- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
Allah razı olsunBende sizin için okudum ♡
Benim dua'm ;
Rabbim sıkıntılarımı gidersin dua'larımı kabul etsin, feraha erdirsin inşallah. Amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunBende sizin için okudum ♡
Benim dua'm ;
Rabbim sıkıntılarımı gidersin dua'larımı kabul etsin, feraha erdirsin inşallah. Amin
Bende sizin icin okudum.Allah razı olsun
Sizin icin okudum. Allah kabul etsin.Bende sizin icin okudum.
Bir altaki arkadasim gönlümdeki duam icin banada dua edermisin ?
okudum inşallah hayırlı,sağlıklı bir kız evlat nasip olsunSizin icin okudum. Allah kabul etsin.
Alttaki arkadasim
Saglikli bir kiz evladim olmasi icin bana dua eder misin?
Sizin için okudum allah kabul etsin
Sizin icin okudum,benim dileğim icinde bi alttaki.arkadaşım dua eder misinSizin için okudum rabbim gönlünüze göre versin.
Sizin icin okudum,benim dileğim icinde bi alttaki.arkadaşım dua eder misin
Sizin için okudum Allah kabul etsin.Sizin için okudum. Allah kabul etsin inşallah
Sizin için okudum Allah kabul etsin.
Canım senin için okudum Rabbim dualarını hayırlısıyla nasip etsin inşallahSizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Canım senin için okudum Rabbim dualarını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Okudum canim senin icin. Allah gonlundekini nasip etsin insallah.
Sizin icin okudum Allah kabul etsinSizin için okudum Allah hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Rabbim, her istediğinizi en hayırlı şekilde nasip etsin insallah. Sizin icin okudum.Sizin icin okudum Allah kabul etsin
Hayirli Cumalar bende sizin icin okudum rabbim kabul eylesin AminRabbim, her istediğinizi en hayırlı şekilde nasip etsin insallah. Sizin icin okudum.
Hayirli Cumalar bende sizin icin okudum rabbim kabul eylesin Amin
Senin icin okudum cnm (buradada sana kismetmis):) rabbim kabul etsinAllah hayirlisiyla kabul etsin insallah. Sizin icin okudum
Senin icin okudum cnm (buradada sana kismetmis):) rabbim kabul etsin
Okudum senin için Rabbim kabul etsin inşaallah