Bu kyronu hiç duymamıştım siz söyleyince baktım şöyle bir yazıya şahit oldum ;
kryon nötr aşıyı 20 şubat 2005 de aldım ve yolculugum başladı önce canlı rüyalar görüyorsun niye nicin bu gezegende bulunuyorsun onu gösteriyorlar garip ama nötr aşıyı alalı 2 ay olmuştu reiki üstadı serpil hocam bir gün beni gördü ve dediki meralcim 8 rehberle doldşıyorsun bu demektirki 12 ye cıkacak soıneaki günlerde biraz kacık bence degil toplumca öyle o kişide aynısını söyledi kryon enerjisine insiyasyonu talep ettim ve oldu her gün 20 dakika ruhla ve yuvadaki ailemizle konuşarak bütün konularda bilgi alabilirsiniz .şimdi eyer geceleri saat üclerde uykularıhız kacıyorsa kilo kaybınız oluyorsa akşam 11 de gözünüz saate takılıyorsa yuvaya hoş geldiz diyeyim ve her gün sessiz ve kotsal zamanınızda ellerinizi uzatın ve perdenin öbür yanındaki ailemle kucaklaşmak istiyorum deyin 3 dakikadan fazla olnası elleriniz hemen tutulacak cok güzel bir olay. kryon dan ruh icin soruları daha sonra yazarım"
irem bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun , master olarak bu konu ile ilgili hiç deneyiminiz , bilginiz v.s. var mı ? Çok merak ettim , aşı v.s.'den bahsediyorlar
Sevgiler
anaaaaam ben korktum şimdi.vazgeçtim merak etmiyorum.:1shok:Bu kyronu hiç duymamıştım siz söyleyince baktım şöyle bir yazıya şahit oldum ;
kryon nötr aşıyı 20 şubat 2005 de aldım ve yolculugum başladı önce canlı rüyalar görüyorsun niye nicin bu gezegende bulunuyorsun onu gösteriyorlar garip ama nötr aşıyı alalı 2 ay olmuştu reiki üstadı serpil hocam bir gün beni gördü ve dediki meralcim 8 rehberle doldşıyorsun bu demektirki 12 ye cıkacak soıneaki günlerde biraz kacık bence degil toplumca öyle o kişide aynısını söyledi kryon enerjisine insiyasyonu talep ettim ve oldu her gün 20 dakika ruhla ve yuvadaki ailemizle konuşarak bütün konularda bilgi alabilirsiniz .şimdi eyer geceleri saat üclerde uykularıhız kacıyorsa kilo kaybınız oluyorsa akşam 11 de gözünüz saate takılıyorsa yuvaya hoş geldiz diyeyim ve her gün sessiz ve kotsal zamanınızda ellerinizi uzatın ve perdenin öbür yanındaki ailemle kucaklaşmak istiyorum deyin 3 dakikadan fazla olnası elleriniz hemen tutulacak cok güzel bir olay. kryon dan ruh icin soruları daha sonra yazarım"
irem bu konu ile ilgili ne düşünüyorsun , master olarak bu konu ile ilgili hiç deneyiminiz , bilginiz v.s. var mı ? Çok merak ettim , aşı v.s.'den bahsediyorlar
Sevgiler
eger aranızda Usui reıkıyı merak eden ve ıstanbulda olanlar varsa bu pazar gunu ofısımde 11:30 12:45 arası hem tanıtım hemde sohbet amaclı gorusmemız var asagıdakı egıtım ve teknıkler hakkında bılgılendırmeler olucak , yasadıklarımızı paylasıcaz, tecrubelerımızı paylasıcaz. katılmak ısteyenlerınız olursa bana msg atmanız yeterlı oluckatır.
sevgıler
Sohbetimiz süresince bilgilenebileceğiniz teknikler;
Usui Reiki
E.F.T (duygusal özgürleşme Teknikleri)
Bilinçaltı progranmaları
Dilimizdeki kırıcılar
İstemenin önemi
selam irem hanim,bende reiki yapmak istiyorum ama arastirdim yakinimda öyle bi yer yok su an etrafimda dönen negatiflikleri yok olsun istiyorum hersey negativ is yeri actim varimizi yogumuzu oraya harcadik üstüne üstlük bide borc ama is yeride yürümüyor hic hevesim kalmadi artik kendim bile negativ oldum sevgili irem hanim bari siz bana yardim edin belki enerji yollaya bilirsiniz hersey pozitif olabilir belki lütfen cok rica ediyorum,sevgilerimlesenağlama
Merhabalar ,
Tabıkı seve seve sızede enerjı gonderırım. sızınde dedıgınız gıbı buyuk sehırler dısında bu tarz egıtım veren kısı yada kurumları bulmakta zorluk cekebılıyorsunuz. Fakat kendı kendınıze yardım etmenızın sıze daha cok yardımı olacaktır.
Olabıldıgınce olumlu dusunmeye calısmanızı onerebılırım. Aklınıza gelen negatıf dusuncelerı yada duyguları beslememeye calısın. Ornegın ..... borcunu yetıstıremıyecegım gıbı bır dusucne geldıgınde aklınıza hemen tam tersı olan dusunceyı beslemeye dıkkat edın. yani borclarımı kolaylıkla odeyebılıyorum gıbı ....
Konusmalarınızda ve ıfadelerınızde olabıldıgınce olumlu sozcukler kullanmaya calısın
ornegın; bugun ne yaptın sorusuna cevap olarak cok sıkıldım ve yorucu bır gundu yerıne ;
Yoğun bır gun gecırdıgım ve bır cok ısımı hallettıgım ıcın tatlı bır yorunluk ve huzur var ... gıbı
haklisin ama senin yazini okurken söyle bi düsündüm ben nekadar basaracam desemde hep olaylar üst üste geliyor hic iyiye giden bir tarafi yokki olsun sen yinede bana enerji yolla bakarsin etrafimdaki negativlik kirilir.ha bu arada burada bir arkadasim vardi bana demisdiki senin auran acik degil auran seni cember icerisine almis disari cikamiyorsun diyor bide anlasam ne oldugunukaydirigubbakcemile sevgilerimlekaydirigubbakcemile3
ben 7 -8 yıl önce bir alışveriş mağazasında böyle değişik bir ortam oluşturulmuştu. kilim tütsüler mumlar ve bir hint kadının resmi vardı.bende merak ettim. bakarkan bayan aydınlanma almak istermisin dedi.bene isterim dedim ne olduğunu bilmeden.birşeyler söylettirdi.avuç içnde serinlik oldumu falan dedi.hala merak ederim ne olduğunu.birde reikiye uzaktan uyumlanmanın mümkün olduğu söyleniyor msnden görüşülerek nasıl olur sizce:uhm:
uzun zamandır araştırıyorum bu konuyu internetten,kursa yazılmaya karar verdim
Bi sorum olcak
Şimdi seviyelerine ayrılıyoya , reiki 1-2 fln şeklinde ücretlerine baktım interndetten
reiki bir 150 ytl filandı ama bu tek seanslık fiyatımı yoksa,reiki 1 aşamasının tamamımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?