- 14 Nisan 2023
- 49
- 73
- 36
Sizin için okudum, Allah sevdiklerinizle mutlu etsin.Benim duam da sevdiklerimle bersber dünya ve ahirette afiyet ve tez vakitte hayırla, afiyetle gönlüme mukabil bir kalp ile yoldaşlanmak ♡
Rabbim size helal rızık kapıları açsın tez vakitte atanmanız nasip olsun . OkudumSizin için okudum, Allah sevdiklerinizle mutlu etsin.
Benim duam atanmaz ve iş bulmak. Okuyacak olan arkadaştan şimdiden Allah razı olsun.
Duanızı yazmamışsınız ama okudumRabbim size helal rızık kapıları açsın tez vakitte atanmanız nasip olsun . Okudum
okudum canımniyetine.benim dileğim aklıma takılan sorunla alakalı tez vakitte tamamen olumlu bir gelişme görmemDuanızı yazmamışsınız ama okudumhayalleriniz gerçek olsun
Niyetinize okudum insAllah gerceklesir. Benim niyetimde maddi tum sikintilarim gecsin bir an once.okudum canımniyetine.benim dileğim aklıma takılan sorunla alakalı tez vakitte tamamen olumlu bir gelişme görmem
Sizin için okudum, Allah yardım etsin. Benim duam iş bulmak ve atanmak. Okuyacak arkadaştan Allah razı olsun.Niyetinize okudum insAllah gerceklesir. Benim niyetimde maddi tum sikintilarim gecsin bir an once.
InsAllah tez zamanda atanirsiniz, okudum Allah kabul etsin.Sizin için okudum, Allah yardım etsin. Benim duam iş bulmak ve atanmak. Okuyacak arkadaştan Allah razı olsun.
Sizin icin okudum Rabbim babanıza acil şifalar versin inşallahBende ogluma is/okula icin dua ediyorum, Rabbim Hayirli kapilar acsin insAllah
Sizin için dua ettim.Allah oğlunuza hayırlı kapılar açsın iş/okul inşAallah
Benim duam 1 aydır yoğun bakımda olan babacığım için şifalar hayırlısıyla sağlığına kavuşması.
Okuyan arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun.Amin insaAllah
Sizin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnSizin icin okudum Rabbim babanıza acil şifalar versin inşallah
Benim duam eşimin işlerinin açılması hayırlı bereketli bol kazançlarinin olması maddi manevi huzura ermek şimdiden Allah razı olsun
Senin için okudum canım Allah kabul etsinSizin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn
Niyetinize okudum, Rabbim kabul etsinSenin için okudum canım Allah kabul etsin
Benim için okuyacak arkadaşım ismim Büşra niyetim eşimin işlerinin açılması hayırlı bereketli bol kazançlarinin olması şimdiden Allah razı olsun
Niyetinize Ayet-el Kürsi okudum inşallah Rabbim kabul ederSenin için okudum canım Allah kabul etsin
Benim için okuyacak arkadaşım ismim Büşra niyetim eşimin işlerinin açılması hayırlı bereketli bol kazançlarinin olması şimdiden Allah razı olsun
Niyetinize okudum inşallah Rabbim kabul ederNiyetinize okudum, Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum, Rabbim kabul eylesin.Niyetinize Ayet-el Kürsi okudum inşallah Rabbim kabul eder
Niyetinize okudum inşallah Rabbim kabul eder
Sizin için okudum, Rabbim duanızı kabul etsin.Sizin icin okudum, Rabbim kabul eylesin.
Sizin için okudum, Rabbim duanızı kabul etsin.
Benim duam hayırlı ve iyi bir eş bulup iyi bir yuva kurmak. Okuyacak olan arkadaştan şimdiden Allah razı olsun.
Sizin için okudumOkudum, Rabbim kabul etsin.
Sizin için okudum
Benim niyetim hayırlı bir iş bulabilmek
Sizin için okudum Rabbim aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallahSizin için okudum
Benim için okuyandan şimdiden allah razı olsun