- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 37
.
Bugün okudumlarimin hepsi senin için olsun canım
Allah hayırlı isteklerini versin inşaAllah
Sizin için okudum Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.
Bugün okudumlarimin hepsi senin için olsun canım
Allah hayırlı isteklerini versin inşaAllah
sizin için okudum Rabbim tez vakitte dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşSizin için okudum Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Bende sizin için okudum. Allah dualarınızı ve dileklerinizi en kısa sürede kabul eylesin amin.sizin için okudum Rabbim tez vakitte dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inş
sizin için okudum Rabbim hayırlısıyla dualarınızıkabul etsin inş.Bende sizin için okudum. Allah dualarınızı ve dileklerinizi en kısa sürede kabul eylesin amin.
Sizin için okudum.Rabbim dualarını yaşatsın.sizin için okudum Rabbim hayırlısıyla dualarınızıkabul etsin inş.
Senin için okudum canım Rabbim duanı hayırla yasatsin kabul etsin inşaallahSizin için okudum.Rabbim dualarını yaşatsın.
Senin için okudum. Rabbim kabul etsin.Senin için okudum canım Rabbim duanı hayırla yasatsin kabul etsin inşaallah
Senin için okudum. Rabbim kabul etsin.
sizin için okudum Allah kabul etsin
Sizin için okudum.Allah kabul etsinSizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum.Allah kabul etsin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah 100 Ya Fettah okudumUstteki arkadas icin okudum. Allah kabul etsin.
Benimde evde sorunlarim var. Bencilligin oldugu ve sevgisiz ortamda yanliz hissediyorum. Bana dua eder misiniz
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah 100 Ya Fettah okudum
İkiniz içinde okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin. Altaki arkadasım benim gönlümdeki dua için bana dua edermisin?
Rabbim gonlunuzdeki her neyse hayirliysa kabul etsin, eğer sizin için hayırlı değilse daha hayırlısı neyse onu nasip etsin.İkiniz içinde okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin. Altaki arkadasım benim gönlümdeki dua için bana dua edermisin?