- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
Ben de senin icin okudum.Senin icin okudum canim Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canim sagolasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de senin icin okudum.Senin icin okudum canim Allah kabul etsin
Senin için okudum canım rabbim kabul etsin.Ben de senin icin okudum.
Allah kabul etsin canim sagolasin
Sizin için okudum rabbim kabul buyursun.Senin için okudum canım rabbim kabul etsin.
senin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum rabbim kabul buyursun.
Bana okuyan kardesim gönlümdeki duamin kabulu için bana dua edermisin.
Kuzum 3 ayetel kürsü 3 fatiha 3 ihlas okudum canim senin için rabbim dualarını kabul etsin.senin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Kuzum 3 ayetel kürsü 3 fatiha 3 ihlas okudum canim senin için rabbim dualarını kabul etsin.
Amin canım bende senin için okudum rabbim dualarını kabul etsinRabbim ne muradın varsa hayırlısıyla nasip etsin cnm okudum senin için
Senin icin okudum Allah kabul etsin.Amin canım bende senin için okudum rabbim dualarını kabul etsin
senin için okudum canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSenin icin okudum Allah kabul etsin.
Bana okuyacak kisi bebegimin saglikla dogmasi icin okursa sevinirim
sizin için de okudum Rabbim kabul eylesinRabbim hayırlı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
Sizin icin okudum Allah kabul etsinsenin için okudum canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
sizin için de okudum Rabbim kabul eylesin
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin icin okudum Allah kabul etsin
Senin icin okudum canim allah kabul etsin.sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Senin icin okudum Allah kabul etsin insallahSenin icin okudum canim allah kabul etsin.
Benim icin okuyan kardesim gönlümdeki duamin kabulu icin bana dua edermisin.
senin için okudum canım. Rabbim kabul eylesin inşallahSenin icin okudum Allah kabul etsin insallah
senin için okudum. ben de hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum inşallah Allahım bana da nasip edersenin için okudum canım. Rabbim kabul eylesin inşallah
Senin icin okudum rabbim tez vakitte anne olmayi nasip etsin sana.senin için okudum. ben de hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum inşallah Allahım bana da nasip eder
senin için okudum canım Rabbim gönlündeki duayı hayırlısıyla kabul eylesin inşallahSenin icin okudum rabbim tez vakitte anne olmayi nasip etsin sana.
Bana okuyan kardesim gönlümdeki duamin kabulu icin bana dua edermisin?
Seizin için okudum. Allah dualarınızı kabul etsin inş.senin için okudum canım Rabbim gönlündeki duayı hayırlısıyla kabul eylesin inşallah
Seizin için okudum. Allah dualarınızı kabul etsin inş.