- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum.
Allah Rıza'sına uygun dualarınızı kısa Zaman'da kabul eder inşallah. Allah size ve sevdiklerinize güç ve sağlık versin. Korktuklarınızdan emin kılsın. Amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin için okudum.
Allah Rıza'sına uygun dualarınızı kısa Zaman'da kabul eder inşallah. Allah size ve sevdiklerinize güç ve sağlık versin. Korktuklarınızdan emin kılsın. Amin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum.Rabbim hayırlı muratlarinizi versin tüm sıkıntılarınızı gidersin insaAllah..aminnSizin için okudum. Rabbim gölünüzün muradını versin inşallah.
Sizin için okudum.Rabbim hayırlı muratlarinizi versin tüm sıkıntılarınızı gidersin insaAllah..aminn
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin tüm sıkıntılarınızı açsın inşallahBen de sizin için okudum. Allah Rıza'sına uygun tüm dualarınızı kabul etsin. Size ve sevdiklerinize sağlık ve mutluluk versin.
Senin icin okudum canim. Allah kabul etsin.Sizin için okudum Rabbim kabul etsin tüm sıkıntılarınızı açsın inşallah
Senin için okudum canım. Allah kabul etsin hayırlı dileklerini inşallahSenin icin okudum canim. Allah kabul etsin.
Bana okuyan kardesim gönlümdeki duamin kabulu icin bana dua edermisin?
Sizin icin okudum.Senin için okudum canım. Allah kabul etsin hayırlı dileklerini inşallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin icin okudum.
Allah kabul etsin.
Senin icin okudum canim Allah kabul etsin.sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin icin okudum Allah kabul etsinSenin icin okudum canim Allah kabul etsin.
Sizin için okudum allah kabul etsin benim duam oğlum göktan a şafi adının hurmetine şifa versin rabbimSizin icin okudum Allah kabul etsin
senin için okudum canım,bu mübarek günde Allah evladına acil şifalar versin.Sizin için okudum allah kabul etsin benim duam oğlum göktan a şafi adının hurmetine şifa versin rabbim
Sizin için okudum allah kabul etsin benim duam oğlum göktan a şafi adının hurmetine şifa versin rabbim
senin için okudum canım,bu mübarek günde Allah evladına acil şifalar versin.
Ikiniz icin de okudum Allah kabul etsin.
Allah oglunuza hic bir hastalik birakmayan bir sifa versin insallah.
.Sizin için okudum. Allah dualarınızı kabul etsin. Hayırlı Kandil'ler.
Canım bnde senin için okudum Allah kabul etsin hayırlı kandiller
Sizin için okudum allah kabul etsin inşallahHerkesin Kandili mubarek olsun
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum allah kabul etsin inşallah