Bu kyronu hiç duymamıştım siz söyleyince baktım şöyle bir yazıya şahit oldum ;
kryon nötr aşıyı 20 şubat 2005 de aldım ve yolculugum başladı önce canlı rüyalar görüyorsun niye nicin bu gezegende bulunuyorsun onu gösteriyorlar garip ama nötr aşıyı alalı 2 ay olmuştu reiki üstadı serpil hocam bir gün beni gördü ve dediki meralcim 8 rehberle doldşıyorsun bu demektirki 12 ye cıkacak soıneaki günlerde biraz kacık bence degil toplumca öyle o kişide aynısını söyledi kryon enerjisine insiyasyonu talep ettim ve oldu her gün 20 dakika ruhla ve yuvadaki ailemizle konuşarak bütün konularda bilgi alabilirsiniz .şimdi eyer geceleri saat üclerde uykularıhız kacıyorsa kilo kaybınız oluyorsa akşam 11 de gözünüz saate takılıyorsa yuvaya hoş geldiz diyeyim ve her gün sessiz ve kotsal zamanınızda ellerinizi uzatın ve perdenin öbür yanındaki ailemle kucaklaşmak istiyorum deyin 3 dakikadan fazla olnası elleriniz hemen tutulacak cok güzel bir olay. kryon dan ruh icin soruları daha sonra yazarım"
irem bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun , master olarak bu konu ile ilgili hiç deneyiminiz , bilginiz v.s. var mı ? Çok merak ettim , aşı v.s.'den bahsediyorlar
Sevgiler
Master olarak yada İREM olarak :) bu konuyla ılgılı hıc bır deneyımım olmadı acıkcası ılgımıde cekmedı :) uzun yıllardır enerjı ve reıkı ıle ıc ıcıce olmama ragmen ve hayatımın bır parcası olarak devam ettırmeme ragmen benım cok sevdıgım ve ılgılenecegım seyler degıl. her zaman benım ıcın onemlı olan ve ogrencılerımede dedıgım sey
kendınızı ıyı edebılen tek sey gene kendınız ve kendınıze olan ınancınızdır :) ve bence YETERLIDIRde :)