Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum Rabbim gönlünüzdekileri nasip etsin.
Benım için sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmam İçin dua edermisiniz?
iSizin için okudum. İnşallah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlara sahip olursunuz.
i
Sizin icin okudum.
Kanser hastasi babamin iyilesmesi icin dua eder misiniz...
Sizin için okudum. Allah babanıza en kısa zamanda şifa versin inşallah.
7 tane okudum canım baban için, Allah şifa versin inşallah bir an önceAllah sizden razi olsun. Sizin icin okudum.
7 tane okudum canım baban için, Allah şifa versin inşallah bir an önce
Sizin için okudum.Allah dualarınızı kabul etsin.Amin. Allah razi olsun canim. Senin ve bebegin icin 7 tane okudum.
Sizin için okudum.Allah dualarınızı kabul etsin.
Amin ben de sizin icin okudum. Rabbim dualarinizi kabul etsin.Sizin için okudum.Allah dualarınızı kabul etsin.
Sizin icin okudum. Rabbim dualarinizi kabul etsinSizin için okudum allah kabul etsin inşallah
Sizin icin okudum.Sizin icin okudum. Rabbim dualarinizi kabul etsin
Sizin için okudum. Gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inş.Sizin icin okudum.
Altaki arkadasim gönlümdeki dua icin bana dua edermisin?
Sizin için okudum. Gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inş.
Tekrar Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin. Babanız sifasına tez zamanda kavuşsun inş.Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Senin için okudum canım allahım duanı kabul etsin.Tekrar Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin. Babanız sifasına tez zamanda kavuşsun inş.
Allah razi olsun sizin icin okudumTekrar Sizin için okudum. Rabbim duanızı kabul etsin. Babanız sifasına tez zamanda kavuşsun inş.
Sizin icin okudum Allah kabul etsinSenin için okudum canım allahım duanı kabul etsin.
Benimde gönlümdeki duamın kabulu olması için dua edermisin?
Bende senin için okudum rabbim kabul etsin.Allah razi olsun sizin icin okudum
Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Bende senin için okudum rabbim kabul etsin.
Benim için okuyan arkadaşim gönlümdeki duanın kabulü için bana dua edermisin?
Sizin için okudum. Allah kabul etsin.