Usui Reiki Tecrubelerimizi Paylaşalım mı ?

beltin kursun egıtmenıne sorsan daha saglıklı bır cevap alabılırsın ama
genelde yazan ucret egıtım ucretıdır. yanı 1. asama baslangıc egıtımının ucretıdır.

sagol cevap verdigin için
yönlendirecegin biri varmı

irem mastermısınız?eğitimi ne zamandır veriyorsunuz?birde ben pazar harici gelemem.buna uygun grup açıyormusunuz daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

Merhabalar ;
Evet Usuı reıkı masterım uzun yıllardır reıkı enerjı ıle calısıyorum 2003 yılında master oldum profesyonel olarak 2005 yılından ıtıbaren egıtımler verıyorum. Genelde grup egıtımlerını hafta sonuna denk getırmeye calısıyorum sızın gıbı calısan hanımlar ıcın daha uygun oluyor. Talep uzerıne pazar gunlerıde egıtım grubu acabılıyorum , kendı olusturmus oldugunuz bır grup varsa ıstedıgınız zaman aralıgı uygunsa egıtım verıyorum yada dılersenız bıreysel egıtım alabılıyorsunuz. Gruplar en az 5 kısı en fazla 10 kısı ıle sınırlıyorum. Baska sorularınız olursa seve seve yanıtlamak ısterım
sevgıler ,

Usui Reiki I yanı baslangıc derecesı oldugu ıcın ılk 21 gun ınısıyasyon sonrası enerjının bedene alısması ve bedendekı - enerjılerı temızleme surecı oldugu ıcın cesıtlı bedensel ve duygusal tepkımeler gosterebılır. ornegın bas agrısı , asırı terleme, ıcsel tıtreme, ıdrarda acıklık koyuluk koku , gaz cıkartma, gulmek, aglamak gıbı .... Inısıyasyon sırasında el chakralarınız acıldıgı ve baslangıcta enerjı yogunlasarak ellerımızınden verdıgımız ıcın aynı sekılde ellerımızdede karıncalanma, ısınma, soguma gıbı tepkılerde olusabılıyor ama bugune kadar ellerde kızarma sıkayetı ıle ılk defa karsılasıyorum.Eger , sankı soguktan sonra sıcak havaya gırdıgımızde ellerımızde olusan nokta nokta kırmızılıklar gıbı ıse Normal olabılır.

Ablanız 21 gun suresı dolmasını bekleyebılır , kendısıne enerjı verdıkten sonra oda sıcaklıgında su ıcerek enerjı kanallarında kalmıs olan enerjılerı temızlemeye bılır, kendısıne 45 -50 dakıka Reıkı uyguladıktan sonra Aurasını kabartabılır ve chakralarını dengeleye bılır , belkı el chakrasında bır tıkanıklık vardır el chakralarına yanı avuc ıclerıne bas parmagı ıle daıresel hareketlerle masaj yapabılır bu el chakrasını rahatlatıcaktır, yada kendı egıtmenıne danısabılır.

Ucret bılgılerımı buradan vermem dogrumu bılemıyorum. Dılersenız ozel mesaj atarak o konudada sızı bılgılendırebılırım.
Sevgıler

arkadaşlar bende ankarada bir yer arıyorum internetten buluyorum ama ankarada tavsiye edilecek bir yer varmı

arkadaşlar bende ankarada bir yer arıyorum internetten buluyorum ama ankarada tavsiye edilecek bir yer varmı

Ankarada Sevda Kılınç hanfendi var isterseniz net adresini verebilirim kenndy cad. üzerinde eşiyle çalışıyor.

arkadaşlar kimseden eğitim almadım midem ağrıyor benim kendi kendime re iki yapayım dedim öylesine. yaptımda sanki midem eziliyormuş gibi oluyor gözlerimden yaşlar geliyor .midemde rahatlamada oluyor .bu ne demek şimdi

sizin gittiğiniz yer öğrenebilir miyiz??

bu nedir yaffff???!!

ben de ur 1 im.. kayseriden reiki için ankaraya gittim.. ve çok güzel deneyimler yaşadım..

4 yıllık evliyim.. son bir yıldır çocuk istiyorduk ben uyumlamayı aldığım gün regl oldum uyumlamadan hemen sonra.. o gün de benim son adetim oldu.. ve bebeğime hamileliğim boyunca hergün reiki verdim.. reiki bebeğim o benim şimdi 2.5 aylık :)

bir de : eşim gündüz işyerinde boynunu incitmişti, sıcak su torbaları koyuyor ve sarıyordu.. ne zaman reiki vereyim desem hep reddederdi bu sefer ver bakalım dedi sanki işe yaramayacağını düşünüp bidaha da teklif etmememi sağlayacaktı.. ama öyle olmadı 2 dakika bile olmamıştı yeter dedi boynunu rahatça çevirebiliyordu ve geçti galiba dedi şaşırarak..

1.seviyedeyim daha yeni baslıyorum.onumuzdeki hafta ilk uyumlamayı alacagım

Reiki kaşıma dövme yaptırdığım kadında çok bahsetti hiç acımıycak kanamıcak dedi ve gerçektende öyle oldu
Ama tam ne oluyor pek anlamadım seviyeler nasıl olurki.

1.seviyedeyim 1 yılı aştı,7 ay sonra bebek beklediğimi öğrendim,öncesinde ir düşüğüm vardı,hergün reiki yaptım ama bebeğim 5.ayda karnımda öldü,artık reikiye inanmıyorum..........

merhaba bende de öfke problemi var. Birde insanlara karşı toleransım yok. Reiki yle ilgili, bana yol göstermeniz mümkünse sevinirim -nasıl ders alabilirim yada nasıl başlayabilirim vs. -

merhaba bende de öfke problemi var. Birde insanlara karşı toleransım yok. Reiki yle ilgili, bana yol göstermeniz mümkünse sevinirim -nasıl ders alabilirim yada nasıl başlayabilirim vs. -

Selam :) aynı şeyleri kendim içinde söyleyebilirdim hatta bende + olarak şüphecilik ön plandaydı.
Usui reiki'ye başlamanız bu durumlardan sizi kurtarabilir evet çünkü beni kurtardı :) Ders alabileceğiniz master işinde gerçekten çok profesyonel olmalı ve asla uzaktan usui reiki alamazsınız "alırsın" diyen olursada yalan söyler zaten mutlaka hocanızla görüşmeniz gerekir. Sonrasında zaten master size neler yapılması gerektiğini söyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…