- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 37
Ben de sizin icin okudum.Allah gonlunuzun muradini versin
Sizin için okudum Rabbim tez vakitte gönlünüzün muradını versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sizin icin okudum.Allah gonlunuzun muradini versin
Mathildamae icin okudum Rabbim gonlundeki muradi versin.
Benimde dilegim insaAllah tez vakitte ,aratmadan Rabbimin hayirli,saglikli,sihhatli,uzuvlari yerinde bir evvlat nasip etmesi
Amin canım Rabbim tez vakitte sana hayirli,saglikli,sihhatli,uzuvlari yerinde bir evvlat nasip etsin. Ben senin için okudum canı gönülden inanıyorum dualarımız kabul olacak inşallah
Bu duaya katılan tüm arkadaşlar için okudum. Allah kabul etsin.
Sizin için okudum. Herşey hayırlısıyla gönlünüzce olsun. Allah kabul etsin.Sizin için okudum Rabbim tez vakitte gönlünüzün muradını versin inşallah
Sizin için okudum allah kabul etsin insallahSizin için okudum. Herşey hayırlısıyla gönlünüzce olsun. Allah kabul etsin.
Sizin için okudum allah kabul etsin insallah
Sizin için okudum Rabbim tez vakitte gönlünüzün muradını versin inşallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum. Allah gönlünüzdeki hayırlı Dilek'leri kabul etsin. Sağlık ve mutluluk versin. Amin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum.Allah dualarınızı yaşatsın.Ben de sizin için okudum Rabbim tez vakitte gönlünüzün muradını versin inşallah
Bende sizin için okudum kalbinizden ne geçiyorsa kabul etsin Allah inşallah.Sizin için okudum Rabbim hayırlısıyla kabul etsin
Bende sizin için okudum kalbinizden ne geçiyorsa kabul etsin Allah inşallah.
Bende guzel bi hamilelik donemi gecirip bebeğimı sağlıkla kucağıma alırım insallah
Sizin icin okudum gerceklesir insallah :)
Benim dilegim eski nisanlim hayirli ise kavusayim değilse Allah'ım bana unuttursun
sizin için okudum Allah hakkınızda hayırlı olan ne ise onu nasip etsin
.Güzel Rabbim Dilek'lerinizi hayırlısıyla gerçekleştirsin. Dua'ya katılan tüm arkadaşların ve sizin dualarını kabul etsin. Amin