hep ama hep böyleyim...heleki kara kış geldiğinde halimi siz düşünün ...üst üste giyinmek de kâr etmiyor çoğu zaman ....polar giydim akşam ama sırtım ısınmıyor yok ..çıldiricam...artık esime karşı giyimimi komik hissediyorum ...kendisi şort atletle şuan ama ben karşısında lahana gibi üst üste giyinmiş halde , zaten balık etliyim öyle giyinincr daha bı iri oluyorum ..kansızlığım çok fazla yok ..her tahlilde biraz kansızlık var diyorlar..ama tam bı tedavisini görmedim...o verilen kan hapı benim bu usumemi geçirirmi gerçekten ...eğer gecirecekse hiç birakmadan iceyim...bazı kullananlar kilo almaktan başka bı ise yaramıyor diyorlar ...napmaliyim ben varmı bunun çaresi , genetik midir hastalikmirir psikolojik mıdır nedir bu....bakıyorum ortamlarda kışın bile insanlar orta kalinliktaki şeylerle takılıyorlar ve yinede sıcacık elleri ayakları ...ama ben kutup ayısı gibi giyiniyorum yine isinamiyorum ...ailem benle dalga geçiyor onlarada sinir oluyorum yok senin kanın donmus deyip duruyorlar annem dahil....ben şimdi ne yapmalıyım benim gibi olup kurtulan varmı ....şuan yatağın içinde donuyorum...eşime doğalgazı açalım diyorum sacmalama 22 derecede doğalgazın açılır gayet sıcak ev diyor , ailemin yanına gidincrd aynı muhabet ben üşüdüm diyorum herkes bı saçmalama biz yaniyoruz falan(( kış derdi başladı benim;(
Tam bunu yazmaya gelmiştim Siz yazmışsınız.Doktora gidene kadar geçici bi çözüm olarak sıcak su torbasını sırtınıza koyup uyuyun.geçen yıl bende öyle olmuştum uzun bi süre tek ısıtan oydu
bende aynıyım malesefistemsiz üşüyorum şuan üst üste giyindim polar dahil yetmedi fön makinesi açtım en sıcak ayarda ısınmayı bekliyorum...sırtım yüzüm burnum hala buz gibi
Üniversiteye giderken bende öyleydim.inanilmaz üşüyordum.ev arkadaşlarım çok gülerdi bu halime.sonra sene sonunda eğlencesine termal vardı okula yakın oraya gittik.sifali kaplıcaydı iki üç kez gittik ve çok enteresan nedendir bilmiyorum benim üşümeme bu kaplıca şifa oldu.ben tavsiye ederim.üşümekten nasıl yorulur insan derseniz ...şu 22 derecelik havada sırtım ve burnum buz gibi şuan bunun sonucunda da öksürük hapşırık üşüme .ve buzz gibi ter atmak...hep ama hep böyleyim...heleki kara kış geldiğinde halimi siz düşünün ...üst üste giyinmek de kâr etmiyor çoğu zaman ....polar giydim akşam ama sırtım ısınmıyor yok ..çıldiricam...artık esime karşı giyimimi komik hissediyorum ...kendisi şort atletle şuan ama ben karşısında lahana gibi üst üste giyinmiş halde , zaten balık etliyim öyle giyinincr daha bı iri oluyorum ..kansızlığım çok fazla yok ..her tahlilde biraz kansızlık var diyorlar..ama tam bı tedavisini görmedim...o verilen kan hapı benim bu usumemi geçirirmi gerçekten ...eğer gecirecekse hiç birakmadan iceyim...bazı kullananlar kilo almaktan başka bı ise yaramıyor diyorlar ...napmaliyim ben varmı bunun çaresi , genetik midir hastalikmirir psikolojik mıdır nedir bu....bakıyorum ortamlarda kışın bile insanlar orta kalinliktaki şeylerle takılıyorlar ve yinede sıcacık elleri ayakları ...ama ben kutup ayısı gibi giyiniyorum yine isinamiyorum ...ailem benle dalga geçiyor onlarada sinir oluyorum yok senin kanın donmus deyip duruyorlar annem dahil....ben şimdi ne yapmalıyım benim gibi olup kurtulan varmı ....şuan yatağın içinde donuyorum...eşime doğalgazı açalım diyorum sacmalama 22 derecede doğalgazın açılır gayet sıcak ev diyor , ailemin yanına gidincrd aynı muhabet ben üşüdüm diyorum herkes bı saçmalama biz yaniyoruz falan(( kış derdi başladı benim;(
bende fon makinesiz bir kış dusunemem ....hatta kışın kimselerin evinde kalamam fon acamayacagim için ..eğer ki onla isinmazsam mutlaka hastayimdir ogece...kan hapı var şuan kalkıp içsem mi bilemedim damla da var ..iyi geleceklerini bilsem içecem de
Sırtına havlu koy. Kat kat giymekten daha iyi sonuç verir.üşümekten nasıl yorulur insan derseniz ...şu 22 derecelik havada sırtım ve burnum buz gibi şuan bunun sonucunda da öksürük hapşırık üşüme .ve buzz gibi ter atmak...hep ama hep böyleyim...heleki kara kış geldiğinde halimi siz düşünün ...üst üste giyinmek de kâr etmiyor çoğu zaman ....polar giydim akşam ama sırtım ısınmıyor yok ..çıldiricam...artık esime karşı giyimimi komik hissediyorum ...kendisi şort atletle şuan ama ben karşısında lahana gibi üst üste giyinmiş halde , zaten balık etliyim öyle giyinincr daha bı iri oluyorum ..kansızlığım çok fazla yok ..her tahlilde biraz kansızlık var diyorlar..ama tam bı tedavisini görmedim...o verilen kan hapı benim bu usumemi geçirirmi gerçekten ...eğer gecirecekse hiç birakmadan iceyim...bazı kullananlar kilo almaktan başka bı ise yaramıyor diyorlar ...napmaliyim ben varmı bunun çaresi , genetik midir hastalikmirir psikolojik mıdır nedir bu....bakıyorum ortamlarda kışın bile insanlar orta kalinliktaki şeylerle takılıyorlar ve yinede sıcacık elleri ayakları ...ama ben kutup ayısı gibi giyiniyorum yine isinamiyorum ...ailem benle dalga geçiyor onlarada sinir oluyorum yok senin kanın donmus deyip duruyorlar annem dahil....ben şimdi ne yapmalıyım benim gibi olup kurtulan varmı ....şuan yatağın içinde donuyorum...eşime doğalgazı açalım diyorum sacmalama 22 derecede doğalgazın açılır gayet sıcak ev diyor , ailemin yanına gidincrd aynı muhabet ben üşüdüm diyorum herkes bı saçmalama biz yaniyoruz falan(( kış derdi başladı benim;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?