Rabbim dileğinizi hakkınızda hayırlı eylesin,sonra da size nasip etsin .Sizin için okudum,Rabbim kabul eder inşallah.Sizin icin okudum. Bu mubarek gecede Allah kabul etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim dileğinizi hakkınızda hayırlı eylesin,sonra da size nasip etsin .Sizin için okudum,Rabbim kabul eder inşallah.Sizin icin okudum. Bu mubarek gecede Allah kabul etsin insallah
Allah ım duanızı en kısa zamanda kabul etsin inşaallah...Sizin için okudumRabbim dileğinizi hakkınızda hayırlı eylesin,sonra da size nasip etsin .Sizin için okudum,Rabbim kabul eder inşallah.
Allah ım duanızı en kısa zamanda kabul etsin inşaallah...Sizin için okudum
Benim duam en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim bana
Okudum sizin için, Allah dualarınızı kabul etsin, sağlıklı hayırlı bi evladınız olur inşaallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsinSizin icin okudum. Allah hayirlisiyla kabul etsin insallah
sizin için okudum dilekleriniz mutluluklarla kabul olsun :)Ben de sizin icin okudum dilerim rabbim gonlunuze gore versin
Sizin için okudum. Allah gönlünüzde ki dualarınızı kabul etsin inş.Sizin icin okudum. Allah hayirlisiyla gonlunuze gore versin insallah
Sizin için okudum. Allah gönlünüzde ki dualarınızı kabul etsin inş.
Haftasonu olacak sınavlarımı başarıyla sonuçlandırmam için dua edermisiniz? Allah razı olsun.
Sizin için okudum. Rabbim ne dileğiniz varsa hayırlısı ile nasip etsin inşallah.Ben de sizin icin okudum. Allah istediginiz notlarla sinavlarinizi gecmeyi nasip etsin insallah
Sizin için okudum. Rabbim ne dileğiniz varsa hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin, sağlık sıhhat versin inşallahVivid okudum dua ettim senin için.
Bi yakınım hasta ameliyatta onun şifa bulması için dua edermisiniz ? Allah razı olsun
sizin için okudum Rabbim kabul etsin, sağlık sıhhat versin inşallah
Sizin icin okudum ALLAH im dilediginiz ne varsa kabul etsin insALLAH .
Sızın ıcın okudum.allah kabul etsınSizin için okudum Allah'im gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inşallah
Sızın ıcın okudum.allah kabul etsın