- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Amin sağol canım şimdi okıyorum sanaIkiniz icinde okudum rabbim kabul etsin.
Bana okuyan arkadasım gönlümdeki duanın kabulu için bana dua edermisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sağol canım şimdi okıyorum sanaIkiniz icinde okudum rabbim kabul etsin.
Çok teşekkürler sizin için de okudum rabbim duanızı kabul buyurur inşallahIkiniz icinde okudum rabbim kabul etsin.
Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin.Çok teşekkürler sizin için de okudum rabbim duanızı kabul buyurur inşallah
Sizin icin okudum Allah kabul etsinSizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin.
Sizin için okudumSizin icin okudum Allah kabul etsin
Allah razi olsun ben de sizin icin okudumSizin için okudum
Sizden de teşekkür ederimAllah razi olsun ben de sizin icin okudum
Sizden de teşekkür ederim
Sizin icin okudum rabbim feraha cikmayi nasip etsin.Sizin için okudum.Allah kabul etsin.
Benim duam; ailemin eski huzuruna tekrar kavuşması, kardeşimin manevi şifa bulması, tüm sıkıntılarımızdan kurtulabilmemiz.Sağlık ve sıhhat ile...
Size okudum.Sizin icin okudum rabbim feraha cikmayi nasip etsin.
Bana okuyan arkadasim gönlümdeki duanin kabulu icin bana dua edermisin?
Sizin icin okudum Allah kabul etsin. Bana okuyan arkadasim rabbimin babama sifa vermesi icin okur mu?Size okudum.
Allah gonlunuzden gecenleri hayirlisi ile nasip etsin..
sizin için okudum Rabbim tez zamanda şifa nasip eylesin babanızaSizin icin okudum Allah kabul etsin. Bana okuyan arkadasim rabbimin babama sifa vermesi icin okur mu?
Amin Allah bin kere razi olsun sizden. Sizin icin okudum.sizin için okudum Rabbim tez zamanda şifa nasip eylesin babanıza
sizin için okudum Rabbim tez zamanda şifa nasip eylesin babanıza
Amin Allah bin kere razi olsun sizden. Sizin icin okudum.
Allah dualarınızı kabul etsin.Size de okudum.
Allah babanıza şifa versin.Okudum sizin için
Benim duam; ailemin eski huzuruna tekrar kavuşması, kardeşimin manevi şifa bulması kalbinin yumuşaması ve eski haline dönmesi, tüm sıkıntılarımızdan kurtulabilmemiz.Sağlık ve sıhhat ile...
Amin Allah razi olsun. Ben de sizin icin okudum Rabbim kaldirmadigi hic bir sikintinizi birakmasin insallah.
sizin için okudum Rabbim kabul etsinsizin için okudum Allah kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudumSizin icin okudum Allah kabul etsin. Bana okuyan arkadasim rabbimin babama sifa vermesi icin okur mu?
Sizin için okudumSizin icin okudum Allah kabul etsin. Bana okuyan arkadasim rabbimin babama sifa vermesi icin okur mu?