- 29 Mart 2012
- 1.778
- 1.833
- 333
Senin icin okudum canim. Rabbim gönlünde ne duan varsa en güzel en hayırlı şekilde tez zamanda kabul etsin inşallah
Sizin için okudum.Allah duanıza en güzel ve en hayırlı haliyle oldu sevinci yaşatsın.Sağlıklı imanlı huzurlu mutlu bir ömür versin.Sizin icin okudum, Rabbim dualarinizi en hayirli sekilde kabul etsin, saglikli, mutlu, uzun omur nasip etsin
Senin için okudum canım. Allah kabul etsin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canımSizin için okudum.Allah duanıza en güzel ve en hayırlı haliyle oldu sevinci yaşatsın.Sağlıklı imanlı huzurlu mutlu bir ömür versin.
Sizin icin okudum, Rabbim gonlunuze gore, hayirlisiyla versinSenin için okudum canım. Allah kabul etsin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım
Okudum. Rabbim gönlünüzdekini en güzel şekilde kabul eylesinSizin icin okudum, Rabbim gonlunuze gore, hayirlisiyla versin
Okudum, rabbim sizinde gönlünüzdekini en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin inşaallahOkudum. Rabbim gönlünüzdekini en güzel şekilde kabul eylesin
Sizin için 1 Ayetel Kürsi 3 ihlas 1 Fatiha suresi okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşallahOkudum, rabbim sizinde gönlünüzdekini en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin inşaallahBenim isteğim: hayırlı ve kolaylıkla tez vakitte kimsenin gönlü kırılmadan herkesin gönlü olarak 1.5 senelik nişanlılığımı evlilik aşamasına getirmek. bir an evvel helal daire içerisine girmek, haramdan uzak durmak. Allah razı olsun şimdiden
Ben yine size denk geldim dua ettimSizin için 1 Ayetel Kürsi 3 ihlas 1 Fatiha suresi okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşallah
Benim istegimde öncelikle sağlık sıhhat huzur mutluluk bide işimde başarılı olmak ve yükselmek hayırlısıyla
okudumBen yine size denk geldim dua ettim3 ihlas 1 Ayetel Kürsi 1 Fatiha okudum. Hayırlısıyla işiniz gücünüz rast gitsin
Benim dileğim hayırlı bir evlat Allah razı olsun şimdiden
Allah razı olsunBen yine size denk geldim dua ettim3 ihlas 1 Ayetel Kürsi 1 Fatiha okudum. Hayırlısıyla işiniz gücünüz rast gitsin
Benim dileğim hayırlı bir evlat Allah razı olsun şimdiden
Sizin için 1 Ayetel Kürsi okudum Rabbim duamızı kabul eylesin. Benimde niyetim artık nişan sürecimi hayırlısı ile sonuçlandırmak huzurlu bir yuva kurmak ve benim gibi hayırlı işleri uzayanlarında bir an önce Allah’ın izni ile kolaylıkla dünyaevine girmeleri aminAllah razı olsunRabbim sana en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Duanız için 1 Ayetel Kürsi okudum, Allah tez zamanda hayırla sonuçlandırsın inşallah.Sizin için 1 Ayetel Kürsi okudum Rabbim duamızı kabul eylesin. Benimde niyetim artık nişan sürecimi hayırlısı ile sonuçlandırmak huzurlu bir yuva kurmak ve benim gibi hayırlı işleri uzayanlarında bir an önce Allah’ın izni ile kolaylıkla dünyaevine girmeleri aminAllah razı olsun herkesten
Sizin icin okudum, Rabbim kisa zamanda iyi, durust insanlarla karsilastirsin, isinize bereket versin.Duanız için 1 Ayetel Kürsi okudum, Allah tez zamanda hayırla sonuçlandırsın inşallah.
Benim de duam iş yerimize hayırlı çalışanlar bulmak, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Sizin için okudum dualarınnizin tez vakitte kabulü içinSizin icin okudum, Rabbim kisa zamanda iyi, durust insanlarla karsilastirsin, isinize bereket versin.
Benim duam: sevdiklerimle saglikli, mutlu, uzun bir omur surebilmek, hayatimdaki ufak tefek sikintilarin en kisa zamanda cozulmesi ve gonlume gore, hayalimdeki gibi, dusmanlarimi kahredip, dostlarimi sevindirecek bir beyle tanisip, evlenmekbana haksiz yere kotu niyet besleyip, kotulugumu isteyenlerin daha beter duruma gelmeleri
Sizin için okudum, Rabbım kabul etsin inşallahSizin için okudum dualarınnizin tez vakitte kabulü için
Benim duam iş yerinde eski yerime geçmek ve
orda sorunsuz çalışmak
Bende Sizin için 3 okudumRabbim tez vakitte kucağınızi doldursun inşallah 3 tane okudum
Sizin icin okudum, Rabbim dualarinizi kabul etsinBende Sizin için 3 okudumALLAH kabul etsin aminnnnnn
Sizin için okudum.Sizin icin okudum, Rabbim dualarinizi kabul etsin
sizin için okudum , Rabbim nasip etsin hayırlısı ile inşallah.Sizin için okudum.
Hayırlısıyla kilo verip bebek sahibi olmam için okur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?