- 12 Kasım 2009
- 1.174
- 1.175
sizin için okudum Allah dualarınızı kabul etsin.
benim için Alah gönlümdeki muradı versin.
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin için okudum Allah dualarınızı kabul etsin.
benim için Alah gönlümdeki muradı versin.
sizin icin okudum. bana okuyacak arkadas esimle barismam icin niyyetlenirse sevinirimSizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah.
sizin icin okudum. bana okuyacak arkadas esimle barismam icin niyyetlenirse sevinirim
sizin için okudum Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahokudum inş barışırsınız eşinizle
benim için okuyanda hayırlı sağlıklı evlat için okuyabilirmi
sizin için okudum Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
sizin icin okudum. bana okuyacak arkadas esimle barismam icin niyyetlenirse sevinirimsizin için okudum,Allah dualarınızı kabul etsin.
sizin icin okudum. bana okuyacak arkadas esimle barismam icin niyyetlenirse sevinirim
Senin için okudum canım Rabbim kabul etsin inşallahSizin için okudum Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Bende senin icin okudum canim rabbim dualarini kabul etsin.Senin için okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah
tabii ki de ederim. Allah kabul etsin tez bir zamanda sukr duasi okuyalim sanaBende senin icin okudum canim rabbim dualarini kabul etsin.
Altaki arkadasim gönlümdeki duam en hayirli sekilde kabul olsun diye bana dua edermisin ?
okudum Allah kabul etsintabii ki de ederim. Allah kabul etsin tez bir zamanda sukr duasi okuyalim sana
benden sonraki arkadas da esimin sinirinin yatmasi ve benimle barismasi icin dua ederse sevinirim
Okudum canım Rabbim kabul etsin inşallahokudum Allah kabul etsin
Senin icin okudumokudum canım Allah şifa versin Namaria
Okudum canim rabbim kabul etsin.benim için okucak arkadaşım benim duambabamin annemi tekrar sevmesi istemesiSenin icin okudum
Alttaki arkadasim gönlümdeki duam icin bana dua edebilirmisin?
Okudum canim rabbim kabul etsin.benim için okucak arkadaşım benim duambabamin annemi tekrar sevmesi istemesi
Okudum. Duamiz kabul olsun.Amin. bende çocuk istiyorum sende bana eder misin?Kirazci kiz, okudum dua ettim. Rabbim hayırlısıyla kabul etsin duanızı.
Hayırlı bir iş ve enerji diliyorum...