- 29 Mart 2012
- 1.778
- 1.833
- 333
Ameliyatinizin kolaylikla gecmesi ve sifa bulmaniz icin okudum, Rabbim kabul etsinsizin için okudum , Rabbim nasip etsin hayırlısı ile inşallah.
Yarın histereskopi ameliyatı olacağım Rabbim şifa versin benim için de okur musunuz?
Sizin için okudum (Rabbim dualarınızı kabul etsin .)Ameliyatinizin kolaylikla gecmesi ve sifa bulmaniz icin okudum, Rabbim kabul etsin
Benim duam: sevdiklerimle saglikli, mutlu, uzum bir ömür. Sikintilarimdan kurtulup feraha cikmak ve kalbime gore bir beyle tanismak
Sizin icin okudum, Rabbim duanizi hayirlisiyla kabul etsinSizin için okudum (Rabbim dualarınızı kabul etsin .)
Benim duam: Allahım beklediğim haberimi hayırlı müjdeli netice ile sonuçlandır.
Sizin icin okudum, Rabbim duanizi hayirlisiyla kabul etsin
Benim duam: sevdiklerimle saglikli, mutlu, uzum bir ömür. Sikintilarimdan kurtulup feraha cikmak ve kalbime gore bir beyle tanismak
Dualarinizin kabulü icin okudum, Rabbim hayirlisiyla, en kisa zamanda kabul etsinOkudumAmin
Okudum Allah kabul etsinDualarinizin kabulü icin okudum, Rabbim hayirlisiyla, en kisa zamanda kabul etsin
Benim duam: sevdiklerimle uzun, mutlu, saglikli bir ömür. Kalbimdeki sikintilardan kurtulmak ve gonlume gore biriyle tanismak
Okudum, Rabbim kabul etsinOkudum Allah kabul etsin
Okudum,rabbim sizinde duanızı kabul etsinOkudum, Rabbim kabul etsin
Okudum, Rabbim kiziniza saglikli, uzun ömür ve kalici sifa versinOkudum,rabbim sizinde duanızı kabul etsin
Ben kızımızın sağlığı için dua istiyorum
Hepiniz için okudum,Allah kabul etsin.
Babam kanser hastası sifasi niyetine dua eder misiniz?
Sizin için okudum.Sifa niyetine okudum Rabbim en kisa zamanda kalici sifa ve upuzun bir omur versin
Okudum. Rabbim kalbinizden gecen dileginizi en kisa zamanda, hayirlisiyla kabul etsin.Sizin için okudum.
Gönlümden geçen dileğim için okur musunuz?
Okudum. Rabbim kalbinizden gecen dileginizi en kisa zamanda, hayirlisiyla kabul etsin.
Okudum rabbim kabul etsin inşallahBen de sizin dileğiniz için okudum, umarım hayırlısıyla en kısa sürede kabul olur
Okudum, Rabbim kabul etsinOkudum rabbim kabul etsin inşallah
okudummOkudum, Rabbim kabul etsin
Okudumokudummsize denk geldi iki duam da Allah kabul etsin insallah
Dileğiniz için okudum. Allah kabul etsinOkudumALLAH kabul etsin aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?