- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
Sizin icin okudum Allah kabul etsin.Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum Allah kabul etsin.Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum allah kabul etsin inşallahSizin icin okudum Allah kabul etsin.
Sizin icin okudum.Rabbim gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla kabul etsin insallahSizin için okudum allah kabul etsin inşallah
Amin canım çok saolSizin için okudum allah kabul etsin inşallah
canim senin için okudum Allahım kabul etsinSizin icin okudum.Rabbim gonlunuzden gecenleri hayirlisiyla kabul etsin insallah
sizin için de okudum Rabbim kabul eylesinAmin canım çok saol
Canım senin için okudum,Allah kabul etsin.canim senin için okudum Allahım kabul etsin
sizin için de okudum Rabbim kabul eylesin
Canım senin için okudum,Allah kabul etsin.
Sizin için okudum, Allah kabul etsin.Senin icin okudum. Allah kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul eylesin inşallahSizin için okudum, Allah kabul etsin.
sizin için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah
Allah razı olsun ben de sizin için okudum Rabbim tüm hayırlı dualarınızı kabul eylesin.. Sağlık sıhhat afiyet nasib eylesin. Bu dünyada ahirette yüzünüzü güldürsün inşaAllah aminSizin için okudum. Allah tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin. Size ve sevdiklerinize afiyet, huzur, mutluluk ve bol rızkı versin. Doğru yolundan ayırmasın Rabbim. Sizi korkularınızdan ve tüm kötü yaratıkların şerrinden emin kılsın. Amin.
Senin için okudum canım,Allah gönlünden geçenlerş yaşamayı nasip etsin.Allah razı olsun ben de sizin için okudum Rabbim tüm hayırlı dualarınızı kabul eylesin.. Sağlık sıhhat afiyet nasib eylesin. Bu dünyada ahirette yüzünüzü güldürsün inşaAllah amin
bir üstteki üye için okunuyor 1 tanesıradaki kim kaç tane okuyoruz
Senin için okudum canımAVON52 için okudum Rabbim ne muradı varsa versin
Ben biraz sıkıntılı hamilelik geçiriyorum yavrumuzu sağlıcakla kucağıma alabilmek tek dileğim
Senin için okudum canım
Benim duam evimize icra memuru gelmeden Rabbimin bir kapı açmasını ve bu darlıktan kurtulmak
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahBende senin için okudum canım Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah
Senin için okudum canım Rabbim kabul etsin benim için okuyan hakkımda hayırlısıyla sıkıntılardan kurtulup feraha çıkmam için okursa sevinirimsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah