• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üsttekinin hayırlı dileği için bir Ayetel Kürsi ❤

Sizin icin okudum, Rabbim hem kiziniza hem oglunuza ve size hayirli saglikli uzun omurler nasip etsin, sonuclar tertermiz ciksin insallah🌹🙏🏻

Benim duam; gonlume gore hayal ettigim gibi biriyle karsilasmak, asik olup evlenmek, hayirli yuva kurmak❤️🌹 sikintilarimdan arinip feraha cikmak istiyorum

Sizin için okudum rabbim gönlünüze , kalbinize denk bir kişiyle en kısa zamanda sizi hayırla karşılaştırsın.🥰🤲

Benim duam hamileyim ve erken doğum riskim var. Vaktiyle , sağlıkla ve kolaylıkla bebeğimi kucağıma almak istiyorum.🤲

Sizin için okudum rabbim gönlünüze , kalbinize denk bir kişiyle en kısa zamanda sizi hayırla karşılaştırsın.🥰🤲

Benim duam hamileyim ve erken doğum riskim var. Vaktiyle , sağlıkla ve kolaylıkla bebeğimi kucağıma almak istiyorum.🤲
Sizin için okudum Rabbim kolay hamilelik nasip etsin 🤲 vaktiyle afiyetle kolaylıkla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah, esmaül hüsna araştırın bende okumuştum hamileyken kanamam gelmişti çok şükür şimdi 18 yaşında oğlum, hangi Esma olduğunu hatırlamıyorum, siz araştırın bilgileri bulursunuz inşaAllah
Benimde psikolojim çok bozuk inşaAllah sağlığıma kavuşurum vesveseden kurtulurum
Eşimle aramdaki sevgi muhabbet artsın mutlu huzur sevgi dolu sıcak yuva istiyorum

Back