beltin kursun egıtmenıne sorsan daha saglıklı bır cevap alabılırsın ama
genelde yazan ucret egıtım ucretıdır. yanı 1. asama baslangıc egıtımının ucretıdır.
sagol cevap verdigin için
yönlendirecegin biri varmı
rica ederım
eger ıstanbuldaysan bende seve seve sana yardımcı olabılırım bende reıkı egıtmenıyım
irem mastermısınız?eğitimi ne zamandır veriyorsunuz?birde ben pazar harici gelemem.buna uygun grup açıyormusunuz daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
Ablam geçen hafta 1 seviye seminerine katıldı.Aurası beyaz çıkmış.Eğitmenide bunun kendisi için zor etrafı için faydalı olduğunu belirtmiş.1 haftadır kendisine reiki uyguluyor ve son derece baş ğarısı ve mide şikayetleri var.elleri kıpkırmızı.bu normalmidir.
Eğitim için ücretiniz nedir?
arkadaşlar bende ankarada bir yer arıyorum internetten buluyorum ama ankarada tavsiye edilecek bir yer varmı
benim gittiğim yerde insiye olmadan önce ölçümler yapılıyor , enerji bedenimi auramız ile ilgili , yaşam enerjimiz v.s. insiye 21 gün arınma sonrası kontrol ölçümleri oluyor , değişim v.s. bakılıyor
benim yaşadıklarım solar çakrama denk gelen kısımda auramda yırtık oluşmuş fakat sonrasında hem yaşam enerjim hem de yırtık tamir olmuştu. Ama düzenli olarak reiki yapmak gerekiyor. Yaptıkça daha çok enerji akışı oluyor , etkileri de uzun oluyor.
Ben uzun süredir yapmadım , ama artık yoğunlaşmak istiyorum.
Sevgiler
Bu kyronu hiç duymamıştım siz söyleyince baktım şöyle bir yazıya şahit oldum ;
kryon nötr aşıyı 20 şubat 2005 de aldım ve yolculugum başladı önce canlı rüyalar görüyorsun niye nicin bu gezegende bulunuyorsun onu gösteriyorlar garip ama nötr aşıyı alalı 2 ay olmuştu reiki üstadı serpil hocam bir gün beni gördü ve dediki meralcim 8 rehberle doldşıyorsun bu demektirki 12 ye cıkacak soıneaki günlerde biraz kacık bence degil toplumca öyle o kişide aynısını söyledi kryon enerjisine insiyasyonu talep ettim ve oldu her gün 20 dakika ruhla ve yuvadaki ailemizle konuşarak bütün konularda bilgi alabilirsiniz .şimdi eyer geceleri saat üclerde uykularıhız kacıyorsa kilo kaybınız oluyorsa akşam 11 de gözünüz saate takılıyorsa yuvaya hoş geldiz diyeyim ve her gün sessiz ve kotsal zamanınızda ellerinizi uzatın ve perdenin öbür yanındaki ailemle kucaklaşmak istiyorum deyin 3 dakikadan fazla olnası elleriniz hemen tutulacak cok güzel bir olay. kryon dan ruh icin soruları daha sonra yazarım"
irem bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun , master olarak bu konu ile ilgili hiç deneyiminiz , bilginiz v.s. var mı ? Çok merak ettim , aşı v.s.'den bahsediyorlar
Sevgiler
reikiyi nasıl öğrenebiliriz?
BAYA UZUN BIR ARADAN SONRA TEKRAR HEPINIZE MERHABALAR :)
UZUN YILLARDIR (yaklasık 13 sene kadar ) REIKI UYGULUYORUM VE son 3,5 yıldır
profesyonel olarak EGITIMLERINI VERIYORUM. Reıkı benım hayatımda bana cok yardım eden bır
enerjı olmustur. Her zaman yardım ıcın hazır bekleyen ve sızı rahatlatan bır dost gıbı:) Ellerınızı
koydugunuz andan ıtıbaren akmaya baslar :) Usuı Reıkı En cok farkındalıgımın gelısmesınde ve ofke
sorunumu yenmemde yardımcı oldu. Enerjımı dengelememde ve yukseltmemde dogal olarak ıyı
olaylarla ve ıyı kısılerle karsılasmama yardımcı oldu. ofke sorunum ıcın bıraz e.f.t den de yardım
almadım degıl :) ama benım en cok sevdıgım reıkı 2 derecesıdır. daha fazla kısıye yardım edebılme ve
aktara bılme sansına sahıp oluyorsunuz. Tabıkı bu surec ıcersınde sıkıntılar zorluklar rahatsızlıklar
yasamadım degıl yasadım ama yasadıklarımın ıcerısınde %1 lık bıle olsa pozıtıflıgı gorebıldım ve
kendım ıcın onu besleyerek cok rahatlıkla atlattım .
sızlerde tecrubelerınızı paylasırsanız cok sevınırım
sevgıler
İrem
merhaba bende de öfke problemi var. Birde insanlara karşı toleransım yok. Reiki yle ilgili, bana yol göstermeniz mümkünse sevinirim -nasıl ders alabilirim yada nasıl başlayabilirim vs. -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?