- 11 Aralık 2010
- 326
- 146
sizin için okudum Rabbim gönlünüzün muradını hayırlısıyla versin inşallah
Sizin icin okudum. Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin için okudum Rabbim gönlünüzün muradını hayırlısıyla versin inşallah
Gonlundeki muradinin olmasi dilegiyle okudum.Allah kabul etsin.Sizin icin okudum. Allah kabul etsin
Senin içinde okudum canm gönlündeki duan kabul olsun tez vakitte inşaAllah
Okudum. Allah kabul etsin.Okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah
Sizin icin okudum Allah kabul etsinOkudum. Allah kabul etsin.
okudum Allah kabul etsin dilekleriniziSizin icin okudum Allah kabul etsin
Okudum canım inşallah hayırlısıyla olsun dileğin tez zamandaghyk, okudum dua ettim.. Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah...
Dileğim hayırlı bir iş...
Sizin için okudum .Allah gönlündekini hayatına katsın. AminSizin icin okudum. Allah kabul etsin
Sizin için okudum tez zamanda gerçekleşsin. İnşallah.Sizin için okudum .Allah gönlündekini hayatına katsın. Amin
Benim de gönlümden geçen duamı Rabbim bir avazda versin hayırlı bir şekilde . İstediğim şeyler hakkımda hayırsızsa bile hayırlıya çevir kabul et Ya Rabb'im .
sizin için de ben okudum :) Rabbim dualarımızı kabul etsin..Sizin için okudum tez zamanda gerçekleşsin. İnşallah.
Benim de gönlümdeki dileğim için okur musunuz ?
senin için okudum Rabbim kabul etsin duaların gönlüne göre nasip olsun inşallahsizin için de ben okudum :) Rabbim dualarımızı kabul etsin..
senin için okudum Rabbim kabul etsin duaların gönlüne göre nasip olsun inşallah
Senin için okudum dua ettim gönlündeki duan kabul olsun inşallah hayırlısı ile
Bende sizin için okudum ♡
Benim dua'm ;
Rabbim sıkıntılarımı gidersin dua'larımı kabul etsin, feraha erdirsin inşallah. Amin
Sizin icin okudum. Allah kabul etsin insallah
TrueFalse için okudum ..Allah gönlündekini sana yaşatsın canım.Amin
sizin için okudum Rabbim kabul etsin ,gönlünüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşaAllahBen de sizin icin okudum. Allah kabul etsin insallah