- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
Sizin için okudum Allah kabul etsin.Bi tek biz variz sankibelki birbirimize ettigimiz dua kabul olur...sizin icin okudum tekrar..Allah kabul etsin
Ben hayırlısıyla evlenmek yuva kurmak sevmek sevilmek istiyorum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum Allah kabul etsin.Bi tek biz variz sankibelki birbirimize ettigimiz dua kabul olur...sizin icin okudum tekrar..Allah kabul etsin
Sizin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnSizin için okudum Allah kabul etsin.
Ben hayırlısıyla evlenmek yuva kurmak sevmek sevilmek istiyorum inşallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah sevdiklerinin hatrı ve aşkı için aminSizin için okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn
Sizin için 3 Ayetel kürsi okudum .Allah duanızı kabul ve makbul eylesin.sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah sevdiklerinin hatrı ve aşkı için amin
3 ayetel kürsi okudum oğlunuz için Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin .. başarılar hep onunla olsunSizin için 3 Ayetel kürsi okudum .Allah duanızı kabul ve makbul eylesin.
Bende oğlumun lgs sınavında başarılı olmasını emeklerinin karşılığını almasını ve hakkında hayırlı olmasını istiyorum
Sizin için 3 Ayetel kürsi okudum ALLAH niyetinizi afiyetle hayırlısı ile kabul etsin aminnnnnn3 ayetel kürsi okudum oğlunuz için Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin .. başarılar hep onunla olsun
Bende kızımın kardeşi Metin Mert’e sağlıkla kavuşmayı ailemin dirliğinin birliğinin bozulmamasını önce sağlık sonra varlığımızın olmasını istiyorum..
Sizin için Ayetel kürsi okudum Allah dualarımızı kabul etsinn.Sizin için 3 Ayetel kürsi okudum ALLAH niyetinizi afiyetle hayırlısı ile kabul etsin aminnnnnn
Bende sizin için okudum Allah aklından kalbinden geçen ne dileğin varsa nasip etsin inşallahSizin için Ayetel kürsi okudum Allah dualarımızı kabul etsinn.
Sizin için okudum dualarınızın kabulü içinBende sizin için okudum Allah aklından kalbinden geçen ne dileğin varsa nasip etsin inşallah
Tüm hayirli dualarinizin kabulü icin okudum.Sizin için okudum dualarınızın kabulü için
Amin inşallah çok teşekkürler tez zamanda aradığınız huzuru bulmanız dileğiyleTüm hayirli dualarinizin kabulü icin okudum.
Benim duam: Allahim icinde bulundugum sikintilardan beni tez zamanda kurtar. Dostlarimi sevindirip, dusmanlarimi kahredecek gonlume gore, beni cok sevip sayacak bir es nasip et.
Sizin için okudum allah gönlüzde ne varsa kabul etsinAmin inşallah çok teşekkürler tez zamanda aradığınız huzuru bulmanız dileğiyle
Sizin 3 Fatiha 3 ihlas 3 Ayetel Kürsi okudum Rabbim hakkiniza ne hayirliysa onu nasip etsin Aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşallahSizin için okudum allah gönlüzde ne varsa kabul etsin
Ya ALLAH razı olsun sizden rabbim sizinde gönlünüzden ne geçiyorsa nasip etsinSizin 3 Fatiha 3 ihlas 3 Ayetel Kürsi okudum Rabbim hakkiniza ne hayirliysa onu nasip etsin Aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşallah
Senden de Allah razı olsunYa ALLAH razı olsun sizden rabbim sizinde gönlünüzden ne geçiyorsa nasip etsin
Tum hayirli dualarinizin kabulu, saglik, huzur ve mutluluk icin 1 Ayetelkursi okudum.Senden de Allah razı olsun
Allah razı olsun canımTum hayirli dualarinizin kabulu, saglik, huzur ve mutluluk icin 1 Ayetelkursi okudum.
Sizin için okudum Allah kabul etsinTum hayirli dualarinizin kabulu, saglik, huzur ve mutluluk icin 1 Ayetelkursi okudum.
Senin için okudum canım.Sizin için okudum Allah kabul etsin
Senin için okudum canım.
Allah gönlündeki kabul eylesin.