- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
Sizin icin okudum insallah bebeginiz sizledir.Benim icin okuyacak arkadas tez zamanda hayirla evlat sahibi olmam icin okursa sevinirimAmin bende evladimi kuagima alayim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum insallah bebeginiz sizledir.Benim icin okuyacak arkadas tez zamanda hayirla evlat sahibi olmam icin okursa sevinirimAmin bende evladimi kuagima alayim insallah
Sizin icin okudum insallah bebeginiz sizledir.Benim icin okuyacak arkadas tez zamanda hayirla evlat sahibi olmam icin okursa sevinirim
Amin insallah Rabbim gonlundekini versin ben de senin icin okudum canim .rabbim en kısa zamanda yuvanızı bir bebek müjdesiyle taçlandırsın inşallah..
benim için okuyacak arkadaş rabbim gönlümden geçeni biliyor hayırlısıyla ol desin oluversin ... :)
Senin icin okudum rabbim sana en hayirli sekilde tez vakitte anne olmayi nasip etsin.Amin insallah Rabbim gonlundekini versin ben de senin icin okudum canim .
Benimicin okuyacak arkadas tez zamanda hayirla evlat sahibi olmam icin okursa sevinirim
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSenin icin okudum rabbim sana en hayirli sekilde tez vakitte anne olmayi nasip etsin.
Altaki arkadasim gönlümdeki duamin kabulu icin dua edermisin?
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için okudum.Allah hastanede yatan kardeşinize şafi ismi ile acil şifalar versin.İnşallah...[/QUOTE]Elisya Allah'ın Şafi ismiyle şu an hastanede yatan kardeşime şifa vermesi için dua eder misiniz, Allah razı olsun..
Sizin icin okudum Allah dileginizi hayirla versin .Sizin için okudum.Allah hastanede yatan kardeşinize şafi ismi ile acil şifalar versin.İnşallah...
Canim senin icin ayetel kürsü fatiha ihlas okudum rabbim insallah anneligi sanada nasip eder en hayirli sekilde.Sizin icin okudum Allah dileginizi hayirla versin .
Benimicin okuyacak arkadas tez zamanda hayirla evlat sahibi olmam icin okursa sevinirim
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah[/QUOTE]Canim senin icin ayetel kürsü fatiha ihlas okudum rabbim insallah anneligi sanada nasip eder en hayirli sekilde.
Altaki arkadasim gönlümdeki duamin kabulu icin bana dua edermisin?
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsin3 ihlas 1 fatiha 1 ayetle kürsü okudum Rabbim gönlündeki duanı kabul etsin inşallah
Sağlık sorunlarımın bana zarar vermeden çabuk geçmesi için Rabbimin şifa vermesi için dua edermisiniz?
Allah razı olsun
SiZin için okudum Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.3 ihlas 1 fatiha 1 ayetle kürsü okudum Rabbim gönlündeki duanı kabul etsin inşallah
Sağlık sorunlarımın bana zarar vermeden çabuk geçmesi için Rabbimin şifa vermesi için dua edermisiniz?
Allah razı olsun
sizin için okudum Rabbim gönlünüzdekileri yaşatsın.SiZin için okudum Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
Rabbimden gönlümdekini hayırla nasip etmesini, huzurlu, sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum.
sizin için okudum Rabbim gönlünüzdekileri yaşatsın.
benim için okuyan arkadaş gönlümdeki duanın kabul olması için okuyabilir mi ?
Sizin için ve tüm bebek isteyenler için okudum, inşallah hayır ve sağlıkla alırsınız kucağınızaokudum sizin için Allah gönlünüzden geçeni hayırlısıyla kabul etsin
benim için okuyacak arkadaş sağlıklı bir bebeğim olması için okuyabilir mi
Sizin için okudum Allahım duanızı kabul etsin inşallah.Bende hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum tüm dileyenlere bana da nasip olur inşallahSizin için ve tüm bebek isteyenler için okudum, inşallah hayır ve sağlıkla alırsınız kucağınıza
suzin icin okudum. Allah kabul etsin insallah. Bende yakin zamanda saglikli ve vatana millete ailesine hayirli bir evlat istiyorum. Insallah benimde dilegim kabul olur. Isteyen herkese ve bana da Allah kismet etsinSizin için okudum Allahım duanızı kabul etsin inşallah.Bende hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum tüm dileyenlere bana da nasip olur inşallah