Bende sizin için okudum Allah duanızı kabul etsin aminnsenin icin okudum canim.Rabbim her ne sıkıntın varsa gidersin.dualarini hayırlarla gerçekleştirsin sevindirsin seni inşaallah.
şimdi sizin için okuyorum.Rabbim hayırlı bol bereketler versin evinize ve borçlarınızı kimseye muhtaç olmadan su gibi kolaylıkla ödemenizi nasip etsin inşaallah.aminBende sizin için okudum Allah duanızı kabul etsin aminnbenim, duam hayırlısıyla kolaylıkla bir mucizeyle benim gönlümdeki kadar maddi olarak zenginleşmek ve borclarımızın tümünü hayırlısıyla kolaylıkla tez vakitte ödeyip bitirmek
Amin. Allah razı olsunşimdi sizin için okuyorum.Rabbim hayırlı bol bereketler versin evinize ve borçlarınızı kimseye muhtaç olmadan su gibi kolaylıkla ödemenizi nasip etsin inşaallah.amin
Sizin için okudum. Rabbim gönlünüzdeki duayı hayırlısıyla kabul buyursun. Amin.şimdi sizin için okuyorum.Rabbim hayırlı bol bereketler versin evinize ve borçlarınızı kimseye muhtaç olmadan su gibi kolaylıkla ödemenizi nasip etsin inşaallah.amin
Sizin için okudum. Rabbim gönlünüzdeki duayı hayırlısıyla kabul buyursun. Amin.
Sizin için okudum bu mübarek günde Allah dualarınızı kabul eylesinSizin için okudum RABBİM gönlünüzdeki duayı hayırlısıyla kabul etsin Aminnnnnn
Sizin için okudum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahSizin için okudum RABBİM gönlünüzdeki duayı hayırlısıyla kabul etsin Aminnnnnn
Sizin için okudum, rabbim size hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahSizin için okudum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahsizde benim için dua eder misiniz rabbim bana ve isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Bende sizin için okudum Allah razı olsunSizin için okudum, rabbim size hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Benim duam da bu sekilde, saglıcakla ve hayırlısıyla kucagıma alacağım bir evlat nasip etsin rabbim
Sizin için okudum RABBİM tez günde Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin aminnnnSizin için okudum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahsizde benim için dua eder misiniz rabbim bana ve isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Sizin için okudum RABBİM tez günde Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin aminnnnSizin için okudum, rabbim size hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Benim duam da bu sekilde, saglıcakla ve hayırlısıyla kucagıma alacağım bir evlat nasip etsin rabbim
Ben de okudum, Rabbım bütün niyet ve dualarınızı kabul etsin inşallahSizin için okudum RABBİM tez günde Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin aminnnn
Okudum Rabbim hayırlısıyla saglıklı evlat nasip etsin.Ben de okudum, Rabbım bütün niyet ve dualarınızı kabul etsin inşallah
Senin için okudum. Rabbim hayırlısıyla evlat sevincini yaşatsın en kısa zamanda.Okudum Rabbim hayırlısıyla saglıklı evlat nasip etsin.
Bebegimi saglıkla kucagıma almak ve hayırlı evlat olması icin dua istiyorum
Sizin için okudum, saglıkla ve hayırlısıyla kucagınıza da alırsınız ınsallahOkudum Rabbim hayırlısıyla saglıklı evlat nasip etsin.
Bebegimi saglıkla kucagıma almak ve hayırlı evlat olması icin dua istiyorum
Sizin için de okudum, Rabbim bütün dualarınızı kabul etsinSenin için okudum. Rabbim hayırlısıyla evlat sevincini yaşatsın en kısa zamanda.
Çocuklarımın,eşimin ve benim iman hakikatlerine vakıf olmamız, yaşamamız ve anlatmamız,
Oğlumun kekemeliğinin şifa bulması
Oğlumun anlayışının artması
Kızımın örtüyü sevmesi için dua istiyorum sevgili din kardeşim.
Sizin için de okudum, Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin
Sizin icin okudum..Allah kabul eylesinnSizin için de okudum, Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin
Ben de okudum sizin ıcın, Rabbım nıyetletınızı kabul etsin ınsallahSizin icin okudum..Allah kabul eylesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?