• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Usui Reiki Tecrubelerimizi Paylaşalım mı ?

Usui Reiki I yanı baslangıc derecesı oldugu ıcın ılk 21 gun ınısıyasyon sonrası enerjının bedene alısması ve bedendekı - enerjılerı temızleme surecı oldugu ıcın cesıtlı bedensel ve duygusal tepkımeler gosterebılır. ornegın bas agrısı , asırı terleme, ıcsel tıtreme, ıdrarda acıklık koyuluk koku , gaz cıkartma, gulmek, aglamak gıbı .... Inısıyasyon sırasında el chakralarınız acıldıgı ve baslangıcta enerjı yogunlasarak ellerımızınden verdıgımız ıcın aynı sekılde ellerımızdede karıncalanma, ısınma, soguma gıbı tepkılerde olusabılıyor ama bugune kadar ellerde kızarma sıkayetı ıle ılk defa karsılasıyorum.Eger , sankı soguktan sonra sıcak havaya gırdıgımızde ellerımızde olusan nokta nokta kırmızılıklar gıbı ıse Normal olabılır.

Ablanız 21 gun suresı dolmasını bekleyebılır , kendısıne enerjı verdıkten sonra oda sıcaklıgında su ıcerek enerjı kanallarında kalmıs olan enerjılerı temızlemeye bılır, kendısıne 45 -50 dakıka Reıkı uyguladıktan sonra Aurasını kabartabılır ve chakralarını dengeleye bılır , belkı el chakrasında bır tıkanıklık vardır el chakralarına yanı avuc ıclerıne bas parmagı ıle daıresel hareketlerle masaj yapabılır bu el chakrasını rahatlatıcaktır, yada kendı egıtmenıne danısabılır.

Ucret bılgılerımı buradan vermem dogrumu bılemıyorum. Dılersenız ozel mesaj atarak o konudada sızı bılgılendırebılırım.
Sevgıler

irem hanım ben de 2011 eylül ayında usai reki ye inisiye oldum asabiyet durumu yaşadım bunların normal olduğunu biliyorum ve atlattım nisan ayında 2 ay önce 2. aşama ya uyumlandım şimdi de kimseye dokunamıyorum ellerim ayaklarım yanıyor halsiz kalıyorum alışveriş bile yapamıyorum elim yaklaştığı için sanırım yine aynı şeyler oluyor masterim kendine çalış dedi çalışıyorum sizin farklı bir öneriniz olabilirmi acaba birde bu yaşadıklarımın nedeni ne olabilir nasıl atlatabilirim yardımcı olursanız sevinirim birde Aura kabartmak nedir anlamadım

reiki 1 ve reiki 2 ye uyumlandım

Merhaba;
Reiki 1 için Tırgay bey dışında İstanbul'da önerebileceğiniz bir master var mı? İzmir'e gidemem küçük kızım var. Petek Kitamura, İsmail Bülbül, Metin Tara, Gülcan arpacıoğlu gibi isimlere ulaştım. İçlerinden önerebileceğiniz olur mu? Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.

reiki 1 ve reiki 2 ye uyumlandım
reiki 3 düşünmüyorum.master olmak gerçekten çok vakit isteyen çok özverili bir şey

Merhaba;
Reiki 1 için Turgay bey dışında İstanbul'da önerebileceğiniz bir master var mı? İzmir'e gidemem küçük kızım var. Petek Kitamura, İsmail Bülbül, Metin Tara, Gülcan arpacıoğlu gibi isimlere ulaştım. İçlerinden önerebileceğiniz olur mu? Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle.

Arkadaşlar banada yardımcı olun İstanbulda reiki öğretisi alabileceğim en iyi master kim? İsmail bülbül hocayı araştırdım ama onun seansları 1 saat sürüyormuş diğer yerler 5-6 saat iken lütfen yardım

Back
X