Okudum Allah kabul etsin tez vakitte kavuşursunuz umarımDileğiniz için okudum. Allah kabul etsin...
Benim dileğim, sevdiğim biri var. Engelini açıp bana yazmasını diliyorum tez zamanda...
Niyetiniz için okudum Allah kabul etsin inşallah.Sizin icin dua ettim diledigim icime sinene sevdigim biriyle evlenmek
Nıyetınız için okudum rabbım kabul eylesinNiyetiniz için okudum Allah kabul etsin inşallah.
Benim niyetim de sözlümle en kısa zamanda kolay ve güzel bir şekilde sıkıntısız evlenmek.Sıkıntısız bir süreç bol sadakat ve aşk diliyorum
niyetinize okudum Rabbimtez vakitte dileğinizi kabul etsin aminokudum
Sizin için okudum Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inşallah
Sizin için okudum Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inşallah
Sizin için okudum.Allah gönlünüzden geçenleri,dualarınızı hayırlı bir biçimde kabul etsin.AminMerhaba sizin için okudum.
Allah gonlunuzdeki dileğinizi sizlere hayırla kolaylikla,sağlıkla,mutlulukla,huzurla,bereketle ve imtihansız şekilde nasip etsin. Amin.
Dileğiniz için okudum, Allah tez vakitte hayırlısıyla kabul etsin inşallahSizin için okudum.Allah gönlünüzden geçenleri,dualarınızı hayırlı bir biçimde kabul etsin.Amin
Gönlünüzden geçenler için okudum Allah kabul etsinTeachermeacher hayırlı niyetiniz için okudum. Allah Teala kabul etsin.
Bende senin niyetine okudum Allah kabul etsinGönlünüzden geçenler için okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah kabul etsin.Bende senin niyetine okudum Allah kabul etsin
Okudum. Allah Teala makbul etsin.Sizin için okudum Allah kabul etsin.
Ben de sizin niyetinize okudumOkudum. Allah Teala makbul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?