- 23 Mart 2022
- 14.070
- 52.331
- 41
Sizin için Okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnBen de sizin niyetinize okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için Okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnBen de sizin niyetinize okudum
Sizin için okudum Allah kabul etsinSizin için Okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn
Senin icin okudum canim Allah kabul etsinSizin için okudum Allah kabul etsin
Okudum Allah kabul etsinSenin icin okudum canim Allah kabul etsin
Sizin için okudum Allah kabul etsinOkudum Allah kabul etsin
Okudum rabbim gönlünüzdeki dileği kabul etsinSizin için okudum Allah kabul etsin
Sizin icin okudum Rabbim kabul etsin inşallahOkudum rabbim gönlünüzdeki dileği kabul etsin
Bismillahirrahmânirrahîm.Sizin icin okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.
Sizin için okudum. :)
Gönlümden geçen duam Sağlıklı ve ahlaklı bir evlat sahibi olmak.
Sizin için okudum.Sizin için okudum Allah hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah
Sizin için okudum.
Benim için okuyan arkadaş, bu sene atamak için çalışıyorum, duam bu. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bende sizin için okudum Allah kabul etsinOkudum, tez zamanda kabul olsun insallah.
Sizin icin okudum Allah kabul etsinBende sizin için okudum Allah kabul etsin
Siizin için okudum, Allah duanızı kabul etsin.Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Niyetiniz için okudum, Allah inşallah gönlünüzdeki duayı kabul ederSiizin için okudum, Allah duanızı kabul etsin.
Okudum gönlünden geçen dualarını hayırlısı ile RABBİM kabul etsin aminnnnnnNiyetiniz için okudum, Allah inşallah gönlünüzdeki duayı kabul eder
Okudum Allah gonlunden geceni hayirlisiyla nasip etsinOkudum gönlünden geçen dualarını hayırlısı ile RABBİM kabul etsin aminnnnnn
Okudum Allah dileğini kabul etsin aminOkudum Allah gonlunden geceni hayirlisiyla nasip etsin
Okudum Rabbim gonlunuzdekileri hakkinizda hayirli eylesimOkudum Allah dileğini kabul etsin amin