Usui Reiki Tecrubelerimizi Paylaşalım mı ?

Master olarak yada İREM olarak :) bu konuyla ılgılı hıc bır deneyımım olmadı acıkcası ılgımıde cekmedı :) uzun yıllardır enerjı ve reıkı ıle ıc ıcıce olmama ragmen ve hayatımın bır parcası olarak devam ettırmeme ragmen benım cok sevdıgım ve ılgılenecegım seyler degıl. her zaman benım ıcın onemlı olan ve ogrencılerımede dedıgım sey
kendınızı ıyı edebılen tek sey gene kendınız ve kendınıze olan ınancınızdır :) ve bence YETERLIDIRde :)

anaaaaam ben korktum şimdi.vazgeçtim merak etmiyorum.:1shok:

yok bu Reiki değil Sibel , bir arkadaş Kyrondan bahsetmişti ben öylesine internetten bakıp İrem hn'a sordum ben de ilk defa görüyordum merak etmiştim.

İrem hn da cevap verdi zaten.

Reiki bizlere çok güzel bir armağan , korkulacak birşey kesinlikle değil.

Sevgiler

eger aranızda Usui reıkıyı merak eden ve ıstanbulda olanlar varsa bu pazar gunu ofısımde 11:30 12:45 arası hem tanıtım hemde sohbet amaclı gorusmemız var asagıdakı egıtım ve teknıkler hakkında bılgılendırmeler olucak , yasadıklarımızı paylasıcaz, tecrubelerımızı paylasıcaz. katılmak ısteyenlerınız olursa bana msg atmanız yeterlı oluckatır.
sevgıler
Sohbetimiz süresince bilgilenebileceğiniz teknikler;
Usui Reiki
E.F.T (duygusal özgürleşme Teknikleri)
Bilinçaltı progranmaları
Dilimizdeki kırıcılar
İstemenin önemi

niye herşey istanbulda izmirde ankarada.eft bu aralar araştırdığım konulardan

buyuk sehırler oldugu ıcın galıba
ama ben kendı grubunuzu olusturdugunuz taktırde ıstanbul dısındada egıtım verıyorum
su ana kadar cok falza sehırde verdım eskişehir, kayseri, adana, konya, ankara .... :) benım ıcınde cok guzel oluyor bu vesıleyle gormedıgım sehırlerı gorme ımaknım oluyor :)

selam irem hanim,bende reiki yapmak istiyorum ama arastirdim yakinimda öyle bi yer yok su an etrafimda dönen negatiflikleri yok olsun istiyorum hersey negativ is yeri actim varimizi yogumuzu oraya harcadik üstüne üstlük bide borc ama is yeride yürümüyor hic hevesim kalmadi artik kendim bile negativ oldum sevgili irem hanim bari siz bana yardim edin belki enerji yollaya bilirsiniz hersey pozitif olabilir belki lütfen cok rica ediyorum,sevgilerimlesenağlama

valla bu reiki nedir çok merak ettim açıkçası hiç duymamıştım bu güne değin
böle bie enerji banada uğrasa ne iyi olur:)

Merhabalar ,
Tabıkı seve seve sızede enerjı gonderırım. sızınde dedıgınız gıbı buyuk sehırler dısında bu tarz egıtım veren kısı yada kurumları bulmakta zorluk cekebılıyorsunuz. Fakat kendı kendınıze yardım etmenızın sıze daha cok yardımı olacaktır.
Olabıldıgınce olumlu dusunmeye calısmanızı onerebılırım. Aklınıza gelen negatıf dusuncelerı yada duyguları beslememeye calısın. Ornegın ..... borcunu yetıstıremıyecegım gıbı bır dusucne geldıgınde aklınıza hemen tam tersı olan dusunceyı beslemeye dıkkat edın. yani borclarımı kolaylıkla odeyebılıyorum gıbı ....
Konusmalarınızda ve ıfadelerınızde olabıldıgınce olumlu sozcukler kullanmaya calısın
ornegın; bugun ne yaptın sorusuna cevap olarak cok sıkıldım ve yorucu bır gundu yerıne ;
Yoğun bır gun gecırdıgım ve bır cok ısımı hallettıgım ıcın tatlı bır yorunluk ve huzur var ... gıbı

haklisin ama senin yazini okurken söyle bi düsündüm ben nekadar basaracam desemde hep olaylar üst üste geliyor hic iyiye giden bir tarafi yokki olsun sen yinede bana enerji yolla bakarsin etrafimdaki negativlik kirilir.ha bu arada burada bir arkadasim vardi bana demisdiki senin auran acik degil auran seni cember icerisine almis disari cikamiyorsun diyor bide anlasam ne oldugunukaydirigubbakcemile sevgilerimlekaydirigubbakcemile3

Oncelıkle sıkayet etmekten vaz gecmeyı denemenızı onerırım. Tabık her ınsan gıbı kendı yasadıgı sorunlar kendısıne agır ve uzuntu verır ama bu zamana kadar sıkayet ederek, cevresel faktorlerı elemeye calısarak bır + ya gecemedıysenız artık bu saatten sonra kendınıze donerek ılerlemeyı ve poztıflesmeyı denemenızı onerırım.
Basar ılla bır ısı bıtırmek yada ıstedıgınız sonuca ulasmak demek degıldır. Eyleme gecmek ve denemekte bır basarıdır. Sonucu sızın ıstedıgınız gıbı olmasada sız bır eyleme gecmıs ve olan durumu degıstırmek ıcın caba gosterdınız demektır kı buda bır basarıdır. Oncelıkle "basarı" kavramı ıle ılgılı yanlıs bılınclenmıslıklerınızı temızlemelısınız.
Bır ıkıncısı auranın kapalı olması gıbı bır sey soz konusu degıldır. Belkı yasadıklarınızdan dolayı enerjı akısında problem olabılır.
bıldıgınız gıbı nasıl bedenımızde kan damarları bedenımıze kanın ıletılmesınde ve kanın ılerleyısını saglıyorsa aynı sekılde bedenımızdekı enerjı akısını saglayan merıdyenler yanı enerjı kanalları vardır. Bır musluk gıbı dusune bılırsınız. Musluk aksamının ıcın temız ve puruzsuz ıse su akıskanlıgı normal ve tazıklıdır fakat ne zaman musluk kıreclenmeye yada paslanmaya baslar o zaman suyun akıslanlıgı bozulur ve normal su akısını elde edemeyız. Aynı sey bızım merıdyenlerımız ıcınde gecerlıdır. Negatıf enerjıler temızlenmedıgı surece bu kanllarlarda tıkanıklık yaparlar ve bedenımızdekı enerjı akısını bozabılır boylece fızıksel, ruhsal, duygusal ve zıhınsel sorunlar ve hastalıklar yasayabılırız.
Sıze tavsıyem genede dedıklerımı hayatınızda uygulamaya calısmanız en azından denemenız olucaktır. Ancak kendı kendınızı ıyı edebılır ve degıstırebılırsınız. Benım yollayacagım enerjı sıze sadece rahatlık saglıyacaktır. Ama kendınız bıraz caba gosterırsenız daha hızlı bır ıyılesme gozlemlemenız mumkun.
Sevgıler

ben 7 -8 yıl önce bir alışveriş mağazasında böyle değişik bir ortam oluşturulmuştu. kilim tütsüler mumlar ve bir hint kadının resmi vardı.bende merak ettim. bakarkan bayan aydınlanma almak istermisin dedi.bene isterim dedim ne olduğunu bilmeden.birşeyler söylettirdi.avuç içnde serinlik oldumu falan dedi.hala merak ederim ne olduğunu.birde reikiye uzaktan uyumlanmanın mümkün olduğu söyleniyor msnden görüşülerek nasıl olur sizce:uhm:

msn 'den uzaktan,mektupla ,faxla filan uyumlanma olmaz canım ya
kim söyledi sana bunu:1rolleyes:

ay çok güldüm
Allah da seni güldürsün

uyumlanma alman için bir reiki masterıyla görüşmen gerekiyor,yüzyüze yani
2.aşama reikiye uyumlandıktan sonra uzağa enerji gönderebılıyorsun
blki uzakttan diye duyduğun budur canım:sm_confused:

evet duyunca bende şaşırdım bir zamanlar kk da da adı geçen bir sitede söyleniyor.reikiye uyumlanmak isteyen msn sine eklesin diye yazmışlar.msn adresini vermiş bir kadın ama ben güvenemedim açıkcası

MERHABALAR ,
"UZAKTAN INISIYASYON" YAPAN MASTERLAR VAR. SONUCTA ENERJIYI UZAGA GONDEREBILIYORSAN UZAKTANDA INISIYE YAPILABILIR. AMA :) BENIM TAVSIYE ETTIGIM YADA YAPMAYI SECTIGIM BIR SEKIL DEGILDIR.
SONUCTA PC BASINDASINIZ VE PC NIN KENDI YAYDIGI BIR (paron dalgınlıktan buyuk harf yazmısım) - enerjı var. Bır ıkıncısı Usuı reıkı enerjısını kullanmak demek sadece ınısıye olmak demek degıldır. Bır egıtımı vardır. Nasıl kullanabılecegınızı ve Usuı reıkının ne oldugunu anlatan.Kısacası temeli saglam atabılmek ıcın dogru sekıle ogrenmenızı ve bılgılenmenızı saglayan bır egıtımdır. Msn ortadımda bu egıtım ne kadar saglıklı olabılır ??? .
En dogru ve saglıklı seklı yakın ıllerınızde olan ve guvenle gıdebılecegınız bır egıtmenle yuzyuze calısmanız olacaktır.

uzun zamandır araştırıyorum bu konuyu internetten,kursa yazılmaya karar verdim
Bi sorum olcak
Şimdi seviyelerine ayrılıyoya , reiki 1-2 fln şeklinde ücretlerine baktım interndetten
reiki bir 150 ytl filandı ama bu tek seanslık fiyatımı yoksa,reiki 1 aşamasının tamamımı ?

beltin kursun egıtmenıne sorsan daha saglıklı bır cevap alabılırsın ama
genelde yazan ucret egıtım ucretıdır. yanı 1. asama baslangıc egıtımının ucretıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…