- 6 Eylül 2015
- 5.738
- 4.515
okudum Raabim dualarımızı kabul etsinSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okudum Raabim dualarımızı kabul etsinSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
senin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllahokudum Raabim dualarımızı kabul etsin
Senin icin okudum canim rabbim dualarini kabul etsin en hayirli sekilde :)senin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah
Seve seve ederim.Senin icin okudum canim rabbim dualarini kabul etsin en hayirli sekilde :)
Bir altaki arkadasim gönlümdeki duamin kabul olmasi icin bana dua edermisin? :)
Sizin için ayetel kursi okudumSeve seve ederim.
Allah gönlünüzdeki duayı kabul etsin.
Amin
sizin için okudum Rabbim dualarınızı hayırlısıyla nasip etsin inşaAllahSizin için ayetel kursi okudum
Sızın ıcın okudum inş gonlunuzden gecen hakkınızda hayırlı olan ne varsa nasip etsin Rabbimsizin için okudum Rabbim dualarınızı hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
Sizin icin okudum rabbim kabul etsin:)Sızın ıcın okudum inş gonlunuzden gecen hakkınızda hayırlı olan ne varsa nasip etsin Rabbim
senin için okudum Rabbim gönlünün muradını nasip etsin inşaAllahamurashaya , okudum senin için ablam, Allâh yâr ve yardımcınız olsun :)
Sizin icin okudum rabbim dualarinizi hayirli sekilde size nasip etsin.Rabbim hayırlısıysa dileklerini kabul etsin inşallah..bende okudum
Okudum Allah kabul etsin alttaki arkadaşım benim dileğim içinde dua eder misin?Sizin icin okudum rabbim dualarinizi hayirli sekilde size nasip etsin.
Altaki arkadasim gönlümdeki dua icin banada dua edermisin
Okudum Allah kabul etsin alttaki arkadaşım benim dileğim içinde dua eder misin?
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah. Amin.Benim için okuyan kişiden de Allah razı olsun.Allah kabul etsin iNŞALLAH...
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah. Amin.Benim için okuyan kişiden de Allah razı olsun.
senin dileğin için okudum Rabbim kabul etsin cnmSenin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah
Benim duam içinde amin dermisin dua edermisin ?
Okudum. Allah kabul etsinsenin dileğin için okudum Rabbim kabul etsin cnm
sizin için okudum Rabbim gönlünüzün muradını hayırlısıyla versin inşallahOkudum. Allah kabul etsin