Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canım inşallah kabul olur. Benim duam babamin annemi istemesi birlesmeleri içinMevsimyaz06, okudum dua ettim. Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size inşallah.
Hayırlı bir iş ve enerji diliyorum...
insallah tez bir zamada barisirlar, benim de sikintilarimin bitmesi icin dua edersiniz sevinirimOkudum canım inşallah kabul olur. Benim duam babamin annemi istemesi birlesmeleri için
okudum canım Rabbim kabul etsin inşallahokudum canım rabbim tez vakitte duanı yaşatsın @Kirazci kiz
canım bir üsttekine okuyacağız format böyle burda okudum yazmamışsın iki mesajdır ondan uyarayım dedimAllah hepimizin dualarini kabul etsin. benim icin dua edecek arkadas hayatimdaki kara bulutlarin yok olmasi icin dua edersen cok sevinirim
Okudum allah kabul etsin inşallah. annemin duasinin kabul olması icin dua edermisinizAllah razı olsun canım bende sana okudum rabbim dualarını kabul etsin Namaria
Okudum allah kabul etsin inşallah. annemin duasinin kabul olması icin dua edermisiniz
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahokudum Allah kabul etsin inşallah annenizin duasını
benim için okuyan hayırlı evlat niyetiyle okuyabilirmi
okudum Allah kabul etsin inşallah annenizin duasını
benim için okuyan hayırlı evlat niyetiyle okuyabilirmi
sizin için okudum Rabbim şifa versin inşallah . Benim için okuyacak kardeşim gönlümdeki duanın kabul olması için dua edebilirse çok sevinirimInşallah kısa zamanda hayırlı bir evladıniz olur
Ben estetik ameliyatı olmak istiyorum burnumdan okuyan onun için okuyabilir mi
Sizin için okudum.Allah gönlünüzden ne geçiyosa onu versin.okudum canım rabbim kabul eder inşallah hmbg
Sizin için okudum.Allah gönlünüzden ne geçiyosa onu versin.
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum allah kabul etsin. Bir alttaki arkadaş nişanlımla aramın iyi olması için dua edersen sevinirim.
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
okudum sizin için
benim için okuyacak kişi hayırlısağlıklı bebek niyetine okuyabilirmi